Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 36 585
  • 686
  •   2
Отговори
# 15
Ползвали ли сте рол-он парфюмчетата на Гиза? Хубави ли са и те, трайни?

# 16
И са хубави и са трайни. Разреждаме си ги със спирт(който знае как🤣).... Обсъждани са хиляди пъти. От аналоговите парфюми предпочитам първо тях и после всичко останало (ако стигна до там ).....

# 17
И са хубави и са трайни. Разреждаме си ги със спирт(който знае как🤣).... Обсъждани са хиляди пъти. От аналоговите парфюми предпочитам първо тях и после всичко останало (ако стигна до там ).....
Да, аз за Гиза като цяло знам, просто не бях сигурна с рол-он как е положението. Оффф пак ще поръчвам значи, аман 🤣
И от Jfenzi видях, че имат имитация на моят Boss Alive и Trussardi my name... 🤦🏼‍♀️ Някой да приема наемател на диван или спален чувал? 🤣

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 19:25 от *Penny*

# 18
Ползвали ли сте рол-он парфюмчетата на Гиза? Хубави ли са и те, трайни?
Аз лично не ги разреждам, а ги нанясям директно. На Гиза всичко,  което имам ми е много трайно  и сполучливо.

# 19
Цитат
🤦🏼‍♀️ Някой да приема наемател на диван или спален чувал? 🤣
Ако вземеш парфюмите си, заповядай! Simple Smile

# 20
Добро утро!
Идвам да ви похваля един профила в ИГ за дубайски парфюми.
https://www.instagram.com/arabic_secrets_of_dubai?igsh=MW11MjR5eHk4YmtvMQ==
Писах им да попитам за мостри като обясних, че много трудно си избирам аромат и ми трябва задължителен тест, не мога да поръчам на спяло.
Хората ме питаха какви аромати харесвам. Дадох примери с любимите ми парфюми и горе-долу ги ориентирах какви нотки и какво ми допада.
Изпратиха ми напълно безплатно 8 броя мостри по Еконт. Много добре опаковани, мисля по 3 мл в много стабилни и качествени шишенца, ей така изглеждат опаковани
С надпис, номер на парфюм и цена.
Изключително мило отношение и ми направиха много добро впечатление.
Исках да ви споделя и вие да се възползвате, защото такъв подход към клиента  много рядко се среща.
Винаги при поръчка на парфюми изпращат мостри на други техни аромати към поръчката.
Сега тествам всичко наред за да преценя какво да поръчам.
Четири от ароматите са аналози -Kilian Angel-Royal Blend, Empire-Bianco Latte, Murano -Versace Crystal Noir, Poudre e Narcisso Rodriges Poudre. А другите са си аромати на Латафа.
Иначе хората са в някакво село около Пазарджик и вече имат и физически магазин с доста голям избор така като гледам по клипчетата.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:28 от Caroline_Bingley

# 21
  • BG-DE
Като стана въпрос за дубайски парфюми някой познава ли този? Не мога да схвана на какво прилича, във Фрагрантика го оприличават на My way, а в Ютюб го описват като сходен на Gucci Bloom 😂 Да, и в двата има бели цветя но са коренно различни 🙂

# 22
Martin Lion f60 имитация на Good girl Carolina Herrera добър ли е?

# 23
Честита ни нова тема и честити арабелки! Да не остана по-назад и аз се обзаведох с тази прелест.

# 24
  • BG-DE
Честито, и аз искам да си взема някое арабелче, нещо пролетно-лятно търся но като няма къде да пробвам ми е трудно да се спра на нещо 😌 Ще се радвам ако ми препоръчате  🙂

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:52 от Menerva

# 25
  • София
Не знам дали сте пробвали някои нишови на Мартин Лайън, но аз се сдобих с De Causis Plantarum и Historia Plantarum и мога да кажа, че са много пипнати. Безумна трайност и баланс.  Унисекс са. Historia на моята кожа стои с повече мъжки уклон, но час след нанасянето омеква. От кардамона е, при мен винаги избива на предна линия, където го има Grinning De Causis е абсолютен унисекс към дамски, много сочен. Прилича ми на нещо познато, но не ми се занимава да сравнявам нотки. Имаше и трети от тази линия - On stones. Не го взех, за зимата е по - подходящ. Но със сигурност ще го пробвам нататък. И трите имат по 10мл. разфасовки за по 11 лв.

# 26
Някой може ли да ми каже дали My way на Парфен е сполучлив?

# 27
Не знам дали сте пробвали някои нишови на Мартин Лайън, но аз се сдобих с De Causis Plantarum и Historia Plantarum и мога да кажа, че са много пипнати. Безумна трайност и баланс.  Унисекс са. Historia на моята кожа стои с повече мъжки уклон, но час след нанасянето омеква. От кардамона е, при мен винаги избива на предна линия, където го има Grinning De Causis е абсолютен унисекс към дамски, много сочен. Прилича ми на нещо познато, но не ми се занимава да сравнявам нотки. Имаше и трети от тази линия - On stones. Не го взех, за зимата е по - подходящ. Но със сигурност ще го пробвам нататък. И трите имат по 10мл. разфасовки за по 11 лв.
От физически магазин ли ги взе или онлайн?

# 28
  • София
Онлайн

# 29
  • Sofia
Martin Lion f60 имитация на Good girl Carolina Herrera добър ли е?

Много е добър, супер траен и много сполучлив аромат!

Общи условия

Активация на акаунт