Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
-
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
-
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
-
Какви са някои съвети за естествено предизвикване на раждането?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията преди раждането?

Секса отпада категорично,защото татито ни е много страхлив и не смее

Ни секс помага

На два пъти като ходих да пишкам и коремът ми така се издува и натопчва, че не мога да се избърша
Ей това чак не беше ми се случвало....
пу-пу
. В събота си проверих картата и бях много щаслива, но се усъмних, че парите бяха повече. Обаждам се във фирмата да пиатм и те ми казват, че НОИ изчислява всичко.Отивам днес и се оказва, че парите са два месеца - януари и февруари. Обаче аз за януари не трябва да получа, защото нямах стаж тогава. И ми казаха, че била тяхна грешката, ама аз да съм си върнела парите. Ама представяте ли си какво главоболие - фирмата е с централа в София и трябва да се обаждам и разправям там - в софийското НОИ. И ЗАЩО??? Защото те са сгршили, аз трябва да навъртам сумати телефони и главоболия заради тяхна гршка. Направо така се ядосах и сега корема ме боли ужасно. Ох че много се разписах, ама много съм ядосана.
и не си прави шеги с здравето и то точно сега
Дано всичко ти е наред