Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Аз го изпуснах и много ме е яд.
Макар, че може да не се окаже моя аромат.

# 496
Не се кахърете много за липата, че сте изпуснали.
Не е ясно дали ще ви допадне.
Миналата седмица ми пръснаха оригинала и не бяхме много впечатлени.

# 497
Някой пробва ли 446 AS на Заг ( Frederic Malle - Acne studios)?

# 498
Аз се кахъря за Еклера.

# 499
  • София
За мен е много досаден, накъртващ на застояли на витрината пасти. За идващото топло време пък хептен не го виждам.

# 500
  • Sofia
Аз познавах аромата на Eclaire и смело поръчах. Но дори и да не го познавах, пак бих, защото гурметата са ми любимци. И наистина ароматът няма много развитие, но донякъде точно това ми харесва - има малко нотки, над които да се съсредоточиш. А дали е лято или зима, хич не ме интересува, не деля парфюмите на сезони, пръскам се, с каквото ми хареса. Даже в летните вечери му виждам доста приложение. 😆

# 501
Аз много се радвам на Липата от awscents, както казва една приятелка “ че усеща флорално медена липа със свеж мускус и сапуненост тип лалето” точно в 10ката, 😀😀😀. Сега съм заформила един нов списък 🤫Torino 24, Stellar times, L’eau  Papier Diptyque 😍

# 502
Това новото 446 на Заг на мен ама хич не ми хареса, но ако сте любител на Celeste и подобните болнични аромати. За жалост аз съм от каръците, които така ги усещат, може и да ви допадне. За мен беше ужасен.
От днес имам нова пролетна лека сраст, нарича се Valaya De Marli. Тествах лекичко фъс на китка, моята фризьорка ми даде да пръсна от нейния тестер на Valia  на Yodeima. Ох, много е приятен, от типа на Oriana De Marli, разбира се е различен, не е толкова магнетичен, но е много свеж с бергамот, мандаринка амброксан и разни други хубави неща и вече над 6 часа при измита китка (забравих, че пръснах) се усеща, макар и слабо.
Видях, че има дубайски аналог, но сега ще издирвам сред аналоговите кой го има.
Много пролетно летен.

# 503
Знаете ли намаленията на Divain кога се правят обичайно и до каква най-ниска цена стигат? Имам няколко неща, които много искам, но сегашните 40 лева почти са ми малко множко.

# 504
  • София
Някой пробва ли 446 AS на Заг ( Frederic Malle - Acne studios)?

Бебешки кърпички Grinning

# 505
най-ниската цена на която съм купувала от дивайн е 10 евро

# 506
  • Sofia
Знаете ли намаленията на Divain кога се правят обичайно и до каква най-ниска цена стигат? Имам няколко неща, които много искам, но сегашните 40 лева почти са ми малко множко.

Влизайте всеки ден. Няма определен период, в който правят намаления, може да е по всяко време. И аз на 10 евро най-мслко съм взимала. Следете ги постоянно и ще улучите намалението.

# 507
  • Sofia
Аз получавам известия по мейла. Отделно имат и бонус програма. 10-12-14 Евро имат често промоции.

# 508

Днес си взех тези мострички от Martin Lion. Scandal, Omnia Coral, Donna Born in Roma и Fleur Narcotique.
Цветето е жестоко. Усещала съм го като се размина с някой по улицата, но не знаех какво е. Не съм запозната с оригинала, но този вариант е върховен. Напръсках се и се любувам на аромата. Даже съм на косъм да ида до Euroland и ако го имат направо да си взема цяло шише.
Born in Roma много ми хареса, но мама преди години имаше парфюм, който много прилича на него и ми е мило сега като го подуша, защото го свързвам с нея.
Скандал и Корал ще ги тествам по-нататък. Сега ще се радвам на другите два. 😁

# 509
  • Deutschland
Това Евроленд не беше ли в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт