🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 776
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Обран бостан ;)
Извинявайте за въпроса, но какво е "були"?

Bully - няма точен превод, това са обикновено тези гадните в училище, дето тормозят и се подиграват на слабите и свитите деца.

Накратко "садист" т.е. човек, който се кефи от страданието на другите.

# 1 771
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Боже, това е по-голям буламач, отколкото си мислех! Това е дъното тази книга, и стилово, и съдържателно, и всичко. За какви жени, в какъв свят живеещи, го е писала? За жалост, мнението ми се потвърди, че това момиче си е изпатило от собственото си поведение на държанка и сега развява това ''знание'' като някакво ноу-хау. Ужас, пълен ужас. Алфа - мъж, просто падам от коня...

# 1 772
Ако Мартин се хване с Даниела, няма да покаже, че е топ мъж, а жалък шаран.

Даниела с нейните претенции ми напомни за едно кратко видео как две невзрачни, супер дебелички американки обясняваха какъв мъж си търсят - 1.90 поне, сини очи, атлетичен, CEO, а интервюиращият клатеше невярващ глава Joy

Много entitled е тази карикатурка Данчето. Написах го на английски, защото не знам каква е точната думичка на български, но това означава човек, който безпрекословно вярва, че по своята същност заслужава привилегии и специално отношение.

# 1 773
@лято
Пошло ми е и скучно. Хората- уж много влизат непрекъснато пък те само едни и същи ни набутват в гърлото, останалите са extras. Плюс и са ми скандалджийки, и грозни. От трима ергена двама са излишни. Не обичам да гледам и скандали.

Ще пробвам втори сезон, щом препоръчвате . Благодаря.

Някой от тези които са гледали всички сезони да каже, кой си струва да се гледа и къде. Не мога да се насилвам да избутам този повече.

Зависи защо не можеш повече да гледаш този. Може би втори. Не и трети, според мен.

Мартин ще се окаже големия шаран, Даниела така хубаво го е закачила на кукичката... Чак клетви за вярност. Горката Мартина, сега е радостна и обнадеждена, дано все пак има някакъв обрат. Нали съгледвачи докладват, че е празнувала в Джанъм, явно не са скъсали отношения...

Сестра Маямина с мадамите отзадЕ ме остави и мен да мигам неразбиращо. Grinning

Виктор хич го няма с общата култура. За ефекта на пеперудата не знаеше (не че АМ го използва много правилно в случая, ама карай, жената е класи над него като мозъчно съдържание), сега това "Юда", дето го слага под път и над път също май не знае какво означава...

# 1 774
  • Обран бостан ;)
За какви жени, в какъв свят живеещи, го е писала?
Скрит текст:
За жалост, мнението ми се потвърди, че това момиче си е изпатило от собственото си поведение на държанка и сега развява това ''знание'' като някакво ноу-хау. Ужас, пълен ужас. Алфа - мъж, просто падам от коня...

За такива за които да поискаш дете от мъж, е почти същото, като да поискаш чанта или 1000 лева.

# 1 775
Той пък Мартин е големия красавец Grinning Laughing Надул и той джуките и скулите....
Коя би му прилягала? Анджелина Джоли...Grinning

# 1 776
Щом не обичаш скандали, се насочи към друго предаване, защото в момента гледаш най-мирния сезон. Гледай "Стани богат", там участват всякакви хора, млади, стари, глупави, умни - най-добре ще добиеш представа за тези странни създания - българите.

# 1 777
Той пък Мартин е големия красавец Grinning Laughing Надул и той джуките и скулите....
Коя би му прилягала? Анджелина Джоли...Grinning
Мартин е грозник и зад това си мнение стоя твърдо от ИВ. Само като е бил съвсем млад е имал някакъв чар, но сега е бягай. Като избраницата си, между другото.

# 1 778
За мен има разлика между това да имаш примерно РД и да поискаш от приятеля си да ти купи някаква чанта, която си се харесала, ако разбира се той те попита какво да ти купи, и съвсем друго е да искаш от него да ти плаща наема на апартамента. Да не говорим, че не е написала "да поискаш от мъжа, когото обичаш", а е написала "от мъжа, с когото спиш". Явно за нея спането с някой не е задължително да е обвързано с любов.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:37 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 779
И все пак царствената, аристократична и прочие Косара си е купила и чела тази книга.

# 1 780
Самият факт, че се разнася книгата, е достатъчно да се продава.
Съдържанието - без коментар. Посредствено и помпозно претенциозно, лъхащо на псевдо мъдрост, която очевидно не е преживяна, а желанието на малката кибритопродавачка.
Но и тя не кара никой да купува и чете.
//
Виктор даде роза на Роси, защото се почувства мега несигурен от Васко като присъствие. Той просто буквално на@ра. Да държи Любка там, че не го виждам инак.

# 1 781
Тоя на Хепито собственика ме кара да се сещам за Нидал Алгафари...а от там и за онези снимки както майка го е родила.
Някак трудно ми е да вярвам, че Даниела е била с него, защото е много хубав човек. Само че не знам Марто дали ще е достатъчно финансово красив за нея.

# 1 782
  • Пловдив
Много са ми престорени и неприятни физиономиите и лигавщините на Александа. Незряла е. Сигурно би била голяма симпатяга, ако се държеше нормално. Като анимационен герой е. Напомня ми на Туити: "МиШля, че видях котенЧе".

# 1 783
на мен вчера ми се видя много хубава Александра ,когато Роси отиде при нея.  Ферай също ми хареса на коктейла.

# 1 784
Няма начин Мартин да е лапнал по този обезобразен Гаргамел, играе се по сценарий срещу солидна сума. Та тя е в топ 3 най-отблъскващи там.
Александра и за мен нещо не е в час, нон-стоп се поклаща зловещо като ходи и говори и гласът й звучи като надишана с хелий.

Общи условия

Активация на акаунт