Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 800
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Paragon и аз го усещам точно по същия начин. Хем е мъжки, хем много го искам. Ще си го взема по-нататък да си го нося в моменти на релакс.

# 226
  • София
Какво мислите за Bottega Veneta? Има интересна пирамида, а във Фрагрантика мненията са разделили горе-долу поравно между дамски и унисекс.
И дали Заг го имат наливен или им е в серията само капсуловани с неразумно по-висока цена?

# 227
  • София
За мен си е дамски аромат, прекрасен за есен или мека зима. Последно го носих на рок концерт, където отидох с кожен панталон и широка бяла риза. Ботегата беше точно това, което трябваше да завърши облеклото. Асоциирам го с аромата на яката на коженото ми яке, нали се сещате за прекрасната смесица от няколко любими парфюма върху кожена основа. Това за оригинала.
Имитацията на Заг е сполучлива,  но при мен в един момент нещо му се чупи на този парфюм и кривва в неприятна посока. Върху моя приятелка обаче този проблем го няма. Явно химия на кожата.

# 228
Ползвала съм Ботега Венета на Заг Зодиак - наливен, в малко количество. Става за унисекс /по моите представи/. Аз не можах да се сприятеля с този парфюм, защото кожата в него много ми наподобява "Тосканската кожа" на Том Форд. На мен не стои добре. Така, че отново ДА, че според мен е унисекс. Hands V

Тия дни преоткривам за себе си Kenzo Amour /Баргело - №128/ Е, голяма вкуснотия и със страхотни технически показатели.  За мен това си е аромат на ...сутляш.../сутляш - десерт - мляко с ориз!/ YumYumYum Не го подновявам, усещам си го цял ден. Много приятно гурме. И не е често срещан като аромат в момента, което прави радостта ми още по - голяма. Smirk

# 229
Аз не го харесах. Тежък ми беше и прекалено ретро.

Какво мислите за Bottega Veneta? Има интересна пирамида, а във Фрагрантика мненията са разделили горе-долу поравно между дамски и унисекс.
И дали Заг го имат наливен или им е в серията само капсуловани с неразумно по-висока цена?

# 230
  • BG-DE
Преди години бях взела Ботега Венета на Заг, ароматът никак не ми допадна, много груб и плосък ми се видя и загубих тотално интерес и към оригинала, което се оказа голяма грешка, защото когато го пробвах направо се влюбих, толкова фин, елегантен парфюм, истинско съвършенство. За съжаление обаче вече е спрян 😌
Вариантът на Заг, доколкото си го спомням, би могъл да мине за унисекс но оригиналът си е чисто дамски.

# 231
Наистина някой знае ли какво се е случило с Tilia на Гиза? Има го в списъка със съответствията, но на сайта не го намирам... Да не се е изчерпал вече? Вие как го поръчахте? Това ми е един от любимите парфюми и ми е много любопитно за версията на Гиза.

# 232
Bottega veneta съм пробвала от заг. На мен не ми прилича на тоскансата кожа,
кожа е но велур ,интересен аромат е .
Не го припознах , като ,, мой,,
Звездите ми говорят , че утре тилия ще е качена . И аз ще поръчвам, че вече тръбят навсякъде и 100 про ще се изчерпа първа.

# 233
  • София
Наистина някой знае ли какво се е случило с Tilia на Гиза? Има го в списъка със съответствията, но на сайта не го намирам... Да не се е изчерпал вече? Вие как го поръчахте? Това ми е един от любимите парфюми и ми е много любопитно за версията на Гиза.

Поръчах си го като номер в коментара към поръчката Simple Smile

# 234
  • Хасково
Аз миналата седмица си взех на Заг от Иво от Bazar.bg. Много ми харесва и ми напомня на la petite robe noire black perfecto, но по-плътен и кремообразен. Абе разкош си е.

# 235
  • Deutschland
Към една поръчка от Дъглас, ми бяха добавили тестер на този парфюм

https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-est-Belle-L-Elixir-95856.html

Уникални малини, като от малиновия храст в къщата на баба ми. Сладки, сочни, захаросани. Все едно съм отворила пакет бонбони от онези едноврешните малинки, подобни на теменужките. Даже не знам има ли ги още.
Много ми се ще някой да направи имитация.

# 236
Profumum roma,  Aqua di sale
Дивайн имат на La vie est belle elixir.
В оригинала усещам виолетка и малина, при дивайн има превес малината.

дивайн имат

# 237
Аз миналата седмица си взех на Заг от Иво от Bazar.bg. Много ми харесва и ми напомня на la petite robe noire black perfecto, но по-плътен и кремообразен. Абе разкош си е.
Дали може да ми изпратиш линк на Иво от базар? Може и на лично, ако е проблем тук. Ии имам нужда от помощ по картинка 😂 без да искам си изтрих един парфюм от количката на Гиза и сега не мога да се сетя кой беше.... качвам снимка, ако някой го знае 😂🤦🏼‍♀️

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 10:16 от *Penny*

# 238
  • София
Дали може да ми изпратиш линк на Иво от базар? Може и на лично, ако е проблем тук. Ии имам нужда от помощ по картинка 😂 без да искам си изтрих един парфюм от количката на Гиза и сега не мога да се сетя кой беше.... качвам снимка, ако някой го знае 😂🤦🏼‍♀️
На Канела Секс ми прилича, но не съм сигурна.

# 239
Ии имам нужда от помощ по картинка 😂 без да искам си изтрих един парфюм от количката на Гиза и сега не мога да се сетя кой беше.... качвам снимка, ако някой го знае 😂🤦🏼‍♀️

Прилича ми на този.
 https://giza-perfumes.eu/ambrov/392-parfyum-uns64-ambr-ekskluziv.html

Общи условия

Активация на акаунт