🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
О, да турците много залагат на числото 40, всичко правят на 40. Математика не търсете, гледам и в други сериали е така и не ги доглеждат от дати и особено от години събитията.
В случай във серията, аз разбрах, че се чувства на 40. Понякога човек се чувства изморен, изтощен и казва:"все едно съм..."  така и аз го разбрах.

Гери, всеки път когато трябва да се усмихна на твой коментар и понеже имах удоволствието да се запознаем лице в лице (както и с Нези), направо си ми пред очите.
Момичета, всеки си има свой начин на изразяване. Една вижда едно, друга друго, както казва Жаки всеки по различен начин гледа, всеки гледа през своята призма. Хората сме различни и възприятията ни също, но едно и също нещо ни събира тук  и то е  този господин с халат и неговите проекти.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 20:13 от eliet

# 691
От Неджип  Мемили

# 692
Прочетох ви. Wink
Жаки, аз го предпочитам по костюм, вместо по халат, но наистина, ако го бяхме чакали след края на снимките, можеше да метне халатчето.Grinning
Но пък, правилата са, за да бъдат нарушавани, така че, той си ги наруши без проблем. Wink
Diva, да, напълно логично звучи да не е буквално използвано това 40.
А и така или иначе, математиката не излизаше.
Гери, ти пиши по често, защото си като глътка свеж въздух(хумор),ние те четем с удоволствие! Hug
Ели, и аз като теб, всеки път, като ви чета си представям, че сте пред мен.Kissing Heart
Цвети, това момиченце е разкошно!!!
Играе като истински, зрял артист! (не знам на колко години е)
Дано да я виждаме още!
А за Неджип каквото и да кажа, ще е малко.
Само като го видя и се усмихвам!
Diva, след малко ще пиша и  за тази дама и професора.

# 693
Момичета, благодаря ви за всичко...просто е удоволствие да ви чета!

Утре вечер в прайм-тайма ще има повторение на 3 епизод.

# 694
Да обърнем малко внимание на Ирмак.
Тя е много готина, още повече на живо.

Тя е не само сестрата на Гюрдал, тя е сестрата на всички.
Не помня дали са споменали, но аз си мисля,че е по-голямата сестра.

Страхотно име – Ирмак.
Звучи ми силно и леко мистериозно, точно като нея. Представям си я като човек с железен морал в свят без правила – не е жестока, но може да бъде, ако се наложи. Тя пази баланса в групата и дори най-страшните мафиоти малко мълчат, когато тя влезе в стаята.
Тази дама определено излъчва авторитет и увереност. Изражението ѝ е сериозно, със спокоен, но проницателен поглед, точно като на човек, който знае всичко, което се случва, дори когато другите си мислят, че е тайна.
Комбинацията от изискано облекло, перлена огърлица и тази строгост в излъчването ѝ придават усещането, че тя не просто е "сестрата на мафиота".  Въпреки че не е начело на групата, тя изглежда като моралния или стратегически център, човекът, към когото всички се обръщат, когато нещата загрубеят.
Много интересен образ, надявам се да го доразвият!
Какво е значението на името Irmak - неговият произход и характеристики?
КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ИМЕТО ИРМАК?
Името Irmak е от турски произход и означава "широк и течащ воден път". Това име се свързва с течливост, естественост, свежест и източник на живот. Името Irmak обикновено се отнася за естествени, свежи и енергични хора.

КАКЪВ Е ПРОИЗХОДЪТ НА ИМЕТО ИРМАК?
Произходът на името Irmak е турски. В турската култура това име се дава особено на момичета и момчета и символизира положителни характеристики като естественост и източник на живот. Името Ирмак е име, придобило стойност със значението си, което отразява красотата и плавността на природата.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ИМЕТО ИРМАК
Хората с името Ирмак обикновено са известни като естествени, свежи и енергични личности. Тези хора придават естественост и свежест на обкръжението си и се открояват с нежния си и внушителен характер. Освен това те привличат вниманието със силните си социални и комуникативни умения, креативни и чувствителни личности. Името Ирмак е име, което носи естественост, свежест и енергия на своя носител.

Хората с името Ирмак обикновено са личности със силни социални и комуникативни умения. Тези хора излъчват естественост и свежест в обкръжението си и са известни със своя приятелски и позитивен характер. В същото време те привличат вниманието със своя услужлив и искрен характер. Името Irmak гарантира, че човекът има естествен и енергичен характер в живота си. Това име дава на човека желание да живее положителен живот и създава положителен ефект върху обкръжението му.

БУКВЕН АНАЛИЗ НА ИМЕТО ИРМАК
I : Чувствителност и интуитивна сила
Р : Чувство за отговорност и дисциплина
М : Вътрешна сила и защита
О : Способност за лидерство и управление
К : Фокусирайте се върху успеха и решителността
Името Ирмак е ценно име със своето значение и произход и допринася за издигането на естествени и енергични личности по отношение на личностните черти. Поради тази причина името Ирмак е сред многозначителните и специални имена, предпочитани за момичета и момчета. Името Ирмак, което е символ на естественост и свежест, придава на човека едновременно естествен характер и енергия, създавайки положителен ефект върху околната среда. Това име е идеален избор за семейства, търсещи естественост и свежест в социалните отношения.

Подхожда и, нали! Wink

# 695
И аз много я харесвам Ирмак

Още една класация

# 696
Ние успяхме да я видим на живо.  Изглежда точно такава, доста е висока и по-слаба.
По време на почивките между сцените си събуваше токчетата и си обуваше едни сладки меки ботушки.
Ние я видяхме с розовия тоалет.
Не мога да разбера това някакъв вид униформа ли е?
Ако е униформа, с която работи в хотела, ок, но май не сме я виждали с други дрехи.
Но комбинацията от изискано облекло, перлена огърлица и тази строгост в излъчването ѝ придават вид на жена, която е комбинация от елегантност и стомана – не се натрапва, но присъствието ѝ е осезаемо.
Мисля, че често спасява другите от собствените им грешки, без дори да го осъзнаят.
По-рано четохме,че Ceren казва, че ще обикнем героинята и постепенно.
Струва ми се, че зад зад хладната външност на Ирмак има лична история, която я е направила такава. Може би е изгубила някого, когото не е успяла да защити.
Ще видим.
Обаче, в участъка, тя също се държеше с Чийgем като с човек, който и е бил близък, но после е променил позицията си.
Може би като две жени в тази мъжка среда са били приятелки.
Ирмак не е просто сестра, тя може би ще се окаже сърцето и съвестта на групата, макар и да е в сянка.

# 697
Ирмак, интересно име! Характеристиките на името много и подхождат. Естествена, спокойна и заявяваща се  дама и умна!Сигурно и в живота е такава. С лекота си играе ролята. Дали пък няма някой да се влюби в нея, вижда ми се и романтична жена. Наистина е добър балансьор и аз го забелязах това.
Да видим една енергична Ир-мак как ще ни е представят, на моменти очите и направо танцуват.
И преди го споменах харесва ми, красавица!

# 698
Точно, като по поръчка от Eşref Rüya, споделят за Ирмак

И последните данни

Лека нощ! Sleeping

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 00:34 от NeZ_9

# 699
Добро утро! Coffee

От снощи

Нашата любимка в последната серия, нямаше много екранно време!

Хубав уикенд!

# 700
Добро утро с настроение и усмивка в съботния Лазаровден! 🤩🤩🤩
Имайте ползотворен ден с красиви преживявания 💐

Много до късно са работили нашия невероятен състав "Eșref Rüya", какво ли ни приготвят.
Много са ми сладки двамата тука. Винаги съм харесвала такива моменти "Детето в теб".

Хубава събота!

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 12:36 от eliet

# 701
Честит Лазаровден! Flowers Hibiscus

Лазар днес ни носи светлина, с мир и щастие – благословена съдба.
Бъдете обичани, благословени, радостни, щастливи и вдъхновени!

# 702
Добро утро!
Чаатай, актьорът, който прави история с поредната си роля!

Предава вътрешното му напрежение с много нюанси. Не преиграва, а усещаш цялата тежест на героя му – дали това е вина, тъга, страх от загуба... всичко е в очите и стойката му. Невероятен е!

Ще кажа няколко думи и за Демет- тя успя да изрази крехкост, без да изглежда слаба.
Героинята и е на ръба между това да избяга и да остане. Гласът и, мимиките, начинът, по който гледа...Хареса ми!

Забелязвате ли, че Нисан не се страхува от Ешреф?
А той сякаш не иска тя да го възприема като звяр.
Тяхната среща е повратна точка – началото на нещо дълбоко. Сякаш всеки от тях е загубил парченце от себе си по пътя, но в другия вижда възможност отново да се намери.
Днес е Лазаров ден!
Честит празник!
Позитивно утвърждение за деня

# 703
Сериала на Сюмейето, доста дръпна в рейтинга...браво!

Ето рейтинга и на другите

# 704
Малко красота от Аслъхан в този празничен ден

Общи условия

Активация на акаунт