СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 191
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Само да споделя, че тази седмица започва строежа на новият корпус на 73 училище.
Искрено се надявам да стане бързо и училището да мине изцяло на едносменен режим.

Като ученичка мразех втората смяна, явно младежа се е метнал на мен.

# 751
  • София
За 22/23 година резултатите от пробните изпити във Веди на нашата кака съответстваха на крайния резултат - 98 т. на пробен,100 на НВО - по математика.  По БЕЛ имаше 93 т. при 97 на пробния -  обясни ни, че не и е стигнало времето - трябвало и още съвсем малко за да си препише на белова края на преразказа. Но брат и е непредсказуем - ту е на върха, ту ни сюрпризира с някакви елементарни грешки. Учи в същото училище, при същите реподаватели, ходи на същите допълнителни занимания, но  сравнително лесно може да се отвлече вниманието му от нещо незначително. При него не бих се учудила, ако има по-голяма разлика в резултатите.

# 752
Само да споделя, че тази седмица започва строежа на новият корпус на 73 училище.
Искрено се надявам да стане бързо и училището да мине изцяло на едносменен режим.

Като ученичка мразех втората смяна, явно младежа се е метнал на мен.
Къде намериха място за корпус?

# 753
  • София
Чудех се за София 2АЕГ няма ли да обявят дата за отворени врати. Миналата година са били на 02 май и са публикували информация на 17 април. Все още няма нищо на сайта.
Тази година все още не съм видяла никъде обявена дата за езиковите.

# 754
Дами, новата тема: Тук

# 755
Здравейте!
Имам молба към майките от Пловдив.
Бихте ли ми препоръчали  школа за подготовка  за НВО от която  сте доволни и да е събота или неделя.
Благодаря и успех  на всички  деца!
Аз да се включа за математиката - децата на няколко мои познати ходят в школата в Гранда (не знам името на самата школа) и са доволни.

Иначе аз мога да препоръчам частен учител, т.е. индивидуални уроци, по мат. Ако имате интерес, пишете.

# 756
Моля, не пишете вече в тази тема, понеже минахме 50 стр. Има пусната нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт