🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 791
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 305
Явно, ако нямаш бизнес за дрехи и нямаш право да участваш в Ергена Joy

# 1 306
Ферай - Go girl!
Мартин и Косара са на един "уровен" като поведение и манипулативност... Тези хора не разбират от добро - трябва да им нанесеш силен ответен удар.

# 1 307
Виктор тази вечер е като цветарка при толкоз момичета той обикаля да сумти какво прави Васил ,за да не нарани Мартин ми момченце е и не мога да го видя като мъж....нито маниери,нито разговор беден речник ,а като го видя как мляска и говори ми е и гнусен...Ферай намерила на кое рамо да плаче...

# 1 308
Бранимира ме уби с поглед

# 1 309
Само искам да вметна, че ми се стори, че Даниела бая се позадържа при целуването на рамото на Ферай Grinning

# 1 310
Диана скача щастливо по другите, защото вече не е на топа на устата. С леля Силвия имат най-бабешкото поведение. Виждам ги на някой балкон с възглавница под лактите как гледат какво правят младите и после разнасят клюката из целия блок.

# 1 311
Даниела - Ферай, не страдай, не мисли за това сега, мисли за храна! 🤣🤣🤣

# 1 312
  • София /Абсурдистан
Мартин се държи като з@дник.

# 1 313
Ферай се разплака не защото Мартин я отхвърли, а защото я обвини, че вината за това е нейна. Много грубо от негова страна, много недостойно. Това, показва че е човек, който не може да си признае, че просто няма интерес към нея, а по-скоро иска да прехвърли вината на нея.

# 1 314
Макакът е в кофти настроение заради друга маймунка и си го изкара на Ферай.

# 1 315
  • София
Само искам да вметна, че ми се стори, че Даниела бая се позадържа при целуването на рамото на Ферай Grinning
Докато се гледаше в огледалото ли Grinning

# 1 316
  • ВАРНА
Няма вече луканка за Ферай...

# 1 317
Тази Косара слуша ли я главата? Направи скандал от нищото, защото иска да контролира, а говори на Росица за чувство за собственост и внимание.
И Анна Мария веднага да изклюкари на Алекс с някакви измислени нюанси. Нетърпими лицемерки и простакеси. Анна Мария, Любомира, Диана и Косара, които забъркаха всички интриги досега, сочат Росица, че била говорила зад гърба им.

Да отбележа, че Ферай за втори път скастря меленето и интриганстването. На Дияна й каза да спре да коментира, след като Роси стана. Първият път направи забележка “вие сега хубаво й сипвате” ама не се сещам за какво беше.

# 1 318
Драма Queen отново в действие… Мартина > Даниела

# 1 319
Понеже Мартин така ги подкара с тези тестове, че накрая, за да не са унизени (че са там само за ефирно време с изключение на онези, двенките Диана и шпионката), мацките, на които не обръщат внимание ще се разбягат. Току виж преди края сами се отсеят и улеснят работата на Ергените.
Мисля, че за момента само Васил задържа една част от момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт