🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 665
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 90
Ана Мария изглежда доста по-женствено отпреди. И не само визуално. Отгоре на всичко е и най-умна от целия кокошарник.
Груба, агресивна, що за гадост да набутваш на някого в устата нещо гадно докато е със завързани очи. И вечно на контра. Мъжете "умират" за такива бабаитки!

# 91
Мартин само "добри приятелки"накрая намира от реалитата.Нали и с Денислава е голям приятел  навън .

# 92
Много груба тая - анти жена ми е въпреки цомбите.

# 93
След нелепото поведение на Бранимира в храма, сегашната среща на АМ и М с човека с подправките ми е една идея по- уважителна към културата и традициите на ШЛ. Но само малко “по-“, просто заради по- високия левъл на участниците в нея.

# 94
  • България
На мен като поведение и вайб Васил ми харесва най-много. Виктор и Мартин са големи сухари. Наистина Васил има най-много мъжка енергия от мъжете.
Хич не е спечен, а е оставен с 15 жени на едно място и трябва да ги ръководи.

# 95
Силвия кака игра играе ?🤣🤣🤣

# 96
След нелепото поведение на Бранимира в храма, сегашната среща на АМ и М с човека с подправките ми е една идея по- уважителна към културата и традициите на ШЛ. Но само малко “по-“, просто заради по- високия левъл на участниците в нея.
На кой му е висок левъла?? Laughing На АМ с глупостите, които пита и начина, по който се държи?

Ах, игричката стана интересна като почна Васко да си казва впечатленията.
Гърчовете на Диана са много неприятни!

# 97
Тая Силвия…. Става вече байгън с тия нейни даскалски коментари. Не знам дали разбира колко смотано поведение е нейното.

# 98
  • България
Новото "много мило" е "ОКЕ".
Ох, тоз вика, че Бранито е "сладка".
Минусите почнаха да се трупат.

# 99
  • София
Даниела има най-захабен вид сутрин, а е само на 32! Момичетата на Виктор са много свежи и без грим и недоспали.
Особено Люба и Бранимира, големи свежарки. Joy

Клаудия тръгна на среща все едно отива в гората с кучето.

# 100
Оффф, Люба пък веднага да изтърже с тоя глас, че тя нямала мнение за Виктор, че бил стеснителен. Сакън, да не би Васил да каже после на Виктор

# 101
  • Street of Dreams
Тъжно - Ана Мария фантазира за връзване на очи на срещата, а всъщност Мартин само я използва за информация и тя дори не е на среща. Дали го осъзнава?

# 102
Страх ме е какъв танц ще видя от Вико 😃 Криндж и скууукааа

# 103
Ана Мария даже не в огромните бомби, а само в устата я гледам като говори. Супер странно замазва "р"-то, направо на "в" го изкаВва "МаВтине, МаВтинее".

Даниелчето много хитро гледа Васил и къдри вежди, като го гледа...

# 104
Нова дълбочина в разговорите с Вико… “Ти обичаш ли кактуси?”

Общи условия

Активация на акаунт