Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 36 585
  • 686
  •   1
Отговори
# 30
  • Сливен
Някой може ли да ми каже дали My way на Парфен е сполучлив?
Имам го от миналото лято ,ами на Мартинез е по-близък,на Парфен има нещо което не ми допада,сякаш прекалено пудрен.

# 31
Голяма беля са тези парфюми... След като си взех от the moon Insolence и Dove си казах, че в обозримото бъдеще няма да купувам нищо. Явно това обозримо е 2-3 седмици. Днес бях в дрогерия Рефреш, там има много арабски парфюми и едно бяло флаконче ми грабна вниманието, дори не видях името на производителя, имитация на Солей Блан. Пръснах си на ръката и час по-късно не мога да се отлепя... мирише ми на липа, няма в пирамидата, но такова ми е усещането. Помня, че тук много хвалехте рефанскатаи и мартинезката  версия. Май ще си я взема, пропускам ли някой производител?

# 32
Някой може ли да ми каже дали My way на Парфен е сполучлив?
Имам го от миналото лято ,ами на Мартинез е по-близък,на Парфен има нещо което не ми допада,сякаш прекалено пудрен.
А, добра имитация на My way може ли някой да ми препоръча? Аз, не съм в България и намерих онлайн магазини на Парфен и D&P, Парфен явно отпада, а за D&P какво е мнението? Някой арабски дали има да го имитира 🤔

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 11:18 от Madeleine1

# 33
My way:
имам на d&p и този арабски, на d&p , като че ли повече ми допада.
https://www.fragrantica.com/perfume/Asdaaf/Ameerat-Al-Arab-81376.html

# 34
  • BG-DE
Този арабският го пробвах преди няколко месеца, в началото напомня на My way но после в развитието си се превърна в съвсем самостоятелен аромат, хубав но поне върху мен много нетраен 🙂

# 35
А, добра имитация на My way може ли някой да ми препоръча? Аз, не съм в България и намерих онлайн магазини на Парфен и D&P, Парфен явно отпада, а за D&P какво е мнението? Някой арабски дали има да го имитира 🤔
D&P, Zag и Мартинез. И трите са много добри.

# 36
  • София
Аз имам My way на Рефан и хич не е лош, издържа ми почти през целия ден.

# 37
[/quote]
Zag zodiak имат онлайн магазин, и бг, и UK, но в английската версия цените са други. Мен тяхната версия по-ми харесва 544 е номерчето. Ползвам си го с кеф.

# 38
Като стана въпрос за дубайски парфюми някой познава ли този? Не мога да схвана на какво прилича, във Фрагрантика го оприличават на My way, а в Ютюб го описват като сходен на Gucci Bloom 😂 Да, и в двата има бели цветя но са коренно различни 🙂

Имам го от скоро и е божествен, невероятно траен също така (поне при мен над 10 часа). Имала съм Gucci Bloom в оригинал, много любим ми е, но този за мен е по-скоро клонинг на My way, който го имах на мостра преди време. Много свеж, чист, цветен аромат, изискан, без да е твърде сладък.

Ако търсите клонинг на Gucci bloom, вижте на Maison Alhambra Floral.

# 39
Аз май ще купувам Еклера🤣🤣🤣
Просто не може да не го имам.
От парфюмите мостри, които ви показах едната е Бианки Лате (само, че под друго име и на друга фирма, не на Латафа) и сега го нося днес и манго ми харесва. А принципно не е от типа аромати, които обичам.
Ето този е.

Много е нежен, макар и супер открояващо се гурме. Даже детето сутринта каза :"тука нещо мирише на много хубаво".
Искам да си взема и Кенди, ама с него май ще рискувам на спяло, че не ми се чакат мостри.

# 40
От много време дебна да го намеря някъде този. Откъде спомена, че са мострите? Всъщност те ти бяха подарък, нали? Не се предлагаха за продан май. Този се води близък до Devotion, а Еклерът според мен не е в твой стил. Мисля че ще ти дойде тежък и задушаващ. Simple Smile

# 41
Пристраших се и аз да направя поръчка от Shobi, впечатлен от огромното разнообразие. Поръчката дойде до адрес за 4 дни, без никакви допълнителни уговорки. Още нямам впечатления от трайността на ароматите, нито знам колко са близки до оригиналите.

# 42
От много време дебна да го намеря някъде този. Откъде спомена, че са мострите? Всъщност те ти бяха подарък, нали? Не се предлагаха за продан май. Този се води близък до Devotion, а Еклерът според мен не е в твой стил. Мисля че ще ти дойде тежък и задушаващ. Simple Smile

Има линк една-две страници по -назад.

# 43
Скрит текст:
Пристраших се и аз да направя поръчка от Shobi, впечатлен от огромното разнообразие. Поръчката дойде до адрес за 4 дни, без никакви допълнителни уговорки. Още нямам впечатления от трайността на ароматите, нито знам колко са близки до оригиналите.
Ще чакам да кажеш как е трайността, защото мен ме смущава това "воден спрей" на етикета. Поръча ли да ти добавят капки или са в чист вид ?

# 44
Скрит текст:
Ще чакам да кажеш как е трайността, защото мен ме смущава това "воден спрей" на етикета. Поръча ли да ти добавят капки или са в чист вид ?

Само на Диор добавих 3 капки.

Общи условия

Активация на акаунт