Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 760
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
La Belle на Заг е много, ама много по- хубав от този на The Moon.  Вторият го имам от скоро и сега се чудя какво да го правя, май ще отиде за ароматизатор в банята.
Заедно с La Belle поръчах и Dove , ето тук вече The Moon са се справили отлично. Трайност, шлейф, красота !

# 286
Shalimar има ли аналог? Ако има - на коя фирма и кой фланкър на Shalimar? Hug

Аз моя го взех от Камея.

# 287
  • Deutschland
После ще намина до ДМ за

https://www.fragrantica.com/perfume/Playboy/Golden-Era-87144.html

Бил копие на Alien Goddess според Фрагрантика. Според потребители е 1:1 със Сол Жанейро. Белким държи повече от оригинала.

# 288
Zara Rose gourmand също е добро копие на Mancera Roses Vanille. Имам пълна бутилка, която си търси нов собственик.

# 289
  • БГ
После ще намина до ДМ за

https://www.fragrantica.com/perfume/Playboy/Golden-Era-87144.html

Бил копие на Alien Goddess според Фрагрантика. Според потребители е 1:1 със Сол Жанейро. Белким държи повече от оригинала.
ех не е човешко така - при нас го няма никъде този парфюм  Simple Smile)

# 290
Фрау явно там по-малко се търси и има изостанали. Страхотен аромат и реално за мен е по-добър от Mansera, на мен тя ми е малко тежка.
Иначе как може уж оригинал да издържи 4 часа и малко. Визирам Mansera Rose Vanile от Дъглас, направо на 5тия час ни вест, ни кост.
Аз си поръчах Oriana De Marli от Bhai Yusuf от групата във фб. Височка е цената  110лв за 100мл, но като видях цената за доставката от сайта на този парфюмерист, те затова събират поръчки и доставят и си слагат печалба. Дали на 1, или на 5 бр. доставката беше 250 или 270 лв. Реално парфюмът е към 40лв.,просто от Дубай доставката е адски скъпа.

# 291
  • Deutschland
Sansola, от верига Аромати го купих, спомних си. Мисля обаче, че тази верига я има само в Сандански и Петрич.
От там взех и Emotion от скъпата серия на Рефан, ама трайността е отчайваща.

# 292
  • BG-DE
Sansola, вероятно тестерът в Дъглас нещо е бил развален, Mansera Rose Vanile е един от най-трайните парфюми, които съм срещала изобщо, ако е попаднал върху дреха държи до пране, върху косата ми докато не я измия се усеща. Мартинез Кафе Интенз е сравнително близък като аромат без, разбира се да е така траен и присъствен.

# 293
Не вярвям тестера в дъглас да е развален, защото не им се задържат, много бързо младежите ги налазват. Не всеки има ,, химия ,, с мансера.

# 294
  • BG-DE
Ами не знам, преди години този парфюм беше голям форумен хит, но не си спомням някой точно от трайността му да се е оплакал. Аз не съм фен на Мансера но освен Рози и ванилия имам и Roses greedy и двата са уникално, трайни и шлейфови но аз пръскам само по косата 🙂

# 295
И върху мен Рози и ванилия на Мансера е убийствено траен, но мога да го нося само в много гоям студ иначе ми е прекалено сладък. Интенс кафе на Мартинез съм пробвала но там пък трайността беше доста слаба, иначе като миризма е доста подобен.

# 296
Ами не знам, преди години този парфюм беше голям форумен хит,...Мансера ...
И аз го имам,брутално траен е.Моята партида е от първите в БГ. Може вече да не са така новите,знам ли....

# 297
Пристигна ми поръчката от гиза:
първият аромат, който пробвам още в движение Simple Smile , опал : opulent shaik gold
Основно усещам роза, леко ретро ми се струва, леко остър аромат. Не мисля, че ще е от харесваните парфюми.

# 298
  • София
Аз се бях оплакала от трайността на Intense cafe
Но прочетох, че трябва да с вкара въздух в бутилката, като се пръсне няколко пъти и да се остави да узрее. Та сега ще го изчакам някой и друг месец, да видим.

И оставям мнение за: Водни балончета (REPLICA COLLECTION BUBBLE BATH) - Гиза. Много приятен, мирише на чисто и кокос, откровено на сапун. Само го тествах, не съм сигурна дали искам такъв парфюм.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 14:00 от Silver_Mist

# 299
Аз се бях оплакала от трайността на Intense cafe - Mancera.
Но прочетох, че трябва да с вкара въздух в бутилката, като се пръсне няколко пъти и да се остави да узрее. Та сега ще го изчакам някой и друг месец, да видим..
Intense cafe е на Монтал , Rose Vanile е на Мансера. Само да уточня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт