Понощ упорита кашлица

• 345
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте със свекърва ми кашлим от повече от 3 месеца. Не ни боли гърло, но не можем да спрем с нищо тази кашлица. Тя пие за 3 ти път антибиотик, никакви хапчета не помагат. И аз пих какво ли не. По скоро се притеснявам за нея (65) год. Днес цял ден кашли от извесно време не и стига въздуха.. Прави изследвания уж всичко е добре. Сега пие желязо защото не и достига. При мен симптопите са все едно нещо ми засяда на гърлото и докато не се изкашля не ме оставя. С позиви за повръщане. Не знаем какво да пием вече. И преди сме кашлели, но това се отложи с месеци и от нищо не се влияе. Сега пием бронхостоп.

# 1
Първото, за което се сещам - пускали ли сте изследване за коклюш? Другото име на коклюша е "100-дневна кашлица".

# 2
Баш коклюш е това. Карала съм като дете, по описание е същото. Имах мускулна треска от кашлица, на пристъпи, ужасно е.

# 3
Мен главата ме боли от кашляне .. От нищо не се повлиява . Тия дни ще звънна на личната да ми пусне изследвания и да ми предпише лекарства еле най - сетне се наспя .. Кашля особено като си легна и като съм на работа . Вкъщи като имам работа забравям да кашля . Трябва това нещо най - сетне да приключи .. Нямам сили за нищо тая кашлица толкова ме уморява .

# 4
Оказа се ,че тази кашлица е от хапчетата за кръвно (Ноли**ел), които съдържат съставка, която като се натрупа се появява кашлица . Смениха ги и ми изписаха още едни, които трябва да пия 10 дни. Да се надяваме ,че ще свърши. Утре ще ми взимат гърлен секрет .

Общи условия

Активация на акаунт