Боледуване на децата ни-тема 88

• 17 765
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Момичета имате ли си идея какъв вирус върлува в момента и какво евентуално да очаквам!?

П.с В групата на детето  има 7 болни деца от петък до днес. Малчо от вчера киха, не се храни особено. Тази сутрин беше крив. Няма никакви други симптоми, освен тези и секрета на клепачите. Чудя се дали не ни предстои поредното разболяване.

Да се оправят всички болни дечица.

# 556
Здравейте, на какво може да се дължи мътна урина на дете (3г) ? Не е обезводняване(пил е достатъчно течности), пуснах урина. Обикновената е излязла отлична и стерилната също пише, че няма бактериален растеж, а съм занесла пробата сутринта, може ли да е достоверно? Пуснах ги в цибалаб. Утре ще пробвам в друга вероятно. Коя ще ми препоръчате от Бодимед, Кандиларов и Рамус?

Момче или момиче е?
Бих го завела на нефролог.
Момче е, запазила съм час за нефролог в сряда.

# 557
sweet_memory от сиропи и витамини също може да се получи.

# 558
Емилия, след RSV моят син изкара някакъв вирус с 2 дни температура. Хубавото е, че не вдигаше 39, а беше 38 някъде. Тръгна сопол и после от сопола-кашлица. После му открих бактерия в носа, но той често прави бактерии там. Иначе е лек вируса, ако сравняваме с RSV.....

# 559
Сега видях че е излязал седимента и там пише че има урати. Възможно ли е да е от тях? Давам само резиста мечета и то ако се сетя. Започнах го с уринал, защото тези дни започна да пишка много често и да се изпуска ( до сега не се е напикавал в будно състояние от началото на юни миналата година). Така или иначе сме на лекар в сряда, но съм доста притеснена.

# 560
Дъщеря ми беше последно от 21 март до 31 март с 2-3 дни ниска Т, до 38,5, която сама сваляше, много лек сопол, почти нямаше и кашлица, влажна и гърлена, която по-скоро отшумя сама, сиропите не помогнаха.

# 561
Момичета имате ли си идея какъв вирус върлува в момента и какво евентуално да очаквам!?

П.с В групата на детето  има 7 болни деца от петък до днес. Малчо от вчера киха, не се храни особено. Тази сутрин беше крив. Няма никакви други симптоми, освен тези и секрета на клепачите. Чудя се дали не ни предстои поредното разболяване.

Да се оправят всички болни дечица.
Мисля,че RSV в момента доста върлува

# 562
Ние вчера отпразнувахме най накрая РД на малката, а в детската градина кога не ми е ясно. Тази седмица ще я задържа в къщи и дано не е лепнала нещо от децата на празника че вчера приключихме и АБ. То ще стане месец от както имаше РД но здраве да е. А и на 14 ти сме на физиотерапевт да видим какво ще правим като процедури. Сега се моля само пак да не се разболее че вече няма да ми издържи нервната система.

# 563
Сега видях че е излязал седимента и там пише че има урати. Възможно ли е да е от тях? Давам само резиста мечета и то ако се сетя. Започнах го с уринал, защото тези дни започна да пишка много често и да се изпуска ( до сега не се е напикавал в будно състояние от началото на юни миналата година). Така или иначе сме на лекар в сряда, но съм доста притеснена.
Моето дете понякога когато е настинало пишка начесто и се изпуска нощем.

# 564
  • shumen
Ваксината се слага в годината,в която детето навършва 6 мисля,че беше.И се слага на напълно здраво дете.
Sweet memory,при настинка може да пишка често и да се изпуска детето.
So close,ако не прави усложнения тази бактерия не сте за АБ.

# 565
danaeka, той не пие антибиотик през уста, а само му капя капки с антибиотик в носа. Защото винаги с тази бактерия има много секрет от носа и кашля от него...и 2 седмици няма подобрение, докато не започна капките.

Рейна, как сте вие?

# 566
Някоя от вас да е пускала за детето ECP катионен протеин изследване на детето?

# 567
Моето ще прави 6г през  октомври ,личната иска сега да я слагаме ..каза да си помисля ..коментарите ви ми идват  по поръчка ..като го знам какъв драматик е не ми се мисли как ще стане ...

# 568
Моето ще прави 6г през  октомври ,личната иска сега да я слагаме ..каза да си помисля ..коментарите ви ми идват  по поръчка ..като го знам какъв драматик е не ми се мисли как ще стане ...

+ 1 милион.

# 569
И ние пак в групата на болните Simple Smile не знам какво е това чудо вече.. въртим си се в тоя порочен кръг 3дни на градина, 3 седмици вкъщи.. правихме тест - отрицателен. Пускахме носен и гърлен секрет - нищо изолирано. А детето си почна с едни сополи на цвят като гной - жълто зелени. После почна да кашля.. Едно и също всеки божи път. И от сополите всичко отива надолу и стават хрипове и пак антибиотик.. Дано му се размине този път.. Утре пак при личния лекар
Чудя се някаква алергия ли прави това дете.. ама сополите нямаше да са такъв цвят предполагам. Не знам

Общи условия

Активация на акаунт