Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 793
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
На Kameya или Мартинез парфюмите са с по-голяма трайност.
Parfen също.
На Мартинез някои парфюми

# 211
D-frag12, ти аромата ли не познаваш или....? Babycat съм пробвала в оригинал, арабска версия и на Зара. Харесва ми много,унисекс е за мен, много класен аромат,но няма нищо общо с масово харесваните парфюми. Странен е във смисъл ,в който е странен и Fucking Fabulous TF(който обожавам). Лак сасе справили Côte Azure's  не знам,но от друго техни версии имам впечатление отлични-по-трайни от оригиналите и сходство над 95%

# 212
Многоуважаеми колежки и колеги, някой има ли впечатления от тези двата:

Днес в Кауфаната много ми допаднаха от тази серия Sauvage и Invictus. И сега се чудя за точно тези???
Трайността на белия и розовия дамски е покъртителна за мен, иначе Scandal e розовия и е по-лек като ухание от оригинала, няма наситеност, другият не съм го душила в оригинал. Предполагам при мъжките е същото. След 2ри,3ти час реално изчезва яко дим. Един път ми издържа 4 часа, но защото имах база масло за тяло...
Ниска цена, но аз не съм впечатлена. Гледах и ДМ ги имат.
Точно от Кауфланд взех моите. Сега отлежават, но не вярвам нещо да се промени.

# 213
Днес се отбих през магазина и отделих 30 минути да се интоксикирам с тези еликсири. Всичко, което успях да тествам по кожа, има едно общо нещо и то е че с всяка изминала минута така се променя ароматът, че сякаш са  различни парфюми. На едната ръка пръснах Sauvage - за оригинала имам спомени от преди 6 години, но този вариант страшно ми харесва и мисля, че ще го взема. Сега проследявам за трайност. Подуших Черната орхидея - едно към едно с
оригинала. Кирке - странна работа Joy D&G - K - мноооого добър, може би ще взема и него, но не тествах на кожа.
На другата ръка пръснах Attrape Reves - Louis Vuitton. Боже, това ми отвя главата...Никога не съм срещала такъв аромат. За има няма 10 минути се измени в съвсем друг парфюм, нежен, мек, не знам колко траен ще излезне. Ето я пирамидата :

# 214
Днес се отбих през магазина и отделих 30 минути да се интоксикирам с тези еликсири. Всичко, което успях да тествам по кожа, има едно общо нещо и то е че с всяка изминала минута така се променя ароматът, че сякаш са  различни парфюми. На едната ръка пръснах Sauvage - за оригинала имам спомени от преди 6 години, но този вариант страшно ми харесва и мисля, че ще го взема. Сега проследявам за трайност. Подуших Черната орхидея - едно към едно с
оригинала. Кирке - странна работа Joy D&G - K - мноооого добър, може би ще взема и него, но не тествах на кожа.
На другата ръка пръснах Attrape Reves - Louis Vuitton. Боже, това ми отвя главата...Никога не съм срещала такъв аромат. За има няма 10 минути се измени в съвсем друг парфюм, нежен, мек, не знам колко траен ще излезне. Ето я пирамидата :

Точно този от снимката е много интересен, още не съм си правила труда да го търся, но за пролет е супер. Жалко, че не е траен, както ми се иска и ще трябва често подновяване.

# 215
  • Deutschland
Знам, че темата е за имитации, но нормално ли е да усещам Сол Жанейро 5 минути и после нищо, абсолютно нищо? Става въпрос и за 4 те вида, иначе ухаят прекрасно. Предполагам, че проблема е в моя нос, но все пак

# 216
  • Хасково
Здравейте! Бихте ли ми предложили добър аналог на Bottega Veneta?

И аз днес се оглеждам по сайтовете за него, попаднах на Камея ,харесва ми ,че има мостра. Отзив от там имате ли?
За Камея не, но си взех от Заг. Хубав, плътен аромат и с трайността добре се представя.

# 217
Фрау, в подобна ситуация съм, поръчах си 62 шам фъстъкът и 59 чериоса - първия и 5 минути не изтрайва, но втория...направо си замества парфюм, уникален е...

# 218
На мен 71 ми е любим и е траен като за мист все пак.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 19:21 от ina-mina

# 219
  • София
Зелената липа /Tilia/ на Гиза е много приятен. Взех си масло, не съм го разреждала. Тъкмо си мислех, че ми напомня на нещо ейвънско от ученическите години и гледам във Фрагрантика, че наистина го оприличават. В драйдауна при мен много напомня на ле парфюм ин уайт на ели сааб, може би от смеската на бели цветя, ванилия и пудрата. Мек, нежен, сладък за моя вкус, доста ще се хареса на повечето. Липата на Елизабет Арден ми допада повече, честно казано /Beauty/ по остра е и не толкова сладка, но всеки с вкуса си. Не знам що за унисекс е този парфюм, за мен си 100% дамски. Мъж с липа не ми се връзва хич, пък с тази сладка липа изобщо Simple Smile

# 220
Вече ми се минава на пролетно-летни аромати, но навън все студ.

Разносвам Парагон, мис Ди и Пищната праскова (от Гиза)
Парагон не мога да го разбера. Хем е мъжки, хем много ми се носи и ми харесва, тревен, билков и много силен, усеща се до следващия ден от едно пръскане на китката. Мъжът ми каза, че не е за жена, a aз някак искам да му намеря приложение, защото е нещо много различно и интересно. Опитвам се да му намеря приложение. Къде се носи такъв шедьовър?

Мис Ди е великолепнен всесезонен и за всякакви случаи. Някак ми прилича на Мон Гарлен, но по-летен.

А прасковата в оригинал така ли горивее или аз нещо се втелявам в репликата? Очаквах нещо малко по-друго. Ще си я изпръскам, но някак ми кривее, а е от най-хвалените имитации.

Иначе съм заредила неща от сайта на Милка за сериозна сума и само чакам да се появи Тилията, за да похарча бонуса към предната заплата.

# 221
  • София
Кога ще я качат вече тази Тилия в сайта на Гиза? Буквално през половин час проверям от една седмица насам и вече се изнервям 😁 И аз съм заредила количката и я чакам на нисък старт 🤣

# 222
Хаха, тъкмо и аз се канех да напиша същото.  Изкопах земята за тая Тилия, на ден по сто пъти  ровя. Иначе доста интересни аромати е пуснала този път Милка. И мойта количка е фул, а сега се загледах и аз в този Парагон, добре звучи и той.

# 223
  • Deutschland
Новите на Заг са обявени в ИГ, вероятно и във ФБ. Отивам да разгледам.
Дамските са Барения, Делина Екслузив и Born in Roma Donna.

# 224
  • Варна
D-frag12, ти аромата ли не познаваш или....?
Ами.....и двете - не познавам ароматите, нямам и опит с Cote D'azure Elixir. От базовата им серия, онези по 100мл и с цени по 16-18лв, които се мотаят по рафтовете на ДМ и Lilly, добре замесени, но не особено трайни. Та по-скоро са ми любопитни тези Elixir линията.
Пуснах поръчка за Babycat и Cherry Smoke, не е голяма загуба поне, ако не ми допаднат. Ще разказвам тепърва.

Общи условия

Активация на акаунт