🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 643
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 105
След нелепото поведение на Бранимира в храма, сегашната среща на АМ и М с човека с подправките ми е една идея по- уважителна към културата и традициите на ШЛ. Но само малко “по-“, просто заради по- високия левъл на участниците в нея.
На кой му е висок левъла?? Laughing На АМ с глупостите които пита и начина, по който се държи?
О, имах предвид по-рафинирани представители на елементарния социално- битов “хабитат”😉🤣- и АМ и М ни подправки, ни храмове, ни залези ще ги вълнуват където и да са по света.
За Брана важи същото, но тя го и показва.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:46 от ellis

# 106
“Много е яко, че харесва кактуси” То дълбочина на мисълта, то наблюдателност. Лексикони, лексикони…

# 107
  • България
Вики с огромен ентусиасъм се беше изтъпанчил пред храма, още малко да заспи прав.
Радвам се, че поканиха някоя различна от Люба и Бранка.

# 108
Васил ми се вижда много фалшив

# 109
АМ трябваше да си оправи р-то, не да си слага цици.

# 110
Всички са разбирачи по енергиите тоя сезон....

И защо Роси няма среща, а тази Клаудия?!?

# 111
Васил ми се вижда много фалшив
Загуби ме в момента, в който започна да говори за женски и мъжки енергии.

# 112
Ох, как се водят като селски тетки на мегдан. Laughing

# 113
Клаудия, милата...Точно на групови срещи се усеща искрата. Щом не е усетила нищо на груповите срещи и й трябва индивидуална, пиши го бегало. Нищо няма към нея Виктор.

# 114
Клавдия много ми харесва. Мисля, че Викито я харесва също, но се плаши от нея. Нормално девойче.

# 115
Изненадващо, но според мен Клаудия и Виктор много си подхождат!

# 116
Клаудия трябва да смени стайлинга и ще изглежда доста по-добре, иначе засега това е първата среща на Виктор която не е тотален криндж. Васил е прекалено нормален за това предаване и в пъти по-добре от другите ергени!

# 117
Адрианчето не е мой тип. Някак от тези женички, които се подвират и в крайна сметка си се уреждат незабелязано. Скрита лимонка е тя, търси си място под слънцето.

# 118
  • някъде другаде
Срещата на Адриана и Васил е най - интересна от трите.

# 119
Като в ТКЗС-рски стол... и тракането на чинии, и разговора кой-кво-казал, и всичкото Grinning милите

Общи условия

Активация на акаунт