Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 805
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • BG-DE
Ох, аз трябва и на хранителна и на парфюмна диета да мина ама нещо никак не ми се получава 😂😂😂
Сега се опитвам да се сетя за един парфюм, чиято имитация от Дивайн беше хвалена преди няколко месеца. Парфюмът беше летен, със солени нотки, унисекс (ако не греша) нишов на някаква италианско звучаща фирма но не мога нищо повече да си спомня.Тогава ми се видя интересен но понеже е летен го оставих за по-нататък, а сега не си го спомням, някакви идеи 🤔

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 14:15 от Menerva

# 196
Аз бях поръчала от Дивайн Costa Azzura нa Tom Ford, не знам дали за него става въпрос..

# 197
Profumum roma,  Aqua di sale
Дивайн имат на La vie est belle elixir.
В оригинала усещам виолетка и малина, при дивайн има превес малината.

# 198
  • BG-DE
Точно Aqua di sale беше, много благодаря Flowers Hibiscus

# 199
  • София
Да, знам, че е той, но имах предвид дали го свързвате с някой конкретен оригинал Simple Smile
С това не мога да помогна, но ако донякъде ти е полезно : ChatGPT казва, че не намира информация конкретният парфюм да е нечий аналог, но все пак добавя, че както и при много други арабски е възможно да е ползвана база на някой "западен", като са добавени и / или променени някои нотки за да се получи по-характерен за района аромат.

# 200
  • София
С кой парфюм свързвате следните нотки:

По пирамидата напомня на Gucci pour Homme . Но в действителност не съм сигурна.
Potion DSQUARED² също е възможност. Клоня към мъжките аромати.

# 201
Ох, аз трябва и на хранителна и на парфюмна диета да мина ама нещо никак не ми се получава 😂😂😂
Сега се опитвам да се сетя за един парфюм, чиято имитация от Дивайн беше хвалена преди няколко месеца. Парфюмът беше летен, със солени нотки, унисекс (ако не греша) нишов на някаква италианско звучаща фирма но не мога нищо повече да си спомня.Тогава ми се видя интересен но понеже е летен го оставих за по-нататък, а сега не си го спомням, някакви идеи 🤔
За хранителната диета има добра група във фб за калориен дефицит. Има полезни неща, а другата диета, само липса на пари нея я опрявят и липса на нови аромати 😂🤣.
Аз първите си събрани пари в живота ги дадох за два оригинални парфюма и така започна манията ми 😂🤣.
И реших тук няколко дни да не влизам и хоп, вие сте се разписали 120 коментара 😂🤣.
Да живее студа, че иначе щях да прибирам Scandal... при мен той оставя шлейф и от дрехите ухае дълго. Мислех този на Камея да пробвам, иначе за мен Заг версията е топ.

# 202
На Kameya или Мартинез парфюмите са с по-голяма трайност.

# 203
  • София
На Kameya или Мартинез парфюмите са с по-голяма трайност.
Няма отговор на така зададен въпрос.
Аромат по аромат, не фирма по фирма.

# 204
Някоя от вас намерила ли е добра реплика на Loewe-Earth. Бях си взела мостра, но изобщо не е мой тип парфюм, но мъжа ми я хареса и изпръска, че даже иска и парфюма да му намеря, но за тази цена... 😄

Видях, че в Дивайн имат негова реплика, но по вид парфюм го водят дамски, а не унисекс и не знам дали да рискувам. Предлагат и номер 899,който е подобен, но си се води мъжки.

# 205
  • Варна
Многоуважаеми колежки и колеги, някой има ли впечатления от тези двата:

Днес в Кауфаната много ми допаднаха от тази серия Sauvage и Invictus. И сега се чудя за точно тези???

# 206
В нашия квартален супермаркет (откъдето взех и JFenzi) ги има, но никога не съм обръщала внимание. Ако мога с нещо да съм полезна, казвай.

# 207
Не че мога да помогна, но Babycat на misterscent е супер странното нещо. Започва като изгорена пластмаса, после е ванилов и хем ми харесва, хем не. Много е странен и не е за на сляпо, а аз точно така стрелях.

# 208
  • Варна
Ще поогледам и аз в някой магазин дали няма да попадна на наличност за тест на тези Cote D'azure. Няма да избързвам с покупки.

# 209
  • Sofia
Не че мога да помогна, но Babycat на misterscent е супер странното нещо. Започва като изгорена пластмаса, после е ванилов и хем ми харесва, хем не. Много е странен и не е за на сляпо, а аз точно така стрелях.
Имам го същия и като се прибрах се напръсках. За мен започва топло, леко подправков, опушен, после става една прекрасна ванилия, за която получих доста комплименти. От любопитство попитах 10 годишния дали му харесва. - Ооо да, харесва ми. Мирише на изтъркани, горещи гуми. Обичам да ми мирише на гуми 🤣🤣🤣🤣
 Няма да го коментирам😁

Общи условия

Активация на акаунт