Боледуване на децата ни-тема 88

• 18 210
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
Не иска да го пие пробвах няколко пъти,а след третото повръщане и сложих свещичка.И друг път съм пробвала да и давам натриев цитрат близва и казва не.

# 331
  • shumen
Моя пък го харесва и го пие без проблем.За свещичка е голям вече и абсурд да ми даде.

# 332
За алергията от пчела не знам, при мен при първото ми ужилване от пчела (била съм на 4г.) което е било по пръста, ми се е надула цялата ръка, при детето нямаше никаква реакция, но веднага извадих жилото и дадох зиртек. На другия ден почти не личеше къде е било ужилването.
Да, реакция е едно, аз имах предвид истинска алергия стигаща до анафилактичен шок, че се проявява чак след второ ужилване, а не при първо.

# 333
Добро утро, как са децата днес? Моят вдига уж по-рядко температура, но сега има конюнктивит на очите....

# 334
Моето спа добре, но сега пак кашля.

# 335
Моята продължава да повръща,но ще видя днес как ще е.Майка ми я гледа каза,че не отпаднала но си повръща.

# 336
Моето вчера изнесе цяла театрална постановка вечерта и ми изправи косата, хем съм със синузит, хем изпуших половин кутия цигари от нерви. Каза, че я боли ухо. Викам си айде, честито, неделя вечер в спешното на ИСУЛ. След малко каза, че не я боли. След още малко каза, че я боли зъб 😳 след това спря да я боли зъб, и каза, че я боли гърлото като преглъща от едната страна. Ревна, че ще умира. Не иска да влиза в болница. Ред сълзи, цифки, супа и какво ли не. Не знам нервна ли беше, преуморена, заради смяна на времето, превъзбудена от 1 седмица вкъщи нон-стоп без никакво излизане освен до болницата, от дивеене със сестра й, много й се насъбра ли какво ли… накрая си изми зъбите и заспа като талпа за 1 минута. Тази сутрин няма помен от ухо, зъб, гърло или каквото и да е. Все пак я оставих вкъщи, вали непрестанно и отмениха екскурзията.
Все още обаче има сопол… леко жълт, като моите. Дали не съм й предала нещо? Слагам й капки. Ако до края на деня е добре, мисля да я пусна утре, че хем тя се подлуди, хем ние.

# 337
Мен в събота също ме боля нещо между ухо и гърло, но ми мина, не знам от какво беше. Няколко часа ме боля, така че може наистина да я е боляло и да е преминало, особено ако има хрема, не е изключено да е от нея. Аз само сутрин издухвам малко прозрачен секрет.

# 338
Голямото се оплаква от ухо вече над месец, писах, гледаха го няколко пъти и нищо. Въпреки два АБ се оплаква. А той поне с ушите никога не е имал проблем.

# 339
  • shumen
На моя също му се е случвало да казва,че го боли така ухо и гърло.Бях пощуряла тогава какво е това чудо.Накрая педи каза,че може от хремата да е.
Ооор,дано скоро мине при твоята.Тея вируси с повръщане ги мразя от дъното на душата си.
Ние сме в Трявна.Засега сме добре и направихме първите процедури.

# 340
Давам идея за ушите - зъби? Не знам колко е голямо голямото, но понякога и при възрастните проблем със зъби се проявява като болка към уши.

# 341
В момента имам обострен синузит заради вируса, който малкият довлачи. След всеки негов вирус ми се възпаляват синусите, слабо място ми е. И вчера точно ме боляха ушите от тях, та според мен е от хремата.

# 342
  • Враца
Здравейте, аз имам един страничен въпрос, но косвено свързан с боледуването на децата ни. Момичета, как се справяте психически с този постоянен стрес? Отразява ли Ви се на физическото и емоционалното здраве? Как успявате да се съхраните и да продължите напред? Имам 9 годишен стаж като родител и точно толкова като родител на постоянно болни деца и уж вече трябва да съм претръпнала, да се справям по-лесно, но на мен ми става все по-трудно. Ето, миналата седмица лежахме в болница с дъщеря ми, сина ми беше вкъщи с температура, аз се сринах за пореден път и още не мога да се осъзная. Чувствам се изморена, тъжна, без никаква енергия и умирам от страх да ги пусна на градина и училище.

# 343
Здравейте, аз имам един страничен въпрос, но косвено свързан с боледуването на децата ни. Момичета, как се справяте психически с този постоянен стрес? Отразява ли Ви се на физическото и емоционалното здраве? Как успявате да се съхраните и да продължите напред? Имам 9 годишен стаж като родител и точно толкова като родител на постоянно болни деца и уж вече трябва да съм претръпнала, да се справям по-лесно, но на мен ми става все по-трудно. Ето, миналата седмица лежахме в болница с дъщеря ми, сина ми беше вкъщи с температура, аз се сринах за пореден път и още не мога да се осъзная. Чувствам се изморена, тъжна, без никаква енергия и умирам от страх да ги пусна на градина и училище.

Аз имам едно дете и за по-малко от две години три пъти сме лежали в болница... когато боледува съм супер стресирана, депресирана, изобщо не може да се общува с мен.Искам друго дете,но не знам дали мога да се справя..

# 344
Мен в събота също ме боля нещо между ухо и гърло, но ми мина, не знам от какво беше. Няколко часа ме боля, така че може наистина да я е боляло и да е преминало, особено ако има хрема, не е изключено да е от нея. Аз само сутрин издухвам малко прозрачен секрет.
Същото и при мен петък вечерта. Странна работа. После нямало кем трейлс 🤣

Общи условия

Активация на акаунт