🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 28 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Направих си труда да намеря гледанията на 1-ви епизод на Гадар, след първите 4 дена.
И познайте, Гадар също е започнал на 19-то число.
Ами, Ешрефа тръгва по-добре.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 07:05 от jackie.

# 76
Рейтингите на повторното показване на първия епизод на сериала, от днес
Общо/(25)/1.39
АВІ(28)/1,04
АВС1І(23)1,45
Увеличили са се във всички категории, за
разлика от предишни повторения.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:44 от NeZ_9

# 77
Аз също мисля, че тук има повече химия

# 78
Ще видим...
Може и така да се окаже. Wink

Още малко снимки

# 79
От нета:

В първия епизод на сериала се разкри, че Руя, която Ешреф не можеше да забрави години наред, всъщност е Нисан. Напрежението, което започна с думите на комисар Çiğdem (Deniz Çakır)  „Намерих твоята мечта пред теб. За съжаление  , тя ще се превърне в твоя кошмар“ показа, че Нисан е включена в живота на Ешреф  като агент  . Все още обаче е тайна какво е преживяла Руя по време на процеса на превръщане в Нисан.

Уликите в поредицата показват, че Руя е претърпяла сериозен проблем в миналото си. Фокусирайки се върху вътрешните конфликти на Нисан, която започна да шпионира Ешреф под натиска на комисар Чигдем, и сцените, в които тя пое тази роля заради брат си, публиката попита:  „Руя загуби ли паметта си?“  търси отговор на въпроса.

Експертно мнение:
Анализаторите на сериала заявяват, че може да има семейна заплаха или натиск от организирана престъпна група зад промяната на самоличността на Rüya. Въпреки това, теорията за загубата на памет също е свързана с героя, който потиска чувствата си към Ешреф.

Според изявленията на продуцентския екип, тайната на Руя ще бъде разгадана стъпка по стъпка в следващите епизоди на сериала. Особено напрегнатите сцени между Ешреф и Нисан и мръсните планове на комисаря Чигдем сякаш държат публиката прикована към екрана.

# 80
Според мен няма никаква загуба на памет. И Нисан не се превръща от Руя в Нисан, защото Руя е името, с което Ешреф я е нарекъл.
Според мен, те изобщо не са се познавали.
Затова и тя няма как да го помни.
Единственото, което се чудя е защо е премахнала бенката си?
А Ешреф също не мисли, че това е момичето от детството му.
Но нещо в нея го привлича.
Явно сърцето му я разпозна преди ума му.Wink

Лека нощ от мен! Hug

# 81
Фрага с БГ субтитри, благодарение на Нези

https://x.com/i/status/1904290892372193438

# 82
Добро утро! Coffee

Цвети, Нези, благодаря ви за превода и реденето на буквичките!
Нези, така е, това просто бяха разсъждения от нета!

Това би било много подло. Да я обрече на сигурна смърт.
Гери, снощи забравих да ти отговоря.
Те нали, жени и деца не убиват!
Чийдем знае това и не би й мигнало окото да я злепостави пред Ешреф, защото това за него ще е много повече от предателство. А бе, влюбената жена, особено с несподелена любов, може да бъде много жестока.

Зад кадър на тупаницата на Гюрдал

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 07:02 от jackie.

# 83
Добро утро!
Жаки, интерпретации много, но точно това е интересното. Всяка седмица се чудиш и си подреждаш нещата в главата, а накрая се оказва нещо съвсем различно.

Ели, Гери, като гледахте фрага, не ви ли се стори,че Чаатай е с дрехите, с които ние го видяхме?

А и Демет беше с такава прическа, само ,че върху дрехите си имаше шлифер.
Вчера, споделих последните данни от YouTube.
Днес гледанията са вече 9.4 млн.
А фрага е гледан 882 хил.пъти за 11 часа.
Сериалът "Бездомни " на Джем Кърджъ също е много гледан.
Дори цифрите му са повече от на "Eşref Rüya".
Разликата е, че "Бездомните" могат да се
видят по целия свят.Докато "Eşref Rüya" e забранен за Северна Африка и Близкия изток.
Само дано не го забранят и за Европа!
Желая ви прекрасен ден!
Днес е Благовещение!
Позитивно утвърждение за деня

Дай Боже! Амин! Hands Pray

# 84
Добро утро!

Нези, имаш орлов поглед. Това е сакото. При полицайката най-добре се вижда. Странно, че са снимали седмица преди старта неща от първа серия. Но тя шефката на хотела беше със същата рокля от първа серия.

# 85
Да, и аз мислех,че снимат нещо, което ще е по-нататък.
Ще видим дали ще я има сцената от фоайето, с онзи голия, с кърпата на кръста.Grinning
Нашите хора са по вестниците

# 86
Честит празник, момичета!

А първият фраг достигна 2 млн

Ех, момичета, какви спомени и трепети имате като виждате обстановката...много ви се радвам!

# 87
Честито Благовещение!

Здраве, ангелска закрила, благи вести и добрини за семейството ви и всички скъпи на сърцето ви хора! Бъдете източник на благите думи и доброто!

Нези, много си наблюдателна (само това ли)! Аз не забелязах, аз много се фокусира в лицата им и в езика, преди да излезне превода се напрягам и с турския.
Цвети, Нези благодаря за превода и буквичките- работливи пчелички сте ми вие.
Чета ви с голям интерес момичета, много интересни неща споделяте в темата.
Впечетлена съм от коментарите, но на youngwolf се наложи да го чета два пъти, много професионално се изказва.
Аз също не мисля, че Нисан е губил разсъдъка си, за бенката и на мен ми е любопитно защо е махала. Ще се окаже голям фактор тая бенка.

Имайте търпение! Хубаво е да има тръпка, нали!
Толкова се радвам за милионите гледания"Eșref Rüya "в youtube ♥

И понеже е ден на майката...
Една мама от мен

Хубав вторник, момичета!

# 88
Резюме на епизод 2.

Беше извършена коварна атака срещу Ешреф, който взе племето срещу себе си и въпреки че успя да защити Нисан, Ешреф стана мишена на куршуми. Докато Нисан прави всичко възможно да запази Ешреф жив, стрелбата по Ешреф се превръща в гореща тема в Сираците. Осъзнавайки, че отново е в голяма опасност с този инцидент, Нисан търси начини да избяга от игрите на Чийдем. Всеки път, когато Ешреф се изправи лице в лице с Нисан, той не може да не бъде завладян от непознати чувства. Докато Нисан се приближава до Ешреф, алармените звънци бият и за двамата. От друга страна, голяма изненада очаква Изет, която е пияна от победата. Eşref, който се готви да накара враговете си да преживеят ада, също ще се изправи срещу новия си съперник на фронта на сигурността.

# 89
И още снимки
Ели, Гери, тези са от сцената, която видяхме, още при влизането в хотела.

Скрит текст:

И още

Общи условия

Активация на акаунт