Терапията след трансфера беше с по 2 инжекции прогестерон и клексан, заради тромбофилия.
Всичко вървеше прекрасно, бебето добре, докато не казаха имаш хематом и хипер стимулация, лягаш и не мърдаш от 8г.с.
Направихме НИПТ тест, бебето в добре, всичко вървеше чудесно, докато в 11-12 г.с. не тръгна тъмно кафяво течение, което не е спряло вече една седмица.
Ходих до спешното в МД, вляха ми една банка папаревин и бускулизин.
Ту течеше, ту не… обяснението беше хематома е в резорбция и за това кървиш, кистите ги нямаше от хипер стимулацията всичко вървя по план, докато не прокървих два пъти, хайде пак спешно, утрогестани, алеракти, ношпа, калции, витамин Ц и през ден клексан…
Накрая лекарката ме прегледа отдолу, видеозон и ехограф..
Каза, че хематома не е в резорбция, а даже е станал 4-5 см, кървенето е от шийката, но тя не е скъсена и накрая предположи плацента превия, защото обясни, че е много близко до канала.
Изпитвам болка преди да тръгне тъмно кафевия теч, не см спряла да лежа, не знам какво да правя, казах че имам полипче в долната част на матката, да не би да е от това… изключиха всички опции и вече 4 лекари се чудят от къде идва тази кръв и болка на моменти…
Моля ви споделете вашите истории, съвети и опит, защото не съм спряла да плача и да се страхувам!
Благодаря, че ме изчетохте!