🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 123 710
  • 2 663
  •   2
Отговори
# 1 425
Шефа на Хепи, не е хепи. Мяза на разорен Joy

# 1 426
Данчето му прости след заявката на Мартин, че ще й купи нови и по-скъпи бижута. Много бързо й мина обидата!

# 1 427
  • here and now
Аз залагам, че Мартин просто иска да вземе гаджето на Хепимен.

# 1 428
Даниела го върти на малкия си пръст, но да не прекалява все пак, защото Мартинката му е "в кърпа вързана".

# 1 429
  • София /Абсурдистан
Happy Mijjj
малеее, къв е тоя грозник?
Чичко Паричко е това, не е просто грозник Simple Smile

# 1 430
Леле не съм предполагала, че играя адвокат на дявола... но според мен Росица е много надменна и се има за много повече от момичета там. Озлоби, след като загуби фаворитското място при Виктор. Идва нов ерген, оживява се, опитва се да му направи впечатление, той пък кани Косара на първа среща. Най-вероятно й е станало тъпо, правила е физиономии и е демонстрирала неприязън по това, което казват и останалите момичета. Косара много грозно й влезе, но аз бих си помислила същото, ако някой така ехидно седи на края на масата и си разменя бележки, вместо да си говори с човека до нея. Естествено не бих нападнала по този начин, не поощрявам подобно поведение, но разбирам защо така се случи. За мен не е просто липса на социални умения, но и чувство за превъзходство у Роси.
Ок, имате това мнение за Роси. Но смятате ли, че Косара има социални умения да прави такива скандали и интриги? Може би се води “комуникативна ли”? Скромна ли? Възпитана ли? Дори не се извини като се оказа, че е направила цирк от нищото.
Косара май е простачка. 🙄 направо ме изненада с тази простащина, която изля..без нищо! Без нищо!!
И да, трябваше да се извини на Роси, съгласна съм!

# 1 431
"Имаме сходство в начина на мислене" е новото "Много мило" 😏

# 1 432
Васко си помисли, че Ферай го обича толкова много, че да му даде цялата чиния ли? Милия Grinning

# 1 433
Васил си е играч - да, да, съгласен съм, разбирам те, и аз така мисля... и момите вече припадат от сходство Joy

# 1 434
Имала особена интелигентност Косара - според новия, само че ще заспи, докато го изрече Rolling Eyes

# 1 435
Ох, Росито...глупаче, тя е влюбена във Виктор милата.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:14 от Janelle

# 1 436
Има нещо симпатично в Росица, не знам какво не й харесват. Искрена е.

# 1 437
Да изкарват Мартин и Даниелка, Викчо и Любка и да вкарват четвърти ерген направо, че тези не се гледат вече.

# 1 438
  • София
Не знам фалшиво ли е, но е ефективно. Данчето хич не е толкова лишена от амбиции, колкото твърди. Ще има продажби.

# 1 439
  • here and now
Хареса ми как Васил смени думата, защото явно се усети, че нивото на Косара не е достатъчно за да го разбере...

Общи условия

Активация на акаунт