Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 36 580
  • 686
  •   2
Отговори
# 45
Да похваля две Арабелки Laughing
Вчера получих The Chant Maison Alhambra,още не мога да говоря за трайност,но е голям разкош за любителите на Тиаре и Кокос Yellow Heart Започва по -силно и цветно в началото ,но бързи омеква и се усеща точно тропически коктейл в кокосов орех окрасен с много тиаре.Надявам се да е траен.Нямам идея колко прилича на A Chant for the Nymph Gucci ,за който казват че е копие.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/The-Chant-96832.html
Maison Alhambra Smoky Touch, който е новата версия на Tobacco Touch Maison Alhambra и е спряган за дюп на Tobacco Vanille Tom Ford също е мнооооооого красив,но за мен няма нищо общо с Tobacco Vanille. Аз усещам тонка,какао, ванили и...КОЖА,а кожа няма в пирамидата. Дали от съчетанието,не знам,но ще ми е много интересно който го познава да сподели табак или коже доминира.Траен цял ден и си го усещам около мен в това студено време прекрасно Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Tobacco-Touch-79943.html

# 46
Здравейте! Имам нова любов - Barenia на Hermes. Търся му аналог, че цената на оригинала е 🥺. За сега намерих само в The Moon, но никога не съм взимала нищо от тях и не зная дали са ОК.

# 47
Направо са си топ вземи не се чуди

# 48
Скрит текст:
Пристраших се и аз да направя поръчка от Shobi, впечатлен от огромното разнообразие. Поръчката дойде до адрес за 4 дни, без никакви допълнителни уговорки. Още нямам впечатления от трайността на ароматите, нито знам колко са близки до оригиналите.
И аз чакам отзиви за Шоби като трайност и качество на ароматите Simple Smile

# 49
  • Karlovo

Имам го този парфюм, много е хубав , ноо ми е лек. Оставила съм го е един шкаф да отлежава, но ще се разделям с него 😊.
Аз обичам по силни аромати. Имам и Еклер, ами него го обожавам 😊.

# 50
От много време дебна да го намеря някъде този. Откъде спомена, че са мострите? Всъщност те ти бяха подарък, нали? Не се предлагаха за продан май. Този се води близък до Devotion, а Еклерът според мен не е в твой стил. Мисля че ще ти дойде тежък и задушаващ. Simple Smile
Не се предлагат, да. Но пращат винаги с поръчка на парфюм. Аз попитах да си ги заплатя, но ми казаха,че ще ми пратят безплатно. И сега ще избера да си поръчам един от тези аромати.
Не е аналог на Devotion. А на Bianco Latte.
Така ми казаха. Хич не е в мой стил, обаче много ми напомня Coconut Passion на Заг., които обожавам.
И е супер трайно това нещо. Усеща се постоянно през целия ден. Всички усещат ванилията. Като ванилов кекс, няма лимони, няма нищо свежо. Много е хубава наистина.
dreemsсериозно ли ти е лек?
Ти явно си по много тежката артилерия.
А, си признавам, че като никога не изкушават много тези красиви шишенца. И Викторията и Еклера са ми много красиви бутилките им. Такова щуротия да си купя парфюм заради шишенцето още не съм правила🤣
Но сега май ще го направя.
Много ме изкушават тези арабски парфюми.
Харесала съм няколко.

# 51
Здравейте! Имам нова любов - Barenia на Hermes. Търся му аналог, че цената на оригинала е 🥺. За сега намерих само в The Moon, но никога не съм взимала нищо от тях и не зная дали са ОК.
Пробвах отливка на The Moon и сравнях паралелно с оригинала. Като вариант е добре. Има лека разлика,но нетрениран нос няма да усети и без паралелен тест. Не ми хареса достатъчно,за даси го купя, но и оригинала не ми беше голяма тръпка и задържах😁. Но след като ти е допаднал, вземай аналога на Moon. Стори ми се не много траен,около 5 часа.
Аз с тея арабските много се разглезих ,там трайност 12+ часа и другите вече ме дразнят затова 😂😂😂😂

# 52
В местния Лидл има промоционален парфюмен щанд. Аха аха да си купя Deep blue, но си пръснах на ръката и ми се стори, че усещам странна острота, която не ми хареса. Докато се прибера, вече е едно към едно с оригинала, но пък не го взех, а имаше само един брой. Утре, като ми преведат заплата, ще се разшетам да си го намеря. Пръснах обаче и един друг мъжки Elegance. Не мога да намеря какво имитира, но е жесток. За 10 лева бих си го взела за мен. Някой знае ли какво наподобява?

# 53
  • София
По-рано из темите са писали, че е Hugo Boss - The Scent

# 54
Във физическите магазини на Заг може ли да ми налеят 34 мл, имат ли такива шишенца? Чудя се дали да ходя до магазин или да си поръчам от базар, някой беше пратил линк сравнително скоро 🙄

# 55
  • Deutschland
Имат от 34 мл, аз имам няколко от тях.

# 56
Чудя се аз защо темата замлъкна, надали парфюмните адикции са излекувани, а то имало нова тема...
Нямам с какво да се разпиша, нещо ме е обзела парфюмна тъпота и нито нещо ми харесва, нито искам нещо ново... Но да съм тук, че ме радвате и ми е хубаво да ви чета Blue Heart

# 57
Чудя се аз защо темата замлъкна, надали парфюмните адикции са излекувани, а то имало нова тема...
Нямам с какво да се разпиша, нещо ме е обзела парфюмна тъпота и нито нещо ми харесва, нито искам нещо ново... Но да съм тук, че ме радвате и ми е хубаво да ви чета Blue Heart
Всеки има такива периоди, а като се затопли времето и се покаже слънцето, сигурно това ще се промени.
Аз да се похваля с Paris Corner Emir Voux Elegante, спряган за копие на Naxos. Ами не е точно копие, на 80% е, няколко пъти паралелно съм ги тествала. Този е по-сладък и плътен аромат, със сигурност зимен и студенопролетен 😁. Тествах го няколко пъти и е страхотен на моята кожа, и адски траен. Препоръчвам го Simple Smile))

# 58
Сансола, прекрасен е наистина, невероятно много ми напомня на аромат от преди много много години, но вече месеци не мога да се сетя...
Също, за жалост, при мен не е особено траен, тези дни го тествам системно, а е отлежал вече...

Изкушава ме новия аромат от серията, виолетовия, но няма отзиви все още,. а и ми звучи като нещо, което е тип "love or hate".

# 59
  • Стара Загора
И аз съм в парфюмен застой...
Начесах си крастата да пробвам нещо арабско с Angham на Lataffa, купих си от шишенцата, които се пълнят от оригиналното шише...и го разнасям навред, тъй като скоро няма да става за него. И друго не съм купувала скоро.
Но продължавам да ви чета...може да ме озари идея за нещо свежо пролетно-лято, ако се обсъжда нещо такова..

Общи условия

Активация на акаунт