Дубай /Тема 18/

• 9 575
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
Чак се учудих, че нито една жена не сте видяла с рокля или къс панталон.
Аз гледам непрекъснато тикток рийлове, има всякакви хора по всякакъв начин облечени.
Особено рускините и украинките направо са си разголени.

# 136
  • София...........
Извинявам се, че така ви попитах , но ние ходим 3 години подред Дубай и Абу Даби и съм впечатлена от това, че всеки се облича както си иска без да бъде Оглеждан и Съден за това!!!
Първата година бях съобразила моите дрехи в предвид, че отиваме в мюсюлманска страна и просто метнах за всеки случай 2-3 къси рокли. ЕЕЕЕ то навсякъде жените бяха по презрамки, къси рокли, къси панталони и потничета, дантелени полупрозрачни дрехи, пайети и кой каквото му е кеф .....
Чувствах се като монахиня ...Sweat SmileJoy
Следващите два пъти преструктурирах багажа с 2 дълги ролки и каквото си нося и ми е кеф  - късоо и не е имало проблем!
Хората там са свикнали покрай руско украинските дами, а и не само ..... По-широко скроени са отколкото си мислим! Там наистина се чувствам спокойна и свободна ....
Единствено съобразявам за джамиите, президентския дворец, Бурж Ал Араб или подобно нещо дълго и покрито.
Имам правило винаги в дамската чанта един непрозрачен шал , който върши прекрасна работа ако някъде нещо трябва да прикрия или ако ми е хладно Wink
Дубай е наистина най-прекрасното място на света Heart

# 137
Направи ми впечатление, че никой не те заглежда ,оглежда и дори поглед няма .  Да, по принцип всеки може да си ходи както иска , на никой няма да направят забележка или глоба.Но наистина , дори в мола с къси рокли или панталони бяха само деца и тийн.
Имаше места, (например Глобъл вилидж) на които аз бях единствената с голи крака (рокля до коляното). Пиша това ,защото и аз четох, че всеки е облечен както си иска и си взех къси рокли. Но масово жените бяха с дълги навсякъде.

# 138
  • София...........
Не обичам да слагам много лични снимки, но за да не съм голословна

# 139
Здравейте, може ли някой да се включи с лични впечатления от посещение на Дубай по време на Рамадан ?
Намалено ли е работното време и има ли ограничения относно храненията ?

# 140
Полетите с уизер са възобновени от 19.11

# 141
Полетите с уизер са възобновени от 19.11
Страхотно! Пробвах и аз в сайта, така е.😀

# 142
  • Бургас
Здравейте, може ли някой да се включи с лични впечатления от посещение на Дубай по време на Рамадан ?
Най-доброто за посещение. Всичко работи , има и супер намаления в магазините.

# 143
  • София...........
Специално в ОАЕ няма разлика за туристите Рамадан или не. Единствено на сафарито в пустинята по време на Рамадан няма женски коремен танц (ориенталски танци от жени) и алкохола там е абсолютно забранен. Вече два пъти сме били там по време на Рамадан и това е била единствената забрана , която сме усетили.

# 144
Февруари или март е по-подходящ за семейна ваканция в Дубай, с цел плажуване? Били сме вече на екскурзии, обиколихме всичко, сега искам да отида за 10 дни с децата, да лежим на топло и те да се радват на плаж/басейн.

# 145
  • Бургас
Февруари или март е по-подходящ за семейна ваканция в Дубай, с цел плажуване? Били сме вече на екскурзии, обиколихме всичко, сега искам да отида за 10 дни с децата, да лежим на топло и те да се радват на плаж/басейн.
Март

# 146
Ремонтираха ли фонтаните? Какво ще е новото сега при тях?

# 147
През март (били сме в средата на март миналата година) морската вода е хладна. На плажа е приятно, но не е съвсем за продължително къпане.

# 148
Какви са тия ненормални цени с Уизеър до Абу Даби? За датите 21.11 - 28.11 билетите са по 725 лв в едната посока само с ръчен багаж

# 149
Бяха по 50 евро до онзи ден.

Общи условия

Активация на акаунт