Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "стеснен таз" и какви са последствията от това по време на раждането?
-
Какви са някои методи за предизвикване на по-ранно раждане?
-
Какво е подходящото облекло за преходния сезон за бебето?
-
Какви са някои съвети за естествено предизвикване на раждането?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията преди раждането?

Очакваме ви с разкази скоро
, за съжаление моите са за февруари и са два, "малки" болнични, т.е. няма да ми ги платят скоро. Всъщност двата малки болнични правят повече от половината месец! Много съм им набрала на НОИ и се чудя няма ли начин да се повдигне иск срещу тях - не може да ти бавят парите повече от месец, а когато става въпрос да си платиш осигуровките трябва да си абсолютно точен. Освен това как така изведнъж решиха да се въвежда тази система - сметките си текат, лихвите също ... !!! И навсякъде искат пари! 

Без кръчмаря. Така че на 08.04. започвам с всички трикове.
А мислех, че като не съм надебеляла, съм се спесила от подуването... И не си внушавам - мъжът ми като ги видя, се шашна още повече и от мен.
... И всякакви други болежки ми се появяват обясних на Клисурски и той ми опипа корема, пита ме дали ми се стяга и отпуска корема на интервали, аз казах не и той каза че още не е интересно тогава
И на мен ми се иска за великден да съм с бебе вкъщи ама пита ли ме някои 
Само на мен ли не ми се спи тази вечер?