🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 677
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 160
Не знам защо се учудвате, че Мартин си е паднал по Даниела. Той често излиза с такъв тип жени. Емануела е пълна скандалджийка, която му е късала нервите. Видяхме и Йоана колко злобна и отмъстителна може да бъде. Явно харесва жените да му правят фасони. За някои мъже това тръпка, колкото и странно да звучи. Битка за власт. Другите са му скучни.

Не виждам особена разлика между Мартина и Даниела. Двете търсят едно и също - мъж с финансови възможности. Това, че Мартина е решила в предаването да играе  "добродушно момиченце" не означава, че в реалния живот е такава. Нито е невинно момиченце, нито е толкова добра - за скандалите навън трябват двама/визирам тези с Емануела/, в къщата на няколко пъти се изпуска и с по-злобни коментари. Единствената разлика е, че Даниела е по-интелигентна - а това винаги е много по-интересно и привличащо- за повечето мъже, не само за Мартин. Дори и секса е по-интересен - умее да предизвиква просто.

# 2 161
Не виждам особена разлика между Мартина и Даниела. Двете търсят едно и също - мъж с финансови възможности. Това, че Мартина е решила в предаването да играе  "добродушно момиченце" не означава, че в реалния живот е такава. Нито е невинно момиченце, нито е толкова добра - за скандалите навън трябват двама/визирам тези с Емануела/, в къщата на няколко пъти се изпуска и с по-злобни коментари. Единствената разлика е, че Даниела е по-интелигентна - а това винаги е много по-интересно и привличащо- за повечето мъже, не само за Мартин. Дори и секса е по-интересен - умее да предизвиква просто.
Така е, но Мартина прави грешката да му се поднася на тепсия. Дупене с репликите “Мартине, виж ме”, просене на целувка, масаж по гърдите с плажното масло, а тя се хили като тиква. Прекалено лесно.

# 2 162
Наскоро си говорехме с едни приятели момче и момиче, двойка,  за Ергенът и стана дума за Мартина. Ние, момичетата, сме на нейна страна като цяло, не че я харесваме кой знае калко, ами ми е по-малкото зло. А момчето каза, че тя е психарка, защото му давала вайб на жена, която ще забиеш за една нощ в дискотеката, а на сутринта вместо да се омете, ще ти е направила закуска, ще ти е ровила из кухнята и ще те пита за ключ. И като се замисля, май е прав.

# 2 163
В последната серия много си пролича, че всичко е нагласено предварително. Мартин целува Мартина и веднага след това казва, че очаква Даниела да му иска обяснение за целувката. Как така е решил, че Мартина ще се похвали? И после, връща се Мартина от срещата, започва да разказва и Ана-Мария я захапва като питбул дали е имало целувка. И продължава нагло да върти само тая тема, докато стана ясно, че нещо е имало. Слаб сценарий, слаби актьори, слабо изпълнение. Но, целта е постигната - много хора си мислят, че Данкините тайни оръжия действат и действително е успяла да влюби Елвиса в себе си.

# 2 164
Мартина не е толкова невинна.. Да, симпатична е, но си е кифла и бръмчалка, прави се на много по-добродушна, отколкото е. Актриса! Подмазва се на всички с комплименти, минавала покрай всяка иии ооо, красива рокля, супер прическа и т.н.
Имаше преди и драми с Емануела, как я преследвала и имитирала.
Иначе ми е симпатична.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 01:02 от *Sweety*

# 2 165
Не мисля, че е било по сценарий, нито пък че Мартин е влюбен в Даниела. Обаче Мартин е играч, харесва играта, не е там за любов. Нали той каза, че чакал "Кокошарникът да стане змиярник". Не случайно целуна Мартина, преценил е, че тя ще си сподели, защото е прекарвал време с момичетата като група достаъчно, знае, че Мартина им споделя и е по-приказлива и не може да крие нищо, искал да се случи каквото се и случи. Според мен той си играе и с Даниела, но знае, че с нея трябва да се прави, че ѝ минават номерата и в някакъв момент ще я посече жестоко.

# 2 166
Много от децата на емигрантите, израснали в чужбина, не се чувстват добре, коренът ги дърпа и се връщат. Не виждам какво странно има, че Александра е в предаването или че бърка българския. Казала "мацките отзад", ами тя си превежда в главата, сигурна съм, че мисли на английски, момичетата са й зад гърба. На мен ми е най-чаровна, очи, усмивка, финес. Синтия също с нейната грация.

# 2 167
Мартина съвсем не таи мили чувства към Данка.

Но има опит и знае, че ако един мъж си пада по една жена, ако почне да съска срещу нея, мъжът ще тръгне да защитава любимата колкото и обективно да е крива, грозна и зла, защитавайки така своя си избор и своите си чувства, а в същото време ще се настрои срещу злословителката или тази, разваляща му розовия облак.

Затова Мартина умно пасува по отношение на Данка. Иначе от раз би избълвала хиляди змии и гущери.

# 2 168
И за Росица да кажа, не ми харесва никак, ни външно, ни вътрешно, смотана е, но пък злобничка. Само прави физиономии.

# 2 169
За четири години гледайки Ергенът съм разбрала едно и то е, че там нищо и никой не е случаен. Освен първите отпаднали. Емоции може да има много, но любов - не. Една Елена само се излъга, та се влюби, ама аз мисля, че се беше навила да е влюбена още преди предаването. И баш пък Мартин да се просне като чердже пред Даниела и то преди средата на предаването - ами смешни са, чак пародийни.

# 2 170
Роси направи точно това, от което се оплаква. Беше нападната заради бележките и веднага каза, че са били по адрес на Александра - тоест, изтипоса тази, която знае, че няма да се защити и да направи скандал. Без много свян, че я злепоставя.

# 2 171
Според мен, Росица и Александра са като в небрано лозе сред "родния" манталитет. Може да изглеждат ненормално като поведение на нас и нашия начин на мислене, действие и изразяване, но няма нищо "сбъркано" в тях. Т.е., "обърканото" в националките ни не е по-малко от тяхното.
А нито Мартин, нито Даниела смятам за интересни и "сложни". С този тип хора не бих искала да имам нищо общо.

# 2 172
За четири години гледайки Ергенът съм разбрала едно и то е, че там нищо и никой не е случаен. Освен първите отпаднали. Емоции може да има много, но любов - не. Една Елена само се излъга, та се влюби, ама аз мисля, че се беше навила да е влюбена още преди предаването. И баш пък Мартин да се просне като чердже пред Даниела и то преди средата на предаването - ами смешни са, чак пародийни.
Ако Елена е била влюбена в кухолейко, аз съм трамвай. В тоя сезон си личи, че сценарий няма, ако имаше Йоана щеше да е вътре, мъжът на Ива щеше да се появи, Косара щеше да е ябълката на раздора от самото начало и нямаше да гледаме едни и същи 4 момичета по срещи. И пак давам любимия си пример с продуктовите позиционирания, там им виждаме актьорските умения и много боли от криндж. Мартин знае какво жени като Даниела искат и ѝ го дава, ама не е от любов.

# 2 173
Според мен, Росица и Александра са като в небрано лозе сред "родния" манталитет. Може да изглеждат ненормално като поведение на нас и нашия начин на мислене, действие и изразяване, но няма нищо "сбъркано" в тях. Т.е., "обърканото" в националките ни не е по-малко от тяхното.
А нито Мартин, нито Даниела смятам за интересни и "сложни". С този тип хора не бих искала да имам нищо общо.
Росица е от има-няма 5 години в Щатите, така че не може да се говори за чужд манталитет.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 21:30 от Lilly_85

# 2 174
Росица е от има-няма 5 години в Щатите, такя че не може да се говори за чужд манталитет.

Ама тя не е ли на 24-5 сега, формативни са тия 5 години. Не е като да е отишла на 30. Оказва си влияние.

Общи условия

Активация на акаунт