* Към момента на писане на този коментар в ИСОДЗ виждам 488 текущо незаписани от набор 2024 по общ ред, както и 40 свободни места по общ ред за набора общо за всички райони.
Влизам тази вечер и гледам - 0% шанс. Кандидатствало е дете със 17 точки, което на предното класиране въобще не фигурира в списъците. Не знам защо не е кандидатствало тогава и е ясно, че може да кандидатства от когато си реши, но реално човек никаква преценка не може да си направи преди 16.30 часа на 23.05.2025 г. Може постоянно да изскачат деца, които не са кандидатствали досега, а не ми се вярваше някой да пропусне голямото майско и да кандидатства чак на второто. Та така, пиша просто да си измрънкам, че ми стана много тъпо как и без това мижавия ни шанс беше отнет за секунди. Явно положението ще е, "Надежда всяка оставете."
Влизам тази вечер и гледам - 0% шанс. Кандидатствало е дете със 17 точки, което на предното класиране въобще не фигурира в списъците. Не знам защо не е кандидатствало тогава и е ясно, че може да кандидатства от когато си реши, но реално човек никаква преценка не може да си направи преди 16.30 часа на 23.05.2025 г. Може постоянно да изскачат деца, които не са кандидатствали досега, а не ми се вярваше някой да пропусне голямото майко и да кандидатства чак на второто. Та така, пиша просто да си измрънкам, че ми стана много тъпо как и без това мижавия ни шанс беше отнет за секунди. Явно положението ще е, "Надежда всяка оставете." 
Препоръчани теми