🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Само аз ли не я виждам тази химия?
Със всички други я виждам, даже с мъжете, само с нея не я виждам, толкова е безиизразна!
Чачо играе като звяр и заради нея!
Отивам да го гледам с бг. суб., да видя дали ще си променя мнението.

# 646
Жаки, на мен снощи техните сцени ми бяха въздействащи.
В първа и втора серия Демет играеше по-еднотипно, но и самата роля беше такава.
Но снощи имаше много и различни емоции и тя си ги изигра прекрасно.
Поне аз нямам претенции към нея.
Очаквам химията да се засилва!

# 647
Сега ще видя, но не вярвам да ми въздейства!
Като игра не я харесвам, да не говоря за визията й...дано ме изненада!

На Ешреф, едниният синджир липсва, как успява да се задържи?

# 648
Снощи си бяха два синджира. Wink
Нашата приятелка Анна отново е била в хотела.

Този път е успяла да спечели и благоволението на Демет. Grinning

Даже гледах едно видео, в което я е накарала да праща поздрави и което миналия път Чаатай отказа.
Ето я и с Ебрар

Вчера писах на Young Wolf да питам, дали ще посети сета.
Отговора беше
HeartWinkClose

# 649
Стигнах до посещението на Ешреф при бащата на Изет.
Тази сцена беше перфектно изиграна от Чачо.
Как си седна невъзмутимо, хапна си с удоволствие халвата, че си поиска и допълнително...по-голямо парче!
Само с какво спокойствие каза на Нимет, че би искал да е мъж, въпреки, че тя е повече мъж, отколкото жена...много е настървена! Добра е тази актриса...отива й ролята!
За мен оттук започва серията, досега ми беше малко скучновата с леки изключения.
Продължавам!

# 650
Зад камера

А тук дали си обсъждат сцената или просто си говорят?

# 651
Комисарката, обаче побесня, че Ешреф заради Нисан е убил човек.
Както очаквах сцената в сиропиталището много ме разчувства...поревах си!
Обаче тази разходка на люлките ми беше малко смешна. Глава на мафиотска група се люля на люлки... Иначе като говереше за детството си, за любовта си, Чачо много добре го изигра...изключителна игра!
Продължавам

# 652
Жаки, за мен тази сцена беше добра именно заради това.
Големия мафиот Ешреф,  успя да се отпусне в компанията на Нисан и да бъде човека Ешреф.
Много ми хареса как Демет изигра това, тя го подкани внимателно, след като той все  пак реши да седне, на нея и стана смешно, но се опита да го прикрие, за да не го спре.
В същия момент усетих, че и става мило, затова,че този безмилостен и храднокръвен човек се сви на една детска люлка и се почувства спокоен да сподели нещо съкровено за себе си.

Този миг разбира се, беше кратък.
Но аз предполагам, че Ешреф тепърва ще сваля пласт, след пласт пред Нисан.
Усетих също, че тя започва да се чувства разколебана. Видя две негови лица и вече знае колко чувствителен е той.
Може би дори започна да се влюбва в него.
Спомням си, че по време на "Terzi" някои казваха, че любовта между Пеями и Есвет е пресилена  и се е появила от нищото.
Но тук имаме сходен случай.
Понякога хората се виждат по друг начин, благодарение на  някакъв жест или дума, чувствата се зараждат понякога по необясними причини, просто защото си видяла нещо в човека отсреща, което те е спечелило. Тя видя и колко много го обичат децата. А децата не могат да бъдат излъгани.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:18 от NeZ_9

# 653
Догледах го:
Айдеее, Кадир и Нимет ще се сдушат!
А Гюрдал продължава да ми е любим персонаж...голяма фога е!
Направо е непоправим. Гонджа едва я спасяват в болница, той със другата се лигави по телефона.
А как ми стана жал за Мюлсюм като учителя му върна парите, че били мръсни.
Мале как й отрязаха езика на певицата...много гнусно!
Ама и армагана за Нусрет беше....
А тия двете сестри са много зле, смятат, че така невидимо ще излезнат. Ох, това са ми най-скучните персонажи. Добре че засега не им дават много екранно време.
Ама тая Нимет е много серт.
Доволна съм от серията
Превъзходна игра на почти всички.

Нези, това за мен е абсурдно, ако искат да повярвам, че е глава на мафията.
Но това е моето възприятие и така го споделям. А за химия, продължавам да не виждам, даже двете със сестричката са ми най-слабите образи.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 14:06 от jackie.

# 654
Жаки, разбирам и приемам, че възприятията ни не са еднакви.
Аз лично, нямам нищо против, че ни показват  и  по-човешката страна на мафията.

Това, че беше човек с  децата и Нисан не му попречи малко по-късно да изпразни цялото заведение, в момента, в който той е влязъл и след това да стреля, по онези, които обезобразиха жената.
А и на всичко, което последва по-късно.Wink

# 655
Eşref Rüya стана най-обсъжданият сериал в сряда през целия ден,
като беше обект на 40 200 споделяния в социалните медии.

От продукцията благодарят за рейтинга!
Определено с тези цифри в АВ и АВС1, можем да бъдем спокойни.

# 656
Още от  социалните класации

# 657
Ето, ако има желаещи да погледнат сериала на Сюмейе
ОПАСНАТА ДЖЕЙЛАН, ЕПИЗОДИ С БГ ПРЕВОД
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/neron-angelov-nov. … V7bvHMLQCTdViJRKg

Резюме на сериала "Опасната Джейлан", Епизод 1
В свят, където надеждата се преплита с предателството,
а любовта се изправя срещу жестоката реалност, се разгръща историята на Джейлан – обикновена жена, чийто живот е низ от саможертви в името на сина ѝ Юсуф.
Тя е работлива, силна, борбена – истинска майка, която е готова да премине през огън, за да осигури бъдеще за детето си. Но светът, в който живее, е пълен с капани, лъжи и мъже, които преследват своите интереси, без да се замислят за последствията.
На фона на семейни и социални конфликти, Джейлан бива изпратена да работи на частно събитие в дома на богат и влиятелен мъж – Бекри. Това не е просто работа – това е театър на богатите, свят, в който хората не само крият лицата си, но и играят с човешки съдби. Докато Джейлан се опитва да се справи достойно и незабележимо, в същото време се кроят интриги, сделки и шантажи между мъже с власт и тайни, които могат да съсипят не само кариери,
но и човешки животи.
Паралелно с нейната история, зрителят става свидетел на сложни мъжки отношения – братски връзки, предателства, чест и заплахи. Съперничеството за влияние, власт и жени достига своята кулминация, когато в играта се намесва шантаж с компрометиращи снимки и заплахи с оръжие.
Това вече не е просто битка за пари – това е битка за достойнство и оцеляване.
Но най-сърцераздирателният обрат настъпва, когато малкият Юсуф изчезва. В опит да съчетае работата с майчинството, Джейлан поверява сина си на близките си.
Но съдбата ѝ удря силно – детето изчезва мистериозно,
и паниката, болката и вината заливат всички. Улиците се превръщат в поле за търсене, сълзите не спират, а виковете „Юсуф! Юсуф!“ пронизват сърцето на зрителя. Това е момент на човешка безпомощност, в който времето спира, а страхът, че си загубил най-ценното, става непоносим.
И в този хаос – любов, омраза, интриги и майчин плач – сериалът разкрива своята истинска сила: той не е просто история за бедни и богати, за добро и зло. Той е история за човечността – за това как един човек може да бъде готов на всичко, за да защити семейството си, и как в свят на маски и лъжи, най-чистата истина остава... любовта между майка и дете.

# 658
Още една класация

# 659
И в Сомера сме номер 1

Сряда, 9 април Somera Rating класиране

Днес навсякъде Ешреф е първи.
После ще видя и в Амазон

На сета

Общи условия

Активация на акаунт