Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 529
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Идвам с мнение за Страсти - Гиза ( Cris Charnel )
Като заклет фен на парфюмите от Гиза този в момента ми е топ попадение ( Наркотично цвете си отлежава в шкафа да узрее )
Пак получих много комплименти и цял ден около мен се носи облак с аромат на зелена смокиня и дърво.
Другата седмица ще съм във Варна и мисля да се отбия в магазина на място. Има ли нещо което бихте препоръчали за тест.
Имам : Angel Nova, Канела секс, Shiseido - Ginza, Робертo Аква, Apple Brandy on the Rocks, Наркотично цвете, Страсти, Парадокс - Прада.

Мисля си да пробвам тяхната Делина.

# 76
пробвайте новите аромати и споделете Simple Smile
Вече ги качват в сайта.

# 77
Някъде има ли промоции

# 78
Тези дни се заредих с любимия ми Dune от Eyfel, и след дълго чудене взех за проба DKNY Violet Pop пак от тях, на сляпо. Носи ми се нещо свежо и цветно и различно от всичко което имам... За Violet pop се надявах да се усеща повече магнолията освен виолетките (които са доста приятни и свежи) но е по-скоро "зелен' в развитието си аромат отколкото цветен.
Приятен е и ще го нося, искам да го пробвам и в слънчево и топло време не само тези студени дъждовни дни, но не е и отчетливо запомнящ се аромат със сигурност.

Как е Dune много му се чудя но незнам на Айфел добре ли са парфюмите а само те го имат като имитация

# 79
Имам : Angel Nova, Канела секс, Shiseido - Ginza, Робертo Аква, Apple Brandy on the Rocks, Наркотично цвете, Страсти, Парадокс - Прада.
Мисля си да пробвам тяхната Делина.
Бих добавила Плажът,Магма и Ухание Simple Smile И Италика,ако не го познаваш Simple Smile

# 80
Аз неочаквано, съвсем неочаквано, забърсах един Maison Alhambra - Celeste, казват че споделял днк-то на JPG Divine. В Елинор има 22% отстъпка, дойде ми на чудесна цена.
Уж на 14.4 ще пристигне, ще споделя тогава отзиви и дали си струва.

# 81
Аз не харесвам хич парфюмите на Zara - на аромат го докарват, на трайност и шлейф гола нула.
Grise Charnel  на Гиза го обожавам(както вика моя мъж-омръзнаха ми твойте мишкови парфюми😂). След 3 месеца отлежаване Paris Corner Emir Celestial се сдоби с невероятен шлейф почти цял ден(днес в дъжда го пробвах). Уникална кожа с виолетки😍.

# 82
Скрит текст:
Тези дни се заредих с любимия ми Dune от Eyfel, и след дълго чудене взех за проба DKNY Violet Pop пак от тях, на сляпо. Носи ми се нещо свежо и цветно и различно от всичко което имам... За Violet pop се надявах да се усеща повече магнолията освен виолетките (които са доста приятни и свежи) но е по-скоро "зелен' в развитието си аромат отколкото цветен.
Приятен е и ще го нося, искам да го пробвам и в слънчево и топло време не само тези студени дъждовни дни, но не е и отчетливо запомнящ се аромат със сигурност.

Как е Dune много му се чудя но незнам на Айфел добре ли са парфюмите а само те го имат като имитация
За мен са се справили добре, много е нежен и красив - да кажем 98% идентичен с оригинала. Другите им парфюми понякога са доста силни, в някои намирам разминаване с това което би трябвало да имитират, но повечето които пробвах са съвсем 1 към 1.

# 83
  • Сливен
Делината на Гиза за мен е прекалено много роза.Имам 30мл,разредено масло 10мл и се чудя как ще го утикам.Правя опити да смесвам с някакви други по-леки.

# 84
Пак съм аз (ужас, да си бях мълчала и дамо да ви чета, а то какво стана..), с включване към D-frag - взех това преди малко от кварталния супермаркет, и то само защото говориш ласкаво за JFenzi, виж какво доверие ти имам Joy , купих го без да има тестер и се оказа страхотен класически мъжки аромат, синът ми е силно впечатлен и каза, че това ще му е новата парфюмна любов:

Ако някой познава оригиналната Делина, нека сподели, моля, наистина ли е толкова задушлива роза on steroids, както в повечето й "вдъхновения"?

# 85
Здравейте! Може ли да ми кажете до колко е сходен този аромат с Bianco Latte? Също така искам да попитам каква е трайността на арабските парфюми като цяло? Благодаря Ви! ♥️

# 86
В същата категория е, но не е пълно копие на аромата. Ако търсиш нещо максимално близко - Eclaire на Lattafa.
Арабските аромати са с чудесна трайност, някои са чудовища, искат обаче да отлежат малко след първо пръскане.

# 87
  • Варна
Пак съм аз (ужас, да си бях мълчала и дамо да ви чета, а то какво стана..), с включване към D-frag - взех това преди малко от кварталния супермаркет, и то само защото говориш ласкаво за JFenzi, виж какво доверие ти имам Joy , купих го без да има тестер и се оказа страхотен класически мъжки аромат, синът ми е силно впечатлен и каза, че това ще му е новата парфюмна любов:
Скрит текст:

Platinum Egoiste на Chanel, уникален класически аромат, но не се харесва на всеки. Макар че имам версии на Bargello, на ЗАГ(там има разминаване, но към някак по-модернизирана версия, нещо като Light или Fresh вариант), си взех и на JFenzi, защото ми е от любимците.
На някакво летище бях подушвал оригинала и за мен Bargello и JFenzi са уловили отлично идеята.
И моят син(17г) залита сериозно към по-ретро и класически аромати, по-плътни, по-открояващи се. Модерните течения са му безлични.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 19:34 от D-frag12

# 88
Аз неочаквано, съвсем неочаквано, забърсах един Maison Alhambra - Celeste, казват че споделял днк-то на JPG Divine. В Елинор има 22% отстъпка, дойде ми на чудесна цена.
Уж на 14.4 ще пристигне, ще споделя тогава отзиви и дали си струва.

И аз така.Имам оригинала,така,че имам база да сравня.Ще пиша като дойде.

# 89
Апропо за любителите на парфюмните масла. Аз си правя с тях и масло за тялото, като ги влагам в базови масла без аромат.
Би ли споделила как точно го правиш? Благодаря предварително Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт