🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 558
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 245
Ана Мария изкара рокля! Харесва ми тази вечер. Както и Косара. Силвия също е нацелила нейния грим.

# 1 246
Оо, Виктор ревнува от името на Мартин, защо Васил е седнал до Данка?! И пак пиян залян, подбра Косара за среща и фъфли насреща й, дали е премислила всичко. И пак се уважават, заради смелостта си... Аман!

# 1 247
Косара явно живее с някаква параноя, че всички говорят зад гърба й и се интересуват от нея.
А, Люба, какво предпочита, да й каже Росица в очите, че не й харесва гласа? Някой неща ги спестяваш на хората, за да не ги обидиш, а не защото не са истина.

# 1 248
  • ПАЗАРДЖИК
Косара има ужасно държание! Взела се е за незаменима! Ужас!

# 1 249
Косара - било и кофти и мъчно, но като се върна при момичетата “Ами опита се да си ме върне…”

# 1 250
Оф, този Виктор като го дадат и ми се иска да забързам епизода, както, ако гледам на запис… много ми е муден, еднообразен, смотан. Този човек едно изречение не може да върже, вика на Косара -  може ли… не може да си довърши изречението, че я вика настрани за малко. То бива да си нескопосан в общуването, ама неговото е някакво некст левъл…

# 1 251
Косара е бая серт и не е приятно така да влиза на Роси. Грубо и нагло поведение.

# 1 252
Май сезона доста живна…

# 1 253
Косара явно живее с някаква параноя, че всички говорят зад гърба й и се интересуват от нея.
А, Люба, какво предпочита, да й каже Росица в очите, че не й харесва гласа? Някой неща ги спестяваш на хората, за да не ги обидиш, а не защото не са истина.
"Ако искаш да си в добри отношения с 'ората, нема да им пречиш да те лъжат" - ми казваше дядо Laughing

# 1 254
  • ВАРНА
Не е живнал,докато не се хванат за косите.

# 1 255
  • София
Изпростя Косара, ама пък страхотно изглежда тази вечер.

# 1 256
Ама тя и Роси ги попита същото..”искате да ми кажете, че никоя от вас не обсъжда някоя друга ли”.. естествено, това не се чу от тях. Нападнаха я супер грозно и на Козара наистина точно това й е прякора. Измислена  главна коза от стадото…..
Виктор “искаше да си ме върне”.. Пфффф… много неприятно и селско момиче.

А пък за Даниела това не било проба грешка … ама наистина, къде се намира?

# 1 257
Взимайте кърпичките. Ще се реве.
Cry
JoyJoyJoy

# 1 258
Даниела май май себе си визираше с това “хубавите жени се крадат”. Само не знам дали го казва, защото го харесва и или за да го прикотка, само и само Мартин да я ревнува. Или трети вариант - да си тества теориите за книгата и върху него Smile

# 1 259
Избързаха с вкарването на Йоана. Каква интрига можеше да завъртят с Васко. Голям пропуск.

Общи условия

Активация на акаунт