Боледуване на децата ни-тема 88

• 17 769
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Пускахме носен и гърлен секрет - нищо изолирано. А детето си почна с едни сополи на цвят като гной - жълто зелени. После почна да кашля..
Моето дете беше със същите симптоми от миналия четвъртък + леко зачервено гърло, еднократно вдигна температура. Явно ново вирусче върлува в градината.
Дано се размине детето без антибиотик 🙂

# 571
Откакто детето тръгна на училище септември ( първи клас), кошмарите започнаха, а от декември не е спирала да боледува. Всеки месец е на АБ.
Но освен това и устните и започнаха да са по-сухи и бледи, напукани, цепят се и кървят. И това се случва в училище, като няма общо с времето - студ, вятър. Когато е вкъщи всичко е наред.
Започвам да си мисля, че е от препаратите с които дезинфекцират и почистват.
Има ли тук дечица, които да са проявявали такива симптоми.
Ще се побъркам вече от мислене.

# 572
Емоция, от препарати може да алергизира - течащ нос с бистър секрет, суха кашлица, сърбеж в очите, не й вируси с усложнения. Надявам се, че пускате изследвания преди АБ. Дано мине това като свикне с училищните бацили.

В нашата група днес и вчера пак са довели болно дете. Вчера с кашлица, днес с болки в ухото и кашлица. Обадили се на майката, нямало как да отиде и му дали нурофен след разрешение. Другата седмица трябва да имат тържество. Просто съм изтръпнала вече...

Иначе да се похваля, от днес малкото ми момиченце не е толкова малко, извадиха първото й зъбче, много вълнуващ момент беше и за двете ни ❤️ изобщо не плака и стана за секунда

# 573
Емоция, от препарати може да алергизира - течащ нос с бистър секрет, суха кашлица, сърбеж в очите, не й вируси с усложнения. Надявам се, че пускате изследвания преди АБ. Дано мине това като свикне с училищните бацили.

В нашата група днес и вчера пак са довели болно дете. Вчера с кашлица, днес с болки в ухото и кашлица. Обадили се на майката, нямало как да отиде и му дали нурофен след разрешение. Другата седмица трябва да имат тържество. Просто съм изтръпнала вече...

Иначе да се похваля, от днес малкото ми момиченце не е толкова малко, извадиха първото й зъбче, много вълнуващ момент беше и за двете ни ❤️ изобщо не плака и стана за секунда

Браво на малката героиня 💖

# 574
  • shumen
Емоция,от препарати може да направи алергия,но от вируси с усложнения-не.
Елла,браво на героинята.
Моя за сега още държи фронта здрав,но аз си влача сополите още.

# 575
Как така родителите не са взели детето си като е болно? Защо са го пуснали сутринта е другият въпрос? Въобще как е възможно това???

# 576
Всяка сутрин чувам деца с кашлица, при това дълбока кашлица, а не просто подкашляне в градинта. Не ми се отдава да оправдая родителите им.

# 577
Ох това с градината, тържествата и болни деца си е класика. За едното стихче и снимка ги пращат болни и после помитат още един куп деца....

# 578
Ами аз буквално бях подложена на телефонни атаки от градината,за тържествата ,неможело да отсъства детето ,трябвало да научи танца ,и обяснявам че тя е болна ,нищо не пречело да идва. И накрая им направих забележка че аз съм човека ,който ще реши кога е здраво детето и кога ще иде и се спряха е пуснах я сега отново е болна ,в понеделник бяхме на лекар изписва там за алергии за вирус и в петък имат тържество на което няма да отиде няма да Ви казвам какво ме направиха.Такаче май не са само родителите.Пък тезета с алергията май отпада щото се оказа че в групата и има още деца със сополи и кашлица и в петък пак ще сме на лекар.

# 579
Ние в Понеделник имаме тържество.
Искат ги момчетата с бяла риза и черен панталон и тъмни обувки.
Танцова школа Орфей ще са в нашата детска градина.
Според вас не може ли да са тъмни на цвят маратонки.
Нещо много пари ми се виждат официалните обувки.А той няма да ги носи много след това.
Незнам тръгна от вчера на детска.
Пък ще видим за колко време ще ходи.

# 580
Мария Г - слъгана съм и госпожите натискат. Няма да забравя преди години изкараха в студа болно дете да казва стихче за Ботев, че даже му махната шала ( че не се връзвал на костюма му).

# 581
Ами нз за маратонките ,ние се минахме за официални обувки ,който даже няма да обуе ,щото явно на тържество няма да ходи ,но имаше едни модели черни плетени без връзки ,без лепки така се нахлузват ,моето се заинати че били за момчета.Но ми се видяха много добър вариянт за тея тъпи тържества.Погледнете ги и са много удобни като 4 годишна имаше розови такива ама вече порасна и взе и тя да избира.🤣🤣Иначе по темата давам за гърло Ефизол ,Капки за нос Виброцил и Забак само вечер, Ксизал ,Инфлуцид.Но сега от обяд това дете не спира на кашля и ще я водя утре на часно ,че немога да чакам до петък.Кашлицата май е бронхит или нз все едно канти .И инхалация правих с физиологичен разтвор ,това чудо инхалатора тръгна ,спира ама поне една успях да направя.

# 582
Танчето_30, купете официални обувки втора употреба, в групите във фейсбук има всичко.

Мария Г, аз бих завела детето не на педиатър, а на пулмолог, за да го преслуша добре и да назначи правилно лечение.

# 583
Аз пък не бих купила официални обувки. С маратонки, тъкмо ще му е удобно на детето. Ама то аз тези тържества не ги приемам за някакво особено събитие. Забавно е, важното е и децата за се забавляват най-вече.

# 584
Аз пък не бих купила официални обувки. С маратонки, тъкмо ще му е удобно на детето. Ама то аз тези тържества не ги приемам за някакво особено събитие. Забавно е, важното е и децата за се забавляват най-вече.
Не съм купила официални обувки.
Купих обувки които да са му удобни.
Сега носи обувки номер 29 .
Прецених , че не си заслужава защото бързо ще му станат малки.
Няма да бъдат често носени.

Общи условия

Активация на акаунт