🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
А, вярно, че тия дни каза, че Вълка е в Истанбул.

Сетих се за сцената за халвата, че той като каза, че иска по-голямо парче, аз реших, че му е харесала, ама сега като прочетох на Нези интерпретацията и се замислих, че точно това е имал предвид за голямото парче.

От Kanal D
Милиони хора бяха залепени за екрана по време на „Eşref“!
EŞREF В ГОРНАТА ЧАСТ НА РЕЙТИНГИТЕ
Сериалът Eşref Rüya на Channel D, който събира Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, получи пълна оценка от публиката с третия си епизод.
Сериалът, включващ изпълнението на Демет Йоздемир на класическата песен на Сезен Аксу „Küçüğüm“, суинг сцената с Чаатай Улусой и моментите, в които Сердар Амир се подиграва на Ешреф и Нусрет Ага, също остави своя отпечатък върху рейтингите. Той стана първи за деня в AB и 20+ABC1.
НИСАН И АФРА СА В РЪЦЕТЕ НА НУСРЕТ АГА!
Eşref Rüya, чийто актьорски състав включва Hüseyin Soysalan (Nusret Ağa), Neslihan Arslan (Nimet) и Sefa Zengin (Seyfo), продължава да оставя своя отпечатък в социалните медии и рейтинги. В поредицата, в която изпълнението на Demet Özdemir „Küçüğüm“ счупи рекорда за коментари и споделяне, Нусрет Ага, който дойде в Истанбул с дъщеря си Нимет и своя специален мъж Сейфо, след като получи новината за смъртта на сина си, приложи плана си за отмъщение и накара хората си да отвлекат Нисан и Афра.
СЪЛЗИ В СИРОПИТАЛИЩЕТО, РОМАНТИКА В ПАРКА
Без да знае какво ще се случи с нея, Нисан прави план да се отърве от Ешреф, като му задава въпроси за смъртта на Изет и тайно записва всичко. Спомняйки си, че по това време щеше да посети сиропиталището, Ешреф взе Нисан със себе си. По време на сцената на рождения ден, която просълзи публиката, Нисан наблюдаваше Ешреф отдалеч и мислите й за него започнаха да се променят. Двамата направиха още една романтична стъпка към опознаването, като се върнаха в детството си, карайки люлките в парка, в който отидоха след като напуснаха сиропиталището.
СЕРДАР АМИР РАКОНУ ОТРЯЗА: ТИ НЕ СИ ПО-ГОЛЯМ ОТ ДЪРЖАВАТА
Eşref Rüya, който постигна рейтинг от 6,24 и дял на гледаемост от 16,20 в категорията на публиката в ЕС, и рейтинг от 6,32 и дял на гледаемост от 14,67 в 20+ABC1, направи своя отпечатък на върха на рейтингите. Порицанието на Сердар Амир за Ешреф и Нусрет Ага беше сред ключовите сцени в сериала. Сердар Амир, който привика двамата в кабинета си, каза: "Предупреждавам и двамата за последен път. Ако си слуга и си господар, аз съм държавата. Колкото и власт да имаш, ти не си по-велик от тази държава", а думите му бяха посрещнати с порой от коментари.

# 676
И аз го четох това, че сцената, в която Сердар Амир напомни, че те не са по-големи от държавата е  впечатлила публиката.
"Начинът, по който Сердар Амир се отнасяше към Ешреф и Нусрет Ага в сериала Ешреф Руя, впечатли публиката. Сердар Амир извика дуото в кабинета си и им напомни, че не са по-велики от държавата. Тази сцена беше оценена от публиката като един от най-впечатляващите моменти от сериала."

Честно казано на мен не ми направи впечатление,че Ешреф и Нусрет Ага изпштаха голям респект към началника на полицията, но пък щом хората така са реагирали, значи са били впечатлени.

# 677
Здравейте, момичета!
Успях сутринта да си догледам  епизода.
Ами, много ми хареса, с малки изключения. Гледам че, сцената в сиропиталището е впечатляваща за всички нас. Много емоционално ми въздейства и на мен, срам е да си призная, но се просълзих. Сцената с момичето, е много докосваща и емблематична - така както бавно, бавно си влезе Ешреф мисля,че си спомни миналото, видя от каква черупка е изчезнал. И момента, който се появи с утеха, радост и вяра пред момичето тука вече е феноменален Чаатай.
Много, ама много ми хареса и останалите деца също.
На мен също много ми хареса сцената с люлката. И двамата бяха много мили, някакси все едно са още деца, начина пи който се обесняваха. Стилът на играта на Чаатай винаги ме очарова - магия е, но тука и Демет успя да ме очарова.
Всъщност на мен ми харесват жените в този сериал, комисарката ми е любимка.
Сестрата на Иззет, ох, незнам  как са я избирали, толкова и пасва тая роля на физия, мимики, опасна дама е!
Харесват ми сцените Нисан и сестра й, назнам на мен ми харесва как си играе ролята. В мойте представи сестрите и в живота  са така, но като цяло ми са сладки.
Е, Мемели е образ, усмихвам се неволно като го видя на екран.
Ирмак, и тя много ме впечатли. Изобщо много е добър каста този път, от малко до голямо. Няма случайно подбрани хора тука, всички влизат много добре в образ.
Не ми хареса "касапницата", това отрязване на език, полов орган -настръхвам, ужас.
А, Гери аз мисля, че Ешреф си хапна от хавата, даже се чу някакъв звук на преглъщане, ще проверя точно на хавата ли беше или друга сцена. Дажи си казах, ех, тоя Чаатай толкова реалистично да играе.
Момичета, извинете ме за грешките, сигурно съм, че има такива...

# 678
Забравих да кажа и още една реплика, която ме впечатли.
Ешреф избяга на мускетарите и те докато се тюхкаха как им се е изплъзнал от погледа казаха нещо много важно за мен. Казаха той обича да е сам, не случайно в сиропиталището са му дали името Тек, т.е. Сам/Единак. Тоест той може и да не познава родителите си изобщо.
Дори и в трейлъра па 4 епизод си мисля, че имаше заигравка с фамилията му. Дошли са заедно, а Ешреф Тек. Ама това може и да съм го сънувала.

# 679
Не, не си го сънувала Grinning
(Гери, много ми и сладко като казваш всеки път,че може да си сънувала нещо Kissing Heart)
Точно така им каза- вие сте всички, но Ешреф е сам(един).
И още нещо, когато се разхождаха с Нисан, тя го попита изобщо ли не е виждал родителите си и той каза, че не ги е виждал.
А на колко години според вас е Ешреф?
Когато е видял Руя е бил на 14.
В първия епизод разказвачът каза,че са минали 20 или малко повече години от тогава.
А вчера той каза на Нисан, че понякога си мисли,че се е родил на 40.
Това означава, че сега е на 40 ли?
Стори на Илкнур, стилистката.
Кефи се на стила на Ешреф.

# 680
Момичета,  Ебрар си я "следя" още от Вятъра.
И ето какво ни е пуснала.
Не знам името Йонджа дали  означава Детелина, но така  ми го преведе Гугъла.
Ебрар поздравява новата си  героиня Йонджа:
Оказа се, че имаме нужда от нашата детелина, добре дошла детелина

Всички тези сцени бяха страхотни

# 681
Нези, понякога имам чувството, че нещо няма как да се е случило. Помня го така, но дали въображението ми си играе шеги, не е сигурно. Особено ако ми се губят някакви детайли. Помниш как твърдях, че казва Руя обичам те.
Това, че наистина не е виждал родителите си съм го пропуснала.

От всички женски образи най-интересни са ми сестрата на Гюрдал и Нисан. За сестрата нищо не обясняват. Тя била ли е лошо дете. Склонна ли е към някакви престъпления. Или е противоположност на брат си. Това последното някак не ми се вярва.
За Нисан постоянно има нещо недоизказано и ми липсва в историята.
Мислех, че полицайката ще ми е любимка, но всъщност малко ме дразни. Може и аз да съм влюбена в Ешреф и да ревнувам.

# 682
Нези, не мисля, че е на 40!
Може би е имал предвид, че не е усещал никакво детство и това 40 е като общо казано! На турците математиката и логиката, често липсват.А Нисан на колко е години, подсказали ли са нещо, че не помня?  
И на мен постовете на Гери са ми много сладки и духовити. Все има нотка, я на сарказъм, я някоя шегичка пуска....все се усмихвам!
Цвети, малката Ебрар е много сладка! Само не разбрах, дали е само гост или ще я оставят?
Засега женските образи малко ми отстъпват на мъжките, но още е рано, потенциал има във всички да ги развият. Все пак историята тепърва започва

# 683
Хайде и нашия се появи по халат. Wink

Гери, Ели, представяте ли си и ние да го бяхме заварили по халат? Joy
Иначе, това май е навън, пред хотела.
Хайде и сам, че е по-красив. Wink

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 16:38 от NeZ_9

# 684
Айде сега и по халатче...много искате!

Според @mydiziworld
Eşref Rüya беше най-обсъжданият dizi в сряда (09/04/25), като беше обект на 50 000 споделяния
през целия ден в социалните медии.

Демет отива на сета

# 685
Хайде и нашия се появи по халат. Wink

Гери, Ели, представяте ли си и ние да го бяхме заварили по халат? Joy
Иначе, това май е навън, пред хотела.
Хайде и сам, че е по-красив. Wink

Ох, бе Нези как ми прочете мисълта!
Току що се каних да го донеса, ама вече е тук по халат. Ех, ама ....писна му от сака.
Пък в Англия си ги носят тия халати като домашни дрехи, докато се приготвят да излизат или като им е студено.
Ще се окаже, че имаме сходни стилове с Чачо .♥️

# 686
Ели, Нези, супер щеше да бъде и с халат да беше. Даже си мисля, че ако много настояваха да не е с работно облекло щеше да се наложи да метне халатчето. Днес между другото там е доста студено и чакат пак сняг да вали.

Жаки, радвам се че те усмихвам. Надявам се никой да не се сърди от думите ми. Ако обидя някого, никога не е умишлено.

# 687
  • AMS

Благодаря за всичките ви интересни постове и реакциите!!!
 Да отбележа и тази дама и този "професор" >>>

Сега се сетих за  "40".
В коментарите за други сериали съм чела обяснението от преводачи,
че това е като нашето 100 - "казах ти сто пъти", "чувствам се на сто години",
"минаха сто години оттогава", "няма да повтарям сто пъти" ...

# 688
Дима, и аз го знам това. Нашият израз 100 пъти ти казах при тях е 40 пъти казах.
Не мисля, че той е на 40. Така и тя би била на 40, а сестрата над 30, а е студентка.
Даже мисля, че във времето е било така: на 14 среща Руя и обема онзи, на 21 излиза от затвора. Сега е на около 30 и след 4 години когато се случва първа сцена от първи епизод е на 34 и малко. Така ще са минали повече от 20 години, откакто я е срещнал. Ама може и сценаристът и режисьорът да не са силни в математиката и да не им пука много това.

# 689
Гери, аз дори и намек за обида не съм усетила, даже обратното!
С такава лекота ги пускаш лафчетата, няма кой да се засегне!

Диве
, да и аз така го усетих това 40, а не буквално!

В графата "Топ 10 като цяло", каквото и да означава Ешреф е на 1-во място в Турция

Бройката гледания продължава да набъбва

Общи условия

Активация на акаунт