Как успявате да не мислите за мнението на другите?

• 6 419
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
Joy Каквото искам да кажа го казах. Тук сме да споделяме, не за да бъдем "приятелки".

# 151
  • Някъде там
Аааа "не се карайте " че сега ще ви се рсзсърди авторката че се карате без нея в нейната тема. 😆

Ха ха май всички имаме такива познати.
И на мен ми се е случвало да правя услуги и в момента в който не мога и откажа се почва със сърденето и обидите и злословенето по мой адрес.
 Казвам  й какво мисля за това, като подробно й изрежам. съм направила за нея и казвам че щом повече не може да ме използва, пътищата ни се разделят и до там.

# 152
  • Mediterraneo
Аааа "не се карайте " че сега ще ви се рсзсърди авторката че се карате без нея в нейната тема. 😆

100%. Или че пишат в темата й за собствените си неволи.

# 153
Тази специално беше откачен нарцис, аз съм по-по-най и все говореше с мен подценявайки ме. Отначало не беше така де, като излизахме по-често го забелязах, но не показвах, че се дразня, а почнах да я избягвам и понякога я дразнех и аз нарочно😀, но тя беше досадна. Покрай децата й направих услуги, тя за друго се опита да се сближи с мен, но видя, че няма да стане и последния път показа какво представлява като ми се развика злобно пред хора. Като няма изгода от мен помисли, че може да се държи, както си иска.
Да ама не. Тя е точно такъв тип човек - сближава се с някой за лични облаги, винаги с някаква цел. Не искам такива хора около себе си, дори здравей не искам да им казвам.

# 154
Тази специално беше откачен нарцис, аз съм по-по-най и все говореше с мен подценявайки ме. Отначало не беше така де, като излизахме по-често го забелязах, но не показвах, че се дразня, а почнах да я избягвам и понякога я дразнех и аз нарочно😀, но тя беше досадна. Покрай децата й направих услуги, тя за друго се опита да се сближи с мен, но видя, че няма да стане и последния път показа какво представлява като ми се развика злобно пред хора. Като няма изгода от мен помисли, че може да се държи, както си иска.
Да ама не. Тя е точно такъв тип човек - сближава се с някой за лични облаги, винаги с някаква цел. Не искам такива хора около себе си, дори здравей не искам да им казвам.
Така е, но такива хора винаги си намират компания, това ми е интересно.
За съжаление в повечето раб. места шефовете предпочитат такива хора.

# 155
Относно нахалниците, учудващо и за мен самата, рано се оказа, че нямам скрупули спрямо лицемерничещи познати, които искат да се възползват от услуга. Още от университета се научих да стопирам директно такива изобщо да не ме занимават. Достъпна съм само за роднини и близки приятели, като всички са предупредени да не ми дават телефона на други, защото си ценя личното време и спокойствие. А networking, да сме си взаимно полезни, само с приятни хора, с други не.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 18:31 от Анонимен

# 156
  • Countryside
Има много малко хора, чието мнение ме вълнува, на пръстите на едната ми ръка се броят. Останалите да си гледат работата, но наистина недоумявам тук с разни теми, мен например никога не са ме питали кога ще се омъжвам, кога ще раждам първо, второ, трето, каква заплата взимам... явно гледам лошо. Тук там разни нахали ме питат разни по-лични неща, но аз или ги режа в зародиш или почвам да фантазирам по темата, в зависимост от настроението ми.

Най-мразя лицемери и нагаждачи, обаче понякога няма как и трябва да се общува и с такива екземпляри. С тях трябва да се пипа по така и с доста флуктуации в данните.

# 157
И аз не обичам да ме разпитват или да се държат свойски с мен. Трябва да си има дистанция, иначе хората си позволяват да се държат, както си искат. Не си позволявам да съм твърде близка с никой. Видяла съм, че няма смисъл и никой не заслужава.
Накратко не обичам хора. 😀

# 158
Whatever...Wink
Тука съм за малко и ми е все тая кой кво си бил си бил помислил. Те ако знаеха аз кво си мисля за тях Joy

# 159
И аз не обичам да ме разпитват или да се държат свойски с мен. Трябва да си има дистанция, иначе хората си позволяват да се държат, както си искат. Не си позволявам да съм твърде близка с никой. Видяла съм, че няма смисъл и никой не заслужава.
Накратко не обичам хора. 😀
Разбрах, че не обичаш да те разпитват, но да не си зодия Козирог?

# 160
Не, Стрелец съм.😀⚡

# 161
Стрелците са душички, как може 😃

# 162
  • Някъде там
Стрелците са душички, как може 😃
Това че сме душички, не означава, че поволяваме да ни се качват на главите.😉😄
Стрелците обичаме свободата си, просто.
Обичаме да имаме свободата да общуваме с който ние искаме и както ние намерим за добре. Добрички сме, но ако някой ни "настъпи" или направи опит да ни задуши сме категорични в отказа да се случва.

# 163
Не се колебая да стрелям.😉😀

# 164
Аз пък съм лъв, но никой не познава, защото съм била затворена в себе си. По принцип лъвиците са били откачени, аз по-внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт