СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 542
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При нас няма да нанасят оценки от пробните НВО в училище. Самият пробен е по желание, не се явяват всички деца и не виждам логика да се нанася като текуща оценка. Аз нямаше да си пусна детето, ако нанасяха оценките, няма нужда от излишен стрес. Идеята на тези пробни е да се открият пропуски и да се работи върху това, а не да ги забиват.
Самите учители по БЕЛ и мат, досега доста изискващи (с големи усилия се изкарваше 6 досега, трудни тестове и т.н), някак смекчиха напрежението през 2 срок, дават шансове за устни изпитвания, за допълнителни тестове за коригиране на оценка, за което съм много благодарна.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 20:09 от Niffi

# 586
  • София
При нас нанасят и от пробните.

# 587
Дали до 30 юни ще се дадат свидетелствата за завършен 7 клас?

# 588
  • у дома
Дали до 30 юни ще се дадат свидетелствата за завършен 7 клас?
Не.Първите дни на юли.

# 589
При нас казаха, че дипломите ще се раздават на 3 или 4 юли.

# 590
  • София
При нас към 7ми Юли ще дават дипломите.

# 591
Добро утро! Нито знам кога ще дават дипломи, нито как ще завърши тая година. Вече се чувства умора от училище и уроци, идват празници, почивни дни, топло време - и накрая ще стане лошо.
Нанасят оценки от пробните в школо. Като цяло геометрията ни е леш - не може и не може да асимилира материала.
На дневен ред вече ми е да се съхраня психически и физически АЗ, те децата ще успеят.

# 592
Добро утро! Имате ли опит с онлайн пробни матури? Гледам , че за там по лесно може да се впишеш, освен ,ако не запазваш с месеци напред. Някой открива ли съществена разлика с присъствените?

# 593
За мен лично няма смисъл от онлайн пробни при наличие на сборници и тестове разни. Присъствените са, за да се усети атмосферата и да е в реални условия с други деца и под натиска на времето. Последния път на моя не му стигнало времето, та и върху това трябва да се работи.

# 594
  • София
И на моя не му беше стигнало времето и трябва да наблегне на това. И аз мисля, че присъствени е по-добре, може би и от онлайн има смисъл, ако няма възможност за присъствени, точно заради това решаване за определено време. Поне при нас не се получава това засега да си засича сам и да решава за време. Но пък на Регалия онлайн пробните са на цената на присъствен. Иначе нямат разлика.
Аз предпочитам да ходи на място да свиква, защото е паника.
За присъствени, ако е за София: Ния имат много предстоящи дати и свободни места. ОТ и Междучасие също ще имат поне по още един или два пробни.

# 595
А, почти всяка школа има присъствени и може да се запишете. За мен лично не е ок да са прекалено много, по един-два на месец е достатъчно.

# 596
  • гр. София
Здравейте, моето диване беше на пробен изпит в Междучасие миналата неделя. Кога и как да очаквам резултатите. Има ли такива с повече опит с школата.

# 597
Присъствените на междучасие и СМГ учители текат сега. Регалия винаги съвпада със СМГ учители, което много ме подразни. В Примерно няма места, поне това виждам на сайта. Може би Ния и ОТ да имат свободни

# 598
По мейла ще очаквате резултатите. Понякога влизат в спам

# 599
  • София
Ако няма възможност за присъствен пробен,  онлайн също може да има ползи. Пак има времеви диапазон, в който да се вместят. Особено по български ще има кой да провери преразказа. На мен това ми е мъката Grinning .
По математика ще видят разписването на задачите дали е достатъчно подробно.

Общи условия

Активация на акаунт