Дубай /Тема 18/

• 22 464
  • 435
  •   2
Отговори
# 390
Имаше ли деца с вас във Ферарито, или само на възрастни е това впечатление, Elinor?
Тинейджъри сме водили. Не бяха очаровани, направиха бърза обиколка, хапнаха сладолед на партера, купиха дреболии от магазина (в който цените не са никак евтини). Като цяло имаше изложен един пистов автомобил и магазина. На паркинга имаше 3 ферарита за снимки. Намира се в нещо, като малък мол (даже мол е силна дума). Посещение на състезание или самата писта е съвсем друго изживяване. Нашите са били в Casa Enzo Ferrari, където музеят в съвсем друго нещо.

# 391
Може ли да ми изпратите координати на Numan, от доста време чета за него и плащате ли нещо предварително

# 392
  • София
От кой терминал излитат самолетите от Дубай за София?

# 393
  • София
Терминал 3

# 394
Пътувам за Абу Даби и направих on line чекиране и за отиване и за връщане, но при полета за връщане ми изкара следното съобщение

И нямам издадена бордна карта за обратния полет. Предупреждението е достатъчно ясно, но понеже за пръв път се сблъскам с него искам и да попитам дали случайно няма нещо допълнително, което трябва да се направи. Както го разбирам - минавам първо на check in, там не ми става ясно какво трябва да им покажа, може би паспорт, там бордната карта се активира и после минавам през секюрити

# 395
  • София
Терминал 3

Благодаря!
Колко часа преди полета е препоръчително да отидем на летището. Излитаме в 9 и нещо сутринта.

# 396
Терминал 3

Благодаря!
Колко часа преди полета е препоръчително да отидем на летището. Излитаме в 9 и нещо сутринта.
Нас ни викаха 3 часа по-рано в Дубай.

# 397
vinse, бордната карта за връщане винаги си я взимаме от летището преди полета за София.

# 398
vinse, бордната карта за връщане винаги си я взимаме от летището преди полета за София.
Благодаря

# 399
Здравейте, предстои ни пътуване следващата седмица. Интересуваме фонтаните на палмата дали работят?

# 400
Другата седмица ще ходим в Дубай и идея си нямам какви дрехи да си вземем. Гледам прогнозата и се чудя😄

# 401
  • София
Терминал 3

Благодаря!
Два часа, два часа и половина са Ви достатъчни за да се чекирате. При последнния ни полет преди месец слязохме от метрото в 7.30ч. Като влезете на терминала няма да видите като на другите летища кои гишета за кои компании или полети са.
Всички гишета са на Емирейтс, просто трябва да видите кои са отворени за Флай Дубай. Обикновено са малко по навътре в терминала, като вървите отлявата страна са.

# 402
  • София
Другата седмица ще ходим в Дубай и идея си нямам какви дрехи да си вземем. Гледам прогнозата и се чудя😄

И аз така..Миналата година беше 23градуса и беше топло за късо..Гледам сайтовете,различни градуси дават..🤨

# 403

И аз така..Миналата година беше 23градуса и беше топло за късо..Гледам сайтовете,различни градуси дават..🤨
Дали изобщо да нося летни дрехи или по-скоро пролетно-есенни

# 404
  • София

Дали изобщо да нося летни дрехи или по-скоро пролетно-есенни

Миналата година имаше и с къси гащи жена от групата на 23 градуса.И аз се чудя за тези дни какво ще е времето.

Общи условия

Активация на акаунт