Боледуване на децата ни-тема 88

• 18 152
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
В устата ни бяха афти, да.
При нас беше петък, когато му тръгна бистър сопол. Събота и неделя не бяхме забелязали нищо. И в неделя вечерта, когато го оправях за лягане видях точици по краката и му измерих темп. Беше леко повишена, но не помня колко време продължи. И при трима ни бавно се развиваха пъпките. За себе си първо забелязах много, много леки петна в началото. Мм беше много отпаднал си спомням. Общо взето като всеки друг вирус протече + пъпките. Лекувахме детето с изопринозин, витамини и почиствахме носа и температура когато е вдигал сме давали нещо. Ние само витамини пиехме.

# 481
Момичета,къде може да се направи снимка на бял дроб за дете, по възможност,където не е фрашкано с хора и евентуално да има час.Насочени сме от пулмолог за такава като в момента детето не е болно и затова искам да избегна риска от разболяване максимално

# 482
  • Sofia
Момичета,къде може да се направи снимка на бял дроб за дете, по възможност,където не е фрашкано с хора и евентуално да има час.Насочени сме от пулмолог за такава като в момента детето не е болно и затова искам да избегна риска от разболяване максимално
Ние малката последния път я снимахме във Вита 2 - нямаше хора. Поне нямаше струпване пред рентгена.

# 483
Онзиден си снимах синусите там и потвърждавам - нямаше хора, влезнах и излезнах за 1 мин.

# 484
Онзиден си снимах синусите там и потвърждавам - нямаше хора, влезнах и излезнах за 1 мин.

Благодаря, момичета!Ще отидем утре във Вита в такъв случай.

# 485
Звъннете и попитайте дали работи образната събота и неделя, не съм сигурна - да сте спокойни да не се разкарвате. Отделно дали работят с направления, ако сте с такова.

# 486
Един въпрос може ли от бактерия в носа...да се вдига т.🫣
Според мм може ..чакаме резултата от нослето....вдига следобед малко...

# 487
  • shumen
Мими,според мен може,ако се е активирала бактерията.Пиши после какво са казали.
Лили,за спазъм калциев глюконат и урбазон.
Теришка,коксаки е това.
Нашата почивка свърши.Детето е добре засега,но аз нещо се разкихах и носа ми потече.Живот и здраве края на Август-началото на Септември ще направим още един курс физиотерапия.

# 488
Аз естествено се заразих от малката да видим кой ще е следващия.

# 489
Да утре ще излезе да видим...ще пиша

# 490
Медицински център Русев в Студентски град в поликлиниката, с много модерна апаратура са,обикновенно няма хора и работи с здравна каса.
Без час,отивате и ви снимат.

# 491
  • София
В Медицински център Русев си правих ЯМР добри са .

# 492
Имам питане момичета. При някое детенце над 4 годинки да са му откривали рефлукс и от него да е идвала кашлица ?

# 493
  • shumen
Popovausmivka,при рефлукс има кашлица.
Ооор,дано не се заразят и другите.

# 494
Имам питане момичета. При някое детенце над 4 годинки да са му откривали рефлукс и от него да е идвала кашлица ?
На моята дъщеря, когато беше на 4,6 м. един УНГ каза, че кашляла от рефлукс. Според мен не беше от това, а от секретираща трета сливица. Когато се успокои сливицата, спря да кашля. Ако детето не е било с рефлукс като по-малко, едва ли на 4 ще развие рефлукс. Но пък имайте предвид, че ако напоследък сте й давали повече лекарства, ако забелязвате да се оригва често, може да има рефлексен епизод, но той е вторичен, сиреч предизвикан от друго, а не че детето си е с рефлукс. Зависи и какъв лекар Ви го е казал, ако не е гастроентеролог, аз бих се усъмнила. Имам чувството, че УНГ и пулмолог, като не може да се пребори с кашлицата, изтърсва, че детето е с рефлукс и така проблемът не е от неговата сфера.

Общи условия

Активация на акаунт