Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
-
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
-
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
-
Какви са някои съвети за естествено предизвикване на раждането?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията преди раждането?

?

А мислех, че като не съм надебеляла, съм се спесила от подуването... И не си внушавам - мъжът ми като ги видя, се шашна още повече и от мен.
. Като размери - отговаря си за 37 седмица и тежи около 3300+-350,което било нормално. Сега ми е по-спокойно, а и главичката си е долу, защото досега бяхме големи инати и постоянно се преобръщахме
.

Аз съм си малко от тези спокойните,дето много,много не се вдават в нещата. АКо ме питаш и още си мисля,че раждането си е нещо обкновено, в реда на нещата и много не се замислям кво ме чака. Квото стане,тва е -здраве да е
Егати гадните твари! Пробвах и на ръка - не стана, накиснах единия във ваната и трамбовах отгоре - еми кофти е и после не можах да го изцедя... Съхна 5 дни. НАкрая реших да извадя ватата и да карам само на калъфки - еми те нищо не изолират. КАто за капак от 1 парче обиколник, което е за най- късата стена на леглото, извадих вата колкото за 60 литров чувал за боклук

Освен ако с миене на прозореца в детската стая не реша въпроса