🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 682
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 260
Ама тя и Роси го попита същото..”искате да ми кажете, че никоя от вас не обсъжда някоя друга ли”.. естествено, това не се чу от тях. Нападнаха я супер грозно и на Козара наистина точно това й е прякора. Измислена  главна коза от стадото…..
Има разлика между това да кажеш нещо на приятелка и показно да шушукаш… Както и да е.

Най-накрая малко драма, беше ми втръснало от скука вече. 😁 То е ясно, че 20 жени под един покрив няма как да не се карат.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:42 от Lilly_85

# 1 261
Които от вас писаха отдавна още, че Косара е турбо селяндур, бяхте прави. Аз си мислех, че сте в грешка заради тежкия й диалект, но не. Баш селската първа хубавица и регионална алфа маймуна в едно.
🤣 Регионална алфа маймуна...🤣🤣🤣🤣🥰
От утре и в моя речник!💯

# 1 262
Оф! Не мога! ВикторчУ да фаштъ ФерайчитУ под ручка и бегом към Левуново!

# 1 263
Нещо ще скрия
Скрит текст:
много ми е грозна в лице Даниела.

# 1 264
Направиха Елвира героиня и я изпратиха, с Роси ще се получи същото.
Мхм. Те и Александра направиха “героиня”, после в едно друго риалити видяхме каква е истеричка. Сещам се и за други.
Ааа, не е същото. Някои видяхме Сашка още в Ергена що за стока е, както и сега само малка част виждаме, че Мартина се превзема, а по-голямата част я виждат сладка и мила.

# 1 265
Взимайте кърпичките. Ще се реве.
Cry
JoyJoyJoy
Направо приготвих лигЙенЪ.

# 1 266
Ама тя и Роси го попита същото..”искате да ми кажете, че никоя от вас не обсъжда някоя друга ли”.. естествено, това не се чу от тях. Нападнаха я супер грозно и на Козара наистина точно това й е прякора. Измислена  главна коза от стадото…..
Има разлика между това да кажеш нещо на приятелка и показно да шушукаш… Както и да е.

Най-накрая малко драма, беше ни втръснало от скука вече. 😁 То е ясно, че 20 жени под един покрив няма как да не се карат.
Това не е драма, а най-елементарна простотия

# 1 267
Из интернет се въртят някакви снимки на Мартин и певицата Тита. Може да е бъдеща песен или пък нещо друго

# 1 268
Косара явно живее с някаква параноя, че всички говорят зад гърба й и се интересуват от нея.

Да, тя го е казвала това преди (не в предаването). Не желае някой да я коментира и дори и някой да каже нещо, веднага скача и започва да прави скандали и да преувеличава, като преписва думи в устата ти, които никога не си изричал. Само и само, за да разбере какво точно се "дроби зад гърба й". Дори и да кажеш добра дума, тя не вярва - почва да те обвинява и напада. Simple Smile

# 1 269
  • Варна
Аз си мисля че Косара проектира реална ситуация, която й се е случила и влезе във филма, а сегашната ситуация нямаше общо.

# 1 270
Които от вас писаха отдавна още, че Косара е турбо селяндур, бяхте прави. Аз си мислех, че сте в грешка заради тежкия й диалект, но не. Баш селската първа хубавица и регионална алфа маймуна в едно.
🤣🤣🤣🤣🤣
Топ описание и коментар!! Смея се с глас!
🏅🏅🏅

# 1 271
В интерес на истината може Даниела да не е най- доброто, но до някаква степен разбирам реакцията ѝ. Нека не забравяме, че в самото начало Мартин изтъкна едва ли не, че няма да ги хване и да ги нацелува просто защото трябва.. Всищност обаче в ситуацията с Мартина направи точно това, целуна я защото трябваше “за да ѝ подобри настроението”, а не защото той искаше

# 1 272
Знаех си, че Виктор ще се активизира с Косара баш сега. Той я игнорира, игнорира, бута в ъгъла, кани Клаудия, пък Брана 75475 пъти, целува Любомира, лензи се на Ивет. Хоп дойде нов ерген и изведнъж се сети за нея, сега щял да се бори. Викторе, Виктореееее, имаш още много хляб да ядеш....

# 1 273
Даниела май май себе си визираше с това “хубавите жени се крадат”. Само не знам дали го казва, защото го харесва и или за да го прикотка, само и само Мартин да я ревнува. Или трети вариант - да си тества теориите за книгата и върху него Smile

По-скоро ще открадна ток, а от тока ме е страх много.

# 1 274
Косара явно живее с някаква параноя, че всички говорят зад гърба й и се интересуват от нея.

Да, тя го е казвала това преди (не в предаването). Не желае някой да я коментира и дори и някой да каже нещо, веднага скача и започва да прави скандали и да преувеличава, като преписва думи в устата ти, които никога не си изричал. Само и само, за да разбере какво точно се "дроби зад гърба й". Дори и да кажеш добра дума, тя не вярва - почва да те обвинява и напада. Simple Smile
Ами да влезе тук и да ми каже да не я обсъждам 😃

Общи условия

Активация на акаунт