СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 659
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Във форума всички сме млади

# 256

Нали? 23 ненавършени...  GrinGrinGrinGrin

С децата поне достатъчно разлика обаче да не забравите, че трябва да има, че да не стане като тези ...хаха

https://www.facebook.com/reel/622495337392526

# 257
В този случай има шанс три поколения заедно да държат НВО

# 258
  • София

Нали? 23 ненавършени...  GrinGrinGrinGrin

С децата поне достатъчно разлика обаче да не забравите, че трябва да има, че да не стане като тези ...хаха

Оле, мале, тези не прилича да са от махалата
...

Е, не! Представяш ли си!? 🤣

# 259
Някой от Междучасие може ли да сподели до къде са децата по бел и математика?

# 260
Най-вероятно всички са на различно, според учителя.
При нас “До Чикаго и назад” и неравенства, ама не ги започват сега

# 261
  • Варна
По кое време пускат датите за подаване на документи и записване?
Търсих в сайта на МОН, но ми излиза от миналата година.
Може аз да не търся както трябва. Искам да се пробвам с малко лятно планиране.

# 262
  • София
По кое време пускат датите за подаване на документи и записване?
Търсих в сайта на МОН, но ми излиза от миналата година.
Може аз да не търся както трябва. Искам да се пробвам с малко лятно планиране.
На първа страница в темата кликни:
График на дейностите по приемането на учениците през учебната 2024/2025 г.

# 263
От линка на първа страница, скрийншот (екранна снимка 🤣)

# 264

Нали? 23 ненавършени...  GrinGrinGrinGrin

Оле, мале, тези не прилича да са от махалата
...

Е, не! Представяш ли си!? 🤣
Ами представям си, имам чувството, че аз държа НВО. Вчера седнах да изпия едно кафе в обедната почивка, отворих една задача от втори модул и си я реших, един колега ме помоли, щото неговото дете се затруднило. Подейства ми отпускащо, госпойцата, обаче, не пожела да я погледне, била е л е м е н т а р н а, разбираш ли, и ме прати да се лекувам, прочете ми конско и тръшна вратата.
Само чакам да свърши НВО то, за да почна пак да възпитавам, защото някак си усещам, че сме си разменили ролите и леко се изнервям от ситуацията

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:07 от Априлски душ

# 265
  • София
Само чакам да свърши НВО то, за да почна пак да възпитавам, защото някак си усещам, че сме си разменили ролите и леко се изнервям от ситуацията
У нас върви следния диалог:
Аз: Хайде, сядай да четеш по биология, време не остана!
Тя: Знам! Ще седна.
Аз: Кога? Ти само приказваш така, за да те оставя на мира.
Тя: Ти не разбра ли, че ще седна когато аз реша, че ще уча. Затова казвам "знам", за да не питаш "кога".

Ей такива безумия... нямам нерви аз за задачи, оставила съм БЕЛ и МАТ на учители и школа. Виж за другите два предмета удрям рамо, сядам, ръчкам, не за друго, а заради опита, който имам в ученето успявам да синтезирам важните неща и да доизяснявам.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 08:54 от Vache

# 266
  • София
И при нас вървят същите реплики...

# 267
И аз днес реших , че ще помагам с математиката ....ей , не знам какви са тия задачи дето господина им по мат им ги е дал...ама 2 часа се мъчих с едната ..и то не от втория модул Sad
Иначе едни други 2 дето го затрудниха - само го викнах да ми припомни признаците за еднаквост и му я реших за 10 мин ....и после само чувам : Ооо , да да, верно бе ....ама се ядосах ...хич нямаше желание да се помъчи малко ...само да приключи възможно най-бързо Sad
Сега изкарал по някаква случайност хубави точки на пробния по мат в Ния ...ама нещо много точки са му дали , за това му записах следващия ПИ в СМГ , да се види , че не е хич толкова добър , колкото си мисли.
Сега е на школата в Ния , по БЕЛ..дано да научи нещо , ама поне не седи по цял ден да ме дразни да гледа комп и телефон и да лежи и подмотава. Даже го записах тази седмица да ходи на урок по БЕЛ 2 пъти .Joy
Негодува яко , ама 2-ят ПИ по БЕЛ по-зле от първия ....та , до сега малко го изчаквах да се стегне , ама явно няма да стане от самосебе си Wink

# 268
Побъркахме ги тия деца, ей!
Дайте тука да направим едно разпределение кой къде и да ги оставим да дишат. Joy

# 269
Няма да дишат, стига са дишали, сега ще учат. Къде се намират, веднъж човек е в седми клас. Преди като имаше казарма мъжете само за това говориха,  а сега новите поколения ще си говорят за седми клас, това е новата тръпка в живота.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 23:32 от Априлски душ

Общи условия

Активация на акаунт