🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 922
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 100
Личеше си на Марто, колко му е тъпо, нямаше той никакъв мотив да целуне Мартина. Даже не му е интересна за разговори вече. Прозрачна му е.
Това. Същото мисля и аз.
Беше даже тегаво за гледане, видимо беше за камерата, запълваха време, нямаше какво да говорят… измъчена работа. И целувката по сценарии, в която Мартина беше инициаторът, а Мартин просто се включи. Нищо общо със съблезъбата, там имаше определено нещо друго. На него му личеше колко е навит, не вярвам да е такъв актьор. А тя си играеше добре позната игра, най-вероятно доста тренирана… Иначе, каквото и да говорим за Мартин, мисля, че Данка му е ясна като бял ден, ама ето - заигра се.

# 2 101
МайкоооУ, майко мила!!!

Кефя му се на Кукушев, пиперлив, но фактически 😎
Купете си новата книга на Данка: "Последния ергенски запор" 😂😂😂

# 2 102
Даниела е образ по учебник за такива формати - неприятна на зрителя, дразни го, не играе “по правилата” (и това се харесва на главния герой, вместо обратното), не блести с нищо визуално, но самочувствието удря небето.
Все едно за Валерия от  сезон 2 чета - и конкурентката й готова да се постели в краката на Ергена, сега Мартина, а в сезон 2 Елена.
Ех да имаше една Мони да каже на Даниела, че е неподдържана.. Можеше да излезе някоя вена   Sweat Smile
Как неподдържана! Гримира се здраво и един куп корекции и операции има, на всички критерии за "поддръжка" отговаря Sweat Smile

# 2 103
Косара е една скандалджийка, от нищо -  нещо, захапа Росица. Подслушвала я била. дрън-дрън, пишела си бележки с някой? Това ли и е проблема на Косара? Или вече и дойде самочуствието, че говорила с Василчо? Като не искаш да те слушат, излез навън с Бранка, имението е доста голямо  и си клюкарствайте.
Интересно и другите момичета мълчаха и гледаха сеир.
Преди си мислех, че подборът на участничките е по-добър от минали години и някак въпреки, че са много и различни, нямаше сплетни и караници. Но ще видим, има време до края на предаването, коя е в роля на Дразнител според вас?

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:04 от Pepina_n3

# 2 104
Май съм единствената , която не намира Кукушев за забавен .

# 2 105
Косара е проста, надменна, интригантка и според мен, не особено красива. Мартина е само проста. АМ е само интригантка. Бранимира е нелепа. Люба е пик ми гърл. Ивет се унижава. Роси е отчаяна.

Бъркам Ивет и Синтия. 😁

# 2 106
Както каза мъжът ми - аз ако имам 50 хиляди на месец, за тоя кон ли ще ги дам ?!

# 2 107
А трябва ли на някого да ги дава?

# 2 108
  • Варна
Скрит текст:
Не съм обърнала внимание, обикновено я следя какво количества поглъща и завиждам. 😎
😂 Да, за завиждане е, даже за мразене 😆
Това първо го споменахме в темата като се питахме дали е оригинал, че тя нали безработна...
Абе не знам.
Според мен не е метаболизъм, а булимия. И то не е нито за завиждане, нито за мразене.
[/spoiler]
Надали. Ферай не е кокалеста, а много слаба. Изглежда енергична, има тренирани мускули на корема, плътна коса и добра кожа.
Булимичките даже може да имат някой излишен килограм. Там нещата не са толкова драматични , както с анорексията.

Аз симпатизирам на Косара, кефи ме че успя да грабне вниманието и на тримата ергени.
Много лошо се гримира обаче -  кафяви петна по бузите/ не мога да преценя руж или контур/, това кафяво червило - бррррр...
 хайлайтърче и трябва за сияние, ще ми се да я видя съвсем без грим.
Мартина и Бранка са същия ужас - плътни маски от фон дьо тен - лицата им жълтеят, като негледжосани делви..

# 2 109
Косара ме загуби мен...да вдигнеш такъв скандал на някой, че си пишел нещо си...Не е ясно, ако двама души си говорят и някой ги чува, защото стои на определено място, вината в кого е. Както някой каза, защо споделят лични неща на маса с много хора. Да излязат навън, да говорят. Росица пък защо беше длъжна да каже какво точно лично нещо е писала,....то нали е лично..Косара след като разбра, че не се отнася до нейната знатна особа, не трябваше ли да ѝ се извини, че така я нагъна пред всички...Косара загуби, и то много.

# 2 110
  • Варна
Косара ме загуби мен...да вдигнеш такъв скандал на някой, че си пишел нещо си...Не е ясно, ако двама души си говорят и някой ги чува, защото стои на определено място, вината в кого е. Както някой каза, защо споделят лични неща на маса с много хора. Да излязат навън, да говорят. Росица пък защо беше длъжна да каже какво точно лично нещо е писала,....то нали е лично..Косара след като разбра, че не се отнася до нейната знатна особа, не трябваше ли да ѝ се извини, че така я нагъна пред всички...Косара загуби, и то много.
Какво е загубила?

# 2 111
  • # супернатурална #
По на Мони критериите "неподдържана" е равносилно на недостатъчно китосана  и без корекции. Затова захапа Валерия. При Даниела би ударила на камък. И скули  Grinning

Даниела си е намерила една ниша и си действа целенасочено. Не знам с какво толкова ви дразни. Това, че таргет са не толкова умни момичета не пречи да се възползва от тях. Булевардната психология носи много повече реални вреди. И не и вярвам, че не е работещо момиче. Мисля, че и Мартин не и вярва. Затова (И затова) е привлечен от нея. Това а Даниела няма да го напише в книгите, но вярвам, че го знае-само жена, която дълбоко в себе си е уверена, че може да се справи без мъж, може да спечели и задържи стойостен такъв. Не коментирам дали и колко Мартин е такъв.

# 2 112
Какво е загубила?
И харизма, и фенове загуби. Нали някои тук я възвеличаваха на царска особа, но ѝ падна короната. Като чакали се нахвърлиха всички върху Роси и докато не се разплака, не спряха да хапят. В глутница трудно се оцелява, тартора като нарочи един, се нахвърлят всички. Нищо ѝ няма на Роси, нито психолог ѝ трябва, просто средата е такава в момента. Отделно и вакуума, в който са, си оказва влияние.
Книгата на Данка е пародия.

# 2 113
  • София
За мен, от самото начало Мартин и Даниела са играчи. Но постепенно и аз влезнах във филма / М. Много добре го докарва влюбен/😉.  До снощи:
- Внимавай да не се влюбиш
- Няма такава опасност / в превод - шЪ мЪ Убидиш 😂 Освен, ако не е визиран Васил / трябва да го превъртя 😉/
И тогава дойдоха въпросите:
Мартина толкова ли е миличка?
Клаудия и Любомира са актриси…
Бранимира също…
…………………
Васко го играе класически ерген
🤔
и т.н…..

# 2 114
  • # супернатурална #

😁

Играчи са, разбира се. Което не пречи Мартин да се е увлякъл. За Даниела не съм сигурна-добра е. Което пък е предпоставка за една здрава връзка. Мъжът винаги трябва да е малко по-влюбен в жената, отколкото тя в него. Справка-Мартина. Такава жена просто ще остави мъжа да бъде себе си/най-лошата версия на себе си. При Даниела не минава.

Общи условия

Активация на акаунт