Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 727
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Penny, поговори ми повече за Наркотичното цвете, имам нужда от малко облъчване Joy Какви асоциации правиш, как е откъм трайност, каква енергия носи...? Heart

Фрау - на Главната има Евроленд, да, за други места не знам..

# 511
Ами Евроленд вече има и в София. Аз отидох до този в Младост, до Хит, но имаше само 2-3 парфюма.
А за цветето...пръснах се около 11 и нещо, там, когато и писах в групата, скромно, само три фъс...ами още се усеща и то доста силно. Извикаха ме по спешност на работа и абсолютно всички го надушиха и ме попитаха с какво съм и, че миришело много хубаво. Детето даже го отбеляза....а той е на 4 години 😁
Та, тайност 1000000/10 😁
Иначе...мирише ми на свежо, не точно лимон, но някакъв цитрус, малко сладост, мускус, пудра. Мирише ми на разходка в пролетно-лятна вечер. Точно с това го асоциирам. Представям си се облечена с една красива феерична рокля, леек вятър полъхва и аз съм с този парфюм, който се носи нежно около и след мен.
Даже в момента полъхва лекичко вятър и го разнася около мен. Много интересен аромат. Според мен е точно за топло време създаден. Не знам как би се държал в студеното.
П.С. Сега се сетих да му отворя пирамидата. Връхни нотки личи, бергамот, праскова. Разкош отвсякъде.
За мен си заслужава много този парфюм.
Приемам предложения за всичките му изпитани аналози, от които сте доволни.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:25 от *Penny*

# 512
Здравейте ,
Какво мислите за парфюмите на sansiro?
Дали са добри имитации?

# 513
Аз още се опознавам с цветето. Купих го е някакъв пристъп на амок. Мирише ми на мъхеста праскова и лайм.

Аз да питам Камея защо вадят такива странни цифри. Исках да си поръчам Сантал Роял. Втрещих се
Има ли други сполучливо копие

# 514
Пени, чудесно облъчваш, поръчах.
Ей такова описание исках - ветрец, рокля, феерия...Имам нова рокля на цветя и й търсех аромат. Този ще е.
Благодаря ти Heart

# 515
Пени, чудесно облъчваш, поръчах.
Ей такова описание исках - ветрец, рокля, феерия...Имам нова рокля на цветя и й търсех аромат. Този ще е.
Благодаря ти Heart
Хахахах пак заповядай ☺️ Дано и на теб ти хареса толкова, колкото на мен и с кеф да си го носиш с роклята с цветя.  ❤️
П.С. Вече около 9 часа по-късно още го усещам 🥰🥰🥰 Това цвете измества дори Madawi, по който съм луднала 😁

# 516
  • Стара Загора

Днес си взех тези мострички от Martin Lion. Scandal, Omnia Coral, Donna Born in Roma и Fleur Narcotique.

Откъде си закупихте мострички?

# 517

Днес си взех тези мострички от Martin Lion. Scandal, Omnia Coral, Donna Born in Roma и Fleur Narcotique.

Откъде си закупихте мострички?
От сайта. Имат си раздел тестери. Като се цъкне на продукти и почти в края е тестери. ☺️

# 518
Здравейте ,
Какво мислите за парфюмите на sansiro?
Дали са добри имитации?
Страхотни са, имам няколко и всички са трайни и много близки до оригиналите. Няма да сбъркате с тях.

# 519
  • Sofia
Ох, ужасни сте. Ще ми нарушите парфюмната диета с това наркотично цвете. От много време му се чудя, и то точно на Мартин Лайън версията.

# 520
  • на дъното
Само малко ми трябва на мен някой да каже за парфюм или лак за нокти🫣😂😉
Та да се наредя и аз с въпрос за споменатите на Martin Lion 😉къде в Бургас мога да ги намеря🤔?
Благодаря ви 🤗
Лек и слънчев ден 🌞 🍀 ❤️

# 521
  • Sofia
В Елитис май ги има на Мартин Лайън в Бургас.

# 522
Някой от вас пробвал ли е към масло от Гиза да добави и няколко капки iso e super? Една позната ми вкара сега мухата, че iso-то правел парфюмите още по-хубави и ме засърбяха ръцете 🤣

# 523
Някой от вас пробвал ли е към масло от Гиза да добави и няколко капки iso e super? Една позната ми вкара сега мухата, че iso-то правел парфюмите още по-хубави и ме засърбяха ръцете 🤣
Да ,аз....Той няма характерна миризма на парфюм,но "подплатява" аромата и прави някак по-дулъг шлейф

# 524
  • Стара Загора
Ох леле..къде ми трябваше да виждам сега тестерчетата от Мартин Лайън...Освен цветето, за което ме инфлуенснахте Simple Smile ми се иска да пробвам и други техни..и ще поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт