Моля за мнение за 19 СУ, София

• 424
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!

Предстои ни прием в първи клас и сме се насочили към 19-то училище, евенатуално с немски език. Моля за повече информация за училището и за учителките, които предстои тази година да поемат първокласниците.
Какви допълнителни занимания предлага училището за децата?

# 1
Бягайте далече!!
От 1 до 4 клас ако имате късмет може и да е добре. Но може и да е ужас. Големия ми син беше при най-неприятния преподавател, но за съжаление не е смеел да сподели как ги тормози. Чак сега след време разказва... за немски нямат преподаватели - постоянно се сменят - нивото е кръгла нула!!
С голямото ми дете явно не разбрах и трябваше да затвърдя и малкото Sad  
Ако имате избор не избирайте 19 - директорката е абсолютно двулична и подмолна. Тормози учителите, а те съответно децата.
Нивото на преподаване е по всякаква критика. От 6 клас детето е на допълнителни уроци т.к. често се сменят преподаватели! Голяма част от класа се измести по други училища...още ме е яд че не изместих по рано моите
Госпожата по физика за 7 клас - не преподава- децата мразят часа - пуска контролни на ниво СМГ - съответно всички са с 2ки. По БЕЛ -същата работа. По МАТ - за пореден път сменят преподавателя - в средата на учебната година - и пак трагедия.... По история в час им говори колко ги мрази, по Английски - има си любимци и само те се бутат напред - всички останали са с 3 и 4. Абсолютно отровна среда...мечтая за момента в който детето ми ще се махне от там!
Само по география ако има късмет детето да е Петкова е ок!

# 2
А аз се интересувам за датския, шведския и норвежкия език. Какво е нивото на преподаване, какви са учителите по тези редки езици?

Общи условия

Активация на акаунт