Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебе да повива!

• 13 649
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Варна
Веси,
Благодаря!!!
Ще предизвикват раждането,защото съм с доста високо кръвно, а и бебо миналата седмица беше 3200-3400 според док,така че няма за къде да чакаме:)
Надявам се всичко да е ОК
Иначе ходя на курсове и ми показаха как да релаксирам между контракциите,както и за дишането по време на тях:)
мерси още веднъж  bouquet

# 196
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Натали, страхотна ви е малката Никол- пу-пу  Peace
А за снимките - на първта страничка са името и паролата на албума с бебчовците. Ако искаш избери няколко от вашите снимки и ги добави в общото албумче (може и като URL от твоя албум), можеш да си направиш отделно ваше албумче, но ще то отнеме много време. По-добре поискай контакт към бебешкия албум и така всички, които са в бебешкия ще могат да виждат и препратка към твоя албум. Май не го обясних като хората ама...
Момичета, пак изкарах кошмарна нощ. Бях решила, че съм минала периода с будуването ама ... Тази нощ като не заболя корема... ама първо като раздуване - все едно ще се пръсне, после като ме заболя ужасно стомаха... започна да ми се гади... ужасно. А в същото време много ми се спи. И пак трябваше да спя полу-седнала и в резултат сега пък всичко ме боли. Ама това гадене... newsm78 Ей сега хапнах и пак се започна. В същото време от наколко дни ме мъчат едни газове Embarassed Не стига, че вече е тясно на беба в корема ми и те ме раздуват...
Ами, ей на оплаках се. А контракции йок Crossing Arms
За виенето на свят - на мен ми случва при умора от ходене. Тези дни нали наблягаме на разходките... и по някое време ми се замотава главата, ама не много, ами като от прекален приток на кислород и ми става едно такова отнесено... все едно ако положа глава някъде ще заспя Simple Smile
Веси, аз имам подозрения, че следващата новина от Пловдив ще е Фло

# 197
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ОТ МЕН НА ВСИЧКИ,НОСЕЩИ ИМЕНА ГАБРИЕЛ И ГАБРИЕЛА!!!!

# 198
честит иман ден и от мен Simple Smile

бенита защо лентичката ти е с 3 дена напред  newsm78 термина ти нали е 02.04 а по лентичка идва 30.03. защо бягаш при мартенските мами аз не те пускам  Laughing

# 199
  • Пловдив
Веси, по официален термин съм мартенка, ама като си сметна дължината на цикъла... влизам в април Simple Smile А и в началото очаквах, че децата се раждат точно на термин, ама я ме виж сега как съм се разбързала Simple Smile
И тези лентички как ме дразнат вече като показват последни дни... нямам нерви да ги дочакам Simple Smile

# 200
Здравейте и честито на имениците днес   bouquet

Честити бебчета на мама Мая! Да са и живи и здрави  baloni baloni newsm74

# 201
Здравейте и от мен ! Да ви кажа аз се чувствам доста зле , явно пак грип и ме боли цялото тяло и вече съм на фаза кашлица ! Така ме е страх за бебето , а не искам да пия хапчета , дали може да му навредя по някакъв начин , а знес влизам в 9тия месец и вместо да се радвам , аз съм силно претеснена и все ми се плаче ! Позвалолих си да взема няколко парацетамола , защото ми беше много зле и когато изпия по един и ми става по добре , а кото не пия съм като пребита ! Вече ми писна от чай, мед , лимони , но....

# 202
Здравейте,момичета!
Вчера не успях да ви поздравя с празника,но се радвам много ,че си имаме благи вести.
Честито на Мая за близначетата,да растат здрави и послушни,че мама с тези трите слънца,големи грижи я чакат.[/color]
Аз снощи бях почти тръгнала към болницата.Много силно ме болеше ниско долу и на моменти спираше ,точно като контракции,но реших да рискувам и да изчакам малко,че миналия път ме приеха в болницата и макар контракциите да бяха фалшиви си ме държаха там три дни преди да родя.Та така докато си чакаме всички вкъщи,мина един час почти и болките отшумяха.Цяла вечер не можах да спя добре от страх да не се започне отново.Незнам защо,но не искам да раждам нощно време.
 smile3525Честито на имениците!
Илит,пиши по-често ,за да ти виждаме аватара,много е хубав,синът ми също го хареса и като съм на компютъра само пита,кога ще види корема.  Peace

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 13:35 от larsen

# 203
Честити бебчета на новите мами!  newsm51
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   ura cheers

За контракциите - мисля, че нямам. От време на време усещам натиск - бебче ме рита и натиска.
Вдясно на корема ми излиза издутинка като на Илит, само че не мога да я хвана с камерата Cry

За погачата - не ми се прави традиционното обедно-следобедно събиране на жени, които не са в мензис и т.н. Ще си поканим приятели от двата пола да се почерпим някоя вечер Peace

За болките ниско долу - струва ми се, че при мен се появяват когато ми се ходи до WC newsm78 Поне аз така се успокоявам Praynig

Лека седмица на всички и ще чакаме още хубави новини !!! Hug Hug Hug

# 204
  • на североизток
size=14pt]Честити близначета на мама Мая!Да растат живи и здрави и да й носят много радост![/size]
А на майката героиня бързо възстановяване и да се прибира с вкъщи с бебоците!
Честито моченце и на мама Топчо!Да е живо и здраво и много послушно и усмихнато!
Клер, моят съвет е да отидеш при наблюдаващият те лекар.Той най-добре знае какво да ти предпише в случая.Пишеш, че вече и кашляш-внимавай, че в тази напреднала бременност може да се предизвикат и контракции от това.А и ако е грип наистина е хубаво да се излекуваш, защото може да се наложи да раждаш в изолация.Не искам да те плаша, но вземай мерки навреме!Знам, че не ти е писнало от чайове и т.н. но помагат, а и имаш нужда от доста течности сега!И пак те съветвам -отивай на лекар и не губи време!И дано бързо да се оправяш Hug
Не мога да свикна с това ново време и това е! ShockedГлавата ми е такава запотана!
Лек ден на всички и се пазете!

# 205
  • Попово
Честити бебета на мама Мая! Да са и живи и здрави и много обичани

# 206
 sun здравейте.
ЧЕСТИТО НА ДВЕТЕ НОВИ МАМИ, И 3ТЕ БЕБЕТА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, А НА ТОПЧО И МАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
На именниците - само с добро да се псоменава името ви Simple Smile !
 bouquet

По повод виенето на свят - момичета, не забравяйте да пиете достатъчно вода! Особенно сега, когато и кръвта ни е повече и навестяваме WC то през минутки. А също така и ако сте визически активни, с тези разходки на хубавото време  dance Ако не помага след като света се е завъртял, то поне помага да не почне да се върти.  Аз ведъж или два пъти бях пред премаляване (да си го кажа свличане на някой стол) От отгава все си ходия с бутилка вода.

Бенита, дано госпожицата скоро поиска да ви види. Но явно и е добре в корема на мама, за да си седи още така  Stuck Out Tongue

nathalie - много хубави снимки, и какво изразително лице има Никол, пу пу, много да ви е здава и бързо да наддава  Blush

Много хубав ден, и по малко неразположения на всички  Hug

# 207
момичета да ви попитам и по точно мамите които разбират. изписаха ми една опаковка полижинакс превантивно. микро биологията и цитона мазката ми са добре, но имам много силно бяло течение и затова казаха да си слагам 6 дена по една таблетка. аз не знаех, че това лекарство е антибиотик. след като се слага във влагалището само там ли действа или е като антибиотика приет през устата има ли вероятност да навреди на бебето. знам че от влагалището няма как да стигне до плода, защото тапата и плацентата предпазват, но не знам до каква степем медикамента се усвоява от кожата и преминава в организма.

за погачата аз не бях и чувала даже, но мисля да си направим. мъжете ще се напият яката докато съм още в родилното така че мисля и аз да си доставя малко удоволствие  Grinning . а като не съм и от града нямам кои знае какви контакти с хора а това ще е претекст да си поканя малко компания вкъщи. пък и мама заминава на 04.05 за щатите и няма да я има 6 месеца така че ще ми доиде нагости за няколко дена и искам да го направя докато тя си е все още в българия.

да ви се похваля вчера по време на разходката разбрах че 2 момичета от компанията са бремнни едната с термин 13.10 а другата 16.10 и едните са кумове на другите не е ли страхотно това Simple Smile миналата година когато аз забрененях се роди първото бебече в компанията сега аз докато родя се чакат още 2 и само една двойка остана без бебе, но маи и те замислят нещо. много се радвам, защото ще можем така да се организираме, че пак да сме си всички заедно само че с увеличен състав, защото сега двоиката с бебчето останаха доста изолирани и ми става кофти като си помисля, че и ние ще сме като тях, но тя съдбата си знае работата Simple Smile

днес доста ми шарят пръстите по клавиятурата Simple Smile защо ли?

# 208
Здравейте и от мен ! Да ви кажа аз се чувствам доста зле , явно пак грип и ме боли цялото тяло и вече съм на фаза кашлица ! Така ме е страх за бебето , а не искам да пия хапчета , дали може да му навредя по някакъв начин , а знес влизам в 9тия месец и вместо да се радвам , аз съм силно претеснена и все ми се плаче ! Позвалолих си да взема няколко парацетамола , защото ми беше много зле и когато изпия по един и ми става по добре , а кото не пия съм като пребита ! Вече ми писна от чай, мед , лимони , но....

можеш да пиеш освен парацетамол и витамин С-3х1-на мен така ми го изписаха, когато бях с температура и силна кашлица. Аз пих и антибиотик-мисля беше цефалексин за 5 дни. Непременно говори с гинеколога си.По-принцип плацентата пази бебо, но ако е още не толкова зряла.

# 209
Веси, не се притеснявай за Полижинакса.Още доста мами си слагат малко преди термин, за да се прочистят.А това течение е от гъбите в организма,които се размножават много лесно,поради занижената ни имунна защита.А дано пробие слънчицето че се каня за разходка.Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт