Кървене по време на бременност

• 313
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Бременна съм в 6 ++ г.с , първа бременност , на 13.03 бях на генеколог за установяване на бременността. Тогава Аг ми каза че бремеността е в матката и за момента всичко е нормално. Предписа ми Утрогестан,  като ми каза че ако прокървя да използвам хапчетата вагинално 2 пъти по едно  и ще се чуем след 2 седмици отново за преглед. Днес сутринта имах леко кървене, веднага взех от хапчетата, сега имам леко зацапване, само на тоалетната хартия като ходя по нужда, нямам никакви болки, а след няколко дни ми е датата за МЦ на места четох че има значение..
Веднага звъннах на Аг но е излязъл в отпуск  и ще се връща в понеделник 31.03
Въпроса ми е да търся ли друг АГ или мога да изчакам като продължа да приемам хапчетата. Притеснението ми е че съм  от малък град и тук  АГ специалистите силно казано се броят на пръстите на едната ръка.
Благодаря Ви!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:23 от Teanis

# 1
Кървене по време на бременност никога не е добър признак.
Търсете друг лекар, не чакайте.

# 2
  • София
Отиди в спешен кабинет. Не чакай и не търси друг лекар, а направо в АГ отделение отивай.

# 3
Преглед възможно най-скоро. С втората ми бременност имах кървене, за съжаление завърши с мисед. С третата ми бременност имах отново леко кървене, същата седмица, за щастие не беше нещо сериозно и сега сина ми е на 15 месеца спи до мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт