Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
-
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
-
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
-
Какви са някои съвети за естествено предизвикване на раждането?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията преди раждането?

. Е, явно и ние ще клоним към секцио, макар че още имам надежда. Звъннах на док, при когото ще раждам, и той ми каза да не се притеснявам до прегледа следващата седмица- тогава ще вземем окончателното решение. А дали няма вариант да се разшири още пустият му таз?! Все пак имам месец до термина? 
. Макар че аз самата вече горя от нетърпение и предполагам, че в момента, в който вляза в 9-я, ще почна да правя какви ли не шмекерии само и само да родя по-бързо

Важното е, че таткото няма нищо против

Ккато ме изплаши док, че при това положение почти винаги има доста шевове и разкъсвания. Ама че калапазанка..

Купих си още
Добре, че няма кой да ме гледа, че... ужас.