🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Нашия приятел Мустафа Мерт Коч е в Америка.
Беше в Los Angeles

А сега е на музикален фестивал.

# 721
Аз също нямам проблем, даже предпочитам. Хич не обичам да съм в неведение.

Нани,
Скрит текст:
утре вечер в "Аз обичм България", ще участва Калин

Ели,
Скрит текст:
ето ти линк за бг. суб. на "Ел Турко"
https://playtube.tv/search?keyword=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 722
Фенско творчество Heart Eyes

# 723
Нови  снимки от 4 епизод

# 724
Аз прочетох спойлерите. Последния вече се случи. Ама не е ясно дали другите са достоверни. Това кога ще разбере коя е тя не го разбирам.

Нези, от кой филм на Серенай е това? Знаеш ли?

ММК исках на ви споделя тези дни, че в момента прилича повече на Гаддар във физиката от самия Чаатай в момента.

Сами виждате.

# 725
Гери, че Нисан е момичето, което той търси цял живот.

# 726
Гери, че Нисан е момичето, което той търси цял живот.

Това го разбрах, но не разбрах в коя серия ще стане това. От сега ли почвам да броя или от първата?

# 727
Това го разбрах, но не разбрах в коя серия ще стане това. От сега ли почвам да броя или от първата?
Скрит текст:
Най-вероятно 5-6 серия

# 728
Гери, от "Fi". Hands V
Благодаря ви, че скривате тази информация.
Не бих искала да си развалям удоволствието от неочакваното. Hug
(нещо, което много ме дразнеше в старата тема, никой не се съобразяваше,че има хора, които не искат да знаят нещата предварително)

# 729
Абе то може и да е налучкване. Има неща, които бяха ясни още в този епизод. Може да е по-старо. Още да са спекулации.
А и нали знаете как тези сериали си сменят сценария за една нощ. Надявам се да не го правят, за да не изгубят нишката.

# 730
По принцип, някои си ги измислят спойлерите, други наистина имат информация.
Тези, не знам от кои са, предстои да разберем.

# 731
Напълно възможно, Гери! Hands V
Успехът на сериала "Eşref Rüya" вече започва да се забелязва.
Вчера четох кратко ревю на поредицата, написано от критика Мурат Сонер, който обикновено не прощава на никого, включително и на Чаатай, когото няколко пъти "притисна в ъгъла", повечето пъти несправедливо според мен. Този път ме изненада, като каза добри неща за него. Мурат Сонер казва, че не харесва връзката между Нисан и Ешреф и не харесва характера на Гюрдал.
Това е мястото, където той греши според мен, защото Гюрдал е един от най-успешните второстепенни герои и е изигран страхотно от Неджип Мемили.
Мурат Сонер също казва, че след 3 епизода той вярва, че Чаатай е най-добрият актьор този сезон и, че героят Ешреф е спечелил пълното възхищение на всички.
Той също така казва, че останалите актьори трябва да направят подобно завръщане, тоест по същия начин, по който Чаатай се завърна с образа на Ешреф.
С други думи, други актьори трябва да вземат примера на Чаатай, като избират роли, различни от тези, които са играли досега.
Щом Мурат Сонер е казал това, той, който винаги е скъперник на всякакъв вид комплименти, означава, че сериалът и особено Чаатай са наистина впечатляващи!

Гери, аз също се надявам да не загубаят нишката!

# 732
Аз забравих да се похваля, че в сряда докато чаках да излезе фрага изгледах момента от сиропиталището.

Много ми харесаха Ебрар и Чачо. Хармонично и чувствено изиграни моменти, докосващи сърцето.

# 733
Радвам се, Цвети. В този сериал има страшно много текст за разбиране. И въпреки това Чаатай отново играе с типичните за него жестове, погледи, напрегнато мълчание. Абе играе с всяка фибра на тялото си. Много съжалявам, че не мога да разбера дали си е променил и акцента.

# 734
Радвам се, Цвети. В този сериал има страшно много текст за разбиране. И въпреки това Чаатай отново играе с типичните за него жестове, погледи, напрегнато мълчание. Абе играе с всяка фибра на тялото си. Много съжалявам, че не мога да разбера дали си е променил и акцента.
Според мен го е променил, Гери. Когато говори. Wink
 Ешреф е много труден герой за интерпретиране, защото той говори малко или по-скоро езикът му е чрез дълги мълчания или чрез очите му и кой би могъл да го интерпретира по-добре, ако не единственият
актьор, който наистина говори с очите си- Чаатай Улусой! Blue Heart

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 00:04 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт