🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 570

Какви проблеми ще причини близостта на Нисан с Ешреф?

Сериалът на Kanal D „Eşref Rüya“, продуциран от Tims&B, продуциран от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, режисиран от Uluç Bayraktar и по сценарий на Ethem Özışık и Lokman Maral, ще бъде на екрана с третия си епизод.

Сюжетът на третия епизод от дългоочаквания сериал е следният;

След смъртта на Изет, Ешреф този път се сблъсква с по-голям враг. Ейприл, ужасена от случилото се, се готви да направи ходове, които ще я надминат, за да сложи край на тази игра. Междувременно Кадир, чиито планове се развиват в желаната от него посока, е готов да отиде зад гърба на Йетимлер, за да елиминира Ешреф. От страна на полицията, Сердар се изправя срещу Ешреф и племето, докато разследва убийството в хотела. Тази среща, в която струните могат да се скъсат всеки момент, подготвя почвата за предстоящия голям конфликт.
Въпреки че Нисан планира да хвърли Ешреф в огъня, за да се спаси, виждането на друга страна на Ешреф ще изправи Нисан пред неочаквана дилема. Близостта на Нисан с Ешреф ще й създаде големи проблеми.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Ebrar Karabakan, Umut Karadağ, Kaan Turgut, Aşkın Şenol, Шенер Саваш, Ахмет Йълдъръм, Керем Алп Кабул, Барту Зейтинчи, Гьокчем Чобан, Волкан Уйгун, Тайлан Гюлдере, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.

Eşref Rüya стартира с новия си епизод тази вечер от 20:00 часа по Kanal D.

# 571
От профила на Ешреф се раздвижиха

Обнадеждена съм за рейтинга.
Снощи всички сериали са с повишени рейтинги
Скрит текст:

# 572
Може и откъс да ни пуснат, макар че, аз не искам. Wink

# 573
Новият епизод на Eşref Rüya е по Kanal D тази вечер!

От сторито на Гьоркем

# 574
В живота приятели Wink

----------

# 575
И днес на платформата Amazon Prime, Сънят на Ешреф в Турция е на 4-то място, а в Саудитска Арабия е 5-ти.

Турция

Саудитска Арабия

# 576
Не е ясно кога, какво ще направи Гюрдал. Но никой не и изненадан от намеренията му!
Последните 3 часа.

" Eşref Rüya" с новия си епизод тази вечер от 20.00 часа по KanalD!

# 577
IMDb Starmetre 07.04.2025

# 578
Чета ви с голям интерес, но цял ден не успявам да се включа.
Аз ще почна да гледам към 9 чак и няма да мога и да ви мета. Ще видим де.

Тези кадри са много красиви. Отново искам да ги споделя.

# 579
Здравейте момичета,
Ррала така ме е подхванал, ...
Надявам се да успея да гледам тази вечер...
Успях да ви догоня Simple Smile
Отивам да спретна бърза вечеря и да съм на линия.
Сега с новото време от 20.00 ли е?

Нези,
Скрит текст:
Добре дошъл вкъщи на бебе Алекс. Да спинка, папка и слушка и да не притеснява мама и тати! Баба Нези ще се справи Simple Smile 😘

# 580
Аааа, браво, Нина, не се бях сетила. Значи ще почна да гледам почти на време. Само с час разлика.

Скрит текст:
Нези, безпроблемна адаптация в домашна среда. Баща ми казва, че не е лесно да се гледа бебе, но природата ги е направила толкова сладки, че ти забравяш за това.

# 581
Нани, озета ще започне в 20 часа, а след него ще е новият епизод.
Ако рускините превеждат откъси пак, ще ви ги нося, само трябва да ме редувате, дори и с едно изречение или снимка.
По всяка верочтност и аз ще се включа към 9, ама постепенно ще наваксам.

Цвети, ако може да донесе линк!

Сетих се, че на Канал Д, го има на първа страница.
Ето го, а Цвети ще донесе с руска озвучка
https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI

# 582
Жаки,
Благодаря, ще се опитам дс те редувам,  Simple Smile

# 583
Вече съм на линия!

Цвети, има ли руска озвучка?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт