🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 467
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 055
Не съм обърнала внимание, обикновено я следя какво количества поглъща и завиждам. 😎
😂 Да, за завиждане е, даже за мразене 😆
Това първо го споменахме в темата като се питахме дали е оригинал, че тя нали безработна...
Абе не знам.
Според мен не е метаболизъм, а булимия. И то не е нито за завиждане, нито за мразене.
Надали. Ферай не е кокалеста, а много слаба. Изглежда енергична, има тренирани мускули на корема, плътна коса и добра кожа.

# 2 056
Както върви етюда досега, Мартин не би се съгласил доброволно да е баровеца, воден за носа...
А коя роля бихте му определили, ако не е на "баровеца"? И защо според вас, вкарват трети ерген, сега?

# 2 057
С ролята на воден за носа, от човек, който му прави и номера, не би се съгласил доброволно, според мен, освен ако няма някаква друга развръзка накрая.

# 2 058
АМ се била разхубавила? Толкова е антипатично братленцето, толкова нищо женствено няма в нея, въпреки големите сиси, които са ѝ направили докторите, че се чудя кога последно е видяла мъж? И на кой мъж му става с подобна “жена”?
Според, ако АМ си пусне по-дълга коса и промени този убит цвят ( да го направи по-студен и да вкара по-светли нюанси по дължините), ще изглежда доста добре.
Също така малко спирала, лек озаляващ ББ крем, малко хайлайтър и гланц на устните и ще светне.
Гланцът, за да акцентира допълнително на обратната захапка и фъфленето ли?

# 2 059
  • Бургас
Чакайте, още не е дошъл краят - ще видим как ще излезе накрая, сигурна съм, че няма да е губещ. Ако случайно е, то няма да е без изгода.  Ако все пак е губещ по всички параграфи, значи някой го е изпързалял много яко. Не съм гледала ИВ, но разбрах от писаното, че не е от тези, които обичат да губят. Който не е запознат с нарцисизма не може да си го обясни, но там текат други филми, нормалната логика не действа.

# 2 060
За мен Валерия и Даниела много си приличат като ценностна система, поведение и мироглед, разликата е, че Данчето с една идея повече премисля нещата, преди да ги изрече. И двете не са особено интелигентни и образовани, но имат комбинативен ум, лесно се ориентират в ситуацията и  лесно доминират над другите, налагайки се с огромното си самочувствие и самоувереност. Фокусирането до степен вманиаченост в определена кауза е типично за хора като тях, които са свръхамбициозни, но не могат да осмислят живота си чрез кариера и личностно самоусъвършенстване. Сигурна съм, че Даниела се стреми към живота, който Валерия води в момента.
Мартин и Генчо също си приличат до известна степен - богати мъже, но парите са банковите сметки на мама и тате. И затова служат за трамплини.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 09:44 от Misi_36

# 2 061
Даниела е образ по учебник за такива формати - неприятна на зрителя, дразни го, не играе “по правилата” (и това се харесва на главния герой, вместо обратното), не блести с нищо визуално, но самочувствието удря небето.
Все едно за Валерия от  сезон 2 чета - и конкурентката й готова да се постели в краката на Ергена, сега Мартина, а в сезон 2 Елена.
Ех да имаше една Мони да каже на Даниела, че е неподдържана.. Можеше да излезе някоя вена   Sweat Smile
За мен Валерия и Даниела много си приличат като ценностна система, поведение и мироглед, разликата е, че Данчето с една идея повече премисля нещата, преди да ги изрече. И двете не са особено интелигентни и образовани, но имат комбинативен ум, лесно се ориентират в ситуацията и  лесно доминират над другите, налагайки се с огромното си самочувствие и самоувереност. Фокусирането до степен вманиаченост в определена кауза е типично за хора като тях, които са свръхамбициозни, но не могат да осмислят живота си чрез кариера и личностно самоусъвършенстване. Сигурна съм, че Даниела се стреми към живота, който Валерия води в момента.

Аз затова писах преди, че Даниела изпусна Ваньо заради предаването, можеше да живее като принцеса сега. Обаче не знам дали не е стара за вкусовете на чичо.

# 2 062
Даниела от преди три години, няма нищо общо със сега. Има и снимка с някой мъж, не е Хепи боса. Да трие, че Марто е териториален.

Скрит текст:
Всъщност снимката с въпросния мъж не е една единствена, а са няколко. Но не мисля, че е публична фигура, затова ще спестя името и профила.

Инстаграмът на Даниела е много приятен визуално. Такъв имам спомен, че беше и на Йоана от 3 сезон. Имало е период около 2021-2022, в който е изглеждала много добре, след това излишно е "предобрила", както се казва. Явно си харесва определени бижута, защото преди висулката сърце, постоянно се е снимала с това кръстче:
Скрит текст:
Предполагам, че и то е доста скъпо. По-запознатите може би биха познали марката.

# 2 063
Не разбирам обаче , защо се сърдим на Мартин , че се е поФлюбил. Нали уж това е идеята на предаването и мрънкахме по предишните ергени колко изкуствено играят , как се лигавят с всяка , как я мляскат когато не знаят какво да правят с нея и за какво да си говорят. Уж това искахме , и пак недоволни . Сега , колко време ще му трае увлечението , не се наемам да мисля. Васко е в ролята на "стандартния ерген". Добре са преценили продуцентите , да има за всекиго по нещо. Другото , което Елвира спомена в подкаста е ,че момичетата нон стоп са мрънкали и искали трети ерген.

# 2 064
Аз не разбрах как стана толкова ясно, че Росица е слухтяла именно да подслуша разговора на Косара и Бранимира, че и бележки си водила. То бива параноя, ама на поведението на Косара беше направо гротескно.
Ами изключително невъзпитано е да си разменяш бележки с някого в присъствието на други хора. Косара че реагира твърде бурно е факт. Аз на нейно място бих си казала “ егати недорасляците”. Обаче и Росица не е толкова безгрешна в случая. Просто е смотана, смачкана и комплексирана, самия факт че предпочита да разменя бележки вместо да говори го доказва. Масово хората винаги са на страната ма жертвата, особено пък ако жертват обича да изтъква колко е жална. В първи сезон беше така, признавам си и на мен тогава ми беше жал за Александра, после като я видях в друго предаване си се чудех на акъла какъв балък съм.
Не е същото. Роси си говори с доста момичета и не пее, докато другите спят.
Идеята й да комуникира така е странна, видно е супер неуверена. Но Косара точно селската за всичко да се изкаже, че и набеди, вряка и изисква неща, които не е в правото да изисква.
Шум? Не. Физически контакт? Не. Замърсяване? Не. Накривили й претенциите?  Да. Ами да се контролира и да не прави скандали.

# 2 065
Точно, Мартин, Мартина и Даниела разиграват етюд. Мартина показва какво не трябва да прави една жена, Даниела показва как трябва, Мартин е прототип на баровеца, който скача според тоягата. И всичко зависи от жената как ще го научи. Да ама тоя етюд важи докато го впримчиш. А после? Искам да видя етюд за после. Как на баровеца му омръзват претенциите на хитрушата, нищо по-различно не може да му даде от много други и се връща при онази, с която му е лежерно и спокойно и която го гледа влюбено и го обгрижва.
Обратното е - пред баровеца жената сервилничи и го гледа с широко отворени, жадни и влажни очи, а в S-класата или се подмокря и е подгизнала постоянно, готова, или плаче, сещаме се приказката...
Т.е. тя не определя абсолютно никакви правила, а с претенциите директно на село, или където...

Какво не трябва да прави една жена - да се дупи, да мяуче, мърка и да се конти ли? SmirkRolling EyesMr. Green
Ами да помислим, какво би избрала една жена? На мястото на Даниела ли да бъде и на мястото на Мартина?

# 2 066
Започвам да си мисля,че не може ерген когото са поканили и то с такива привилегии - голяма свобода, без слушалка, голям хонорар и се разчита едва ли не той да ръководи играта и той да се предаде на... още половината сезон не е минал. Някак не е логично, не биха заложили толкова на него. Смятам, че ще има обрати. Може някоя от новите да му завърти главата на Марто (щото не смятам, че това е любов, а симпатии и най-обикновена похот), може Данка да сгафи с някой поглед или... поднасяне на вечеря на Васко и скандала е готов. 😁 Там в тази изолация много бързо се влюбват и така бързо може да се разлюбят.

Като вкарат Фиона, която иска по 5 к на месец и е в пъти по-красива от Даниела, която иска 50 к на месец, може да настъпи обрат. Любовта си е любов, ама парите са си пари Joy

# 2 067
На Даниела защо и дават лаптоп в предаването, да играе ролята на писателка?
С какво ги хранят момичетата, че им липсва пица и шоколад?

# 2 068

Даниела от контингента на Нора Недкова, обаче с една идея повече дар слово. Че тя и Норчето ни ги обяснява същите неща. Даже май нейните съвети как да си издействаш облаги са по-практически приложими. Има много жени, които искат милионер, ама трябва да имаш и малко такт, малко самоуважение - да не се продаваш, ПОНЕ НА ДУМИ. Сложиш ли си цена, толкова, ти имаш цена. Съответно, не става и вече да говориш за духовност и любов, когато си бил с Хепито, сега...сори, ама все едно Цвети Янева да ни убеждава, че Шиши е топ мъж. Като си избрал такъв живот, поне не бъди лицемерен.

# 2 069
Така, изгледах епизодите.

Косара не ми хареса още докато коментираше Ивет и сламката, пък после "небрежно" обърна гръб към Васил и от басейна говореше с останалите момичета, оставяйки задните й части да се поклащат над водата като шамандура. Досега от нея виждахме едно продуктово позициониране - на облеклата й и най-вече на себе си. "Аз съм от прекрасно семейстово" (но има нещо, което ми се е случило на три години). "Искам да градим с мъжа ми" (но чета книгата на Даниела), "Знам какво предлагам" (но така и не довършва изречението с поне един пример). И докато не се появи новия ерген, към когото този път прояви истински интерес, нямаше прблем с целувката на Виктор и Люба. И заяждането с Роси не беше за друго - а за да отстреля конкуренцията - тя да се свие, помрачи и разтрои и тези тежки вибрации да облъснат Васил.

Това се случва за втори път и според мен е защото в лицето на Роси не виждат само слабост и наивност (както е приемана от някои "хора" добрината), което я прави кандидат-жертва, но виждат и силна конкуренция. Получвава се един привиден парадокс. Уж онези с голямото самочувствие се надпреварват с неуверената Росица. Само че тя може да изглежда плаха/деликатна и въпреки това да има много по-голямо реално самочувствие от тяхното псевдонапомпано с постулати и афирмации Его.

Получиха малко повече внимание от мъжете там, визирам най-вече Косара, Люба, АМ, донякъде Мартина, т.е. валидираха ги Bowtie и започнаха да дерибействат. Ферай и тя беше тръгнала по този път, но откакто й свиха перките, стана много по-адекватна поне от по-възрастаната Диана. Която се радвам, че най-накрая ме отърва от екранното си неприятно присъствие.

Даниела ми прави впечатление, че се държи добре с момичетата и на няколко пъти успокояваше и съветваше някои от тях. Но явно няма кой да каже дори една добра дума за нея, освен Мартина. Хареса ми как не даде възможност на Мартин да шавне Joy И как защити себе си. Усетих, че е напълно способна да си тръгне, Мартин явно също и си пролича колко не иска това да стане. Мъжете имат безпогрешен усет колко отстъпки и какви е склонна да прави жената, което не им пречи и да тестват границите й. Браво на Дани. Не мисля обаче, че чувствата й са засегнати, по-скоро самолюбието и някаква стара травма, в която тя и нейното доверие не са означавали нищо особено за някого. Мартин също не го виждам влюбен, но достатъчно увлечен - да. За съжаление жентите днешно време дотолкова свикнаха да се предлагат, дори агресвно, че за Елвиса няма нищо по-привлекателно от някоя, която не е готова на всичко, за да бъде с него и за разнообразие - тя е наградата.  

Явно си е договорил известна свобода от продукцията, мисля че е редно на този етап - ако вече е избрал, да го освободят от предаването и си тръгнат с Даниела под ръка (както и с мартинките без рози от другите двама).

Роси, ако четеш - не позволявай настроението ти да зависи от хора, които общо-взето са ти никави, че дори и от по-близките. Знам, че е трудно, но за чувствителен човек като теб, направо е задължително.

Виктор ми опротивява все повече. И сега какво, "Юда" постъпи коректно с него, нищо че не го заслужава, докато други дори нямаха такива намерения. Роси не му дължеше нищо, но все пак го уважи, поговори с него и му повярва. Следователно отказа роза на Васко. На Косара поне имаше очите да й каже как стоят нещата, което обаче не й попречи да си го врътне като чеверме. Не ми е жал...

П.С.: Всички харесват Васил Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:34 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт