🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 416
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Варна
+1. Колкото и да изгледжат различни Виктор и Мартин, гонят това, което им бяга, или уж бяга.
Според мен ги гонят ама по различни причини. Мартин - защото му харесва тръпката от лова, а Виктор, защото се надява че в крайна сметка ще му избяга.

# 2 461
На мен Роси ми прилича на Алекс Богданска по излъчване и фигура, а и е мила.
Със сигурност ще има позитиви от участието ѝ в Ергенът и дано реализира и ползи на макс.

Алекс Маями, къщо е мила. Като си пише в CV-то участничка в Ергенът, т.е. в инстаграма макар и в Бг продукция, ще ѝ е от полза.

# 2 462
Ето коя е линията, чийто ефект сценаристите търсят. Даниела-Мартина, едната му се предлага като изтривалка, да мине през нея, а другата му поставя граници и условия, за да бъде с нея. Е в живота нищо не е само бяло или само черно и според мен всяко залитане в крайности, не е ок.  Николов обаче показва, в случая кое поведение е печелившо.  Ако приемем, че Ергенът е социален експеримент, виждате на къде залитат мненията на зрителите. Мартина е харесвана, щото е мила и добра, но всички намират за глупава, а Даниела я харесват, защото си отстоява принципите пред мъжа, но пък всички я намират за нагла и меркантилна. Е ми хора, така е в живота, всеки кой каквото, както си направи.
Не, Мартина не е по-глупава от Даниела! И двете не четат и имат ограничено мислене.
И Даниела не толкова меркантилна, зла и умна.
Двете просто са различни в поведението си и ролята, която играят по натура, или по сценарий, не знам... Никоя от двете не е победител реално.

# 2 463
  • Sofia
Работещите жени се наричат "бачкаторки"... ясно. 🙂

Темата за наследството на починал съпруг, който по нашето законодателство се наследявал от родителите си, но не и от съпруга и деца, по-добре без коментар.

Да, да, идеалният мъж, който би изсипвал брилянти върху главата ти, докато ти нищо не правиш и се съобразява с теб и желанията ти цял живот. Мислех, че големи жени пишем тук. Такива еднорози, ако ги има, са едно на милион.
Ти остави, ами този един на милион ще избере точно нескопосано тунингованата и вече застаряваща Даниела?! Това сериозно ли? Не, че е стара, но е престаряла за този тип мъже, те търсят нещо младо и свежо, не повехнало мушкато!

# 2 464
  • Варна
Тази лудница тук е бетер оная в предаването.
Постват се снимки без reference .Всеки си пише нещо non sequitur. Не може така, бе хора!
Този на снимката е спряганият за любовник на Даниела собственик на веригата ресторанти Хепи.
Това поне 5-6 пъти съм го чела в темата. Не внимаваш. Simple Smile

Ти остави, ами този един на милион ще избере точно нескопосано тунингованата и вече застаряваща Даниела?! Това сериозно ли? Не, че е стара, но е престаряла за този тип мъже, те търсят нещо младо и свежо, не повехнало мушкато!
Абе на Безос годеницата не е млада и свежа. Та не е това най-важно.

# 2 465
  • Stockholm
Даже главната героиня ще се казва Даниела. Книгата започва от участието ѝ в бутафорно риалити на една 32 годишна жена с болни амбиции да създаде дълготрайна връзка с милионер, в която може да инвестира единствено женска енергия. Успява да спечели предаването с различни манипулативни стратегии, но бива изоставена за пореден път след като се насищат на женската ѝ енергия. Отчаяно се връща към бившата си връзка, но там положението не е вече, както е било. Появяват се 20 годишни конкурентки и изведнъж се събужда на 39, преминала през доста сатенени чаршафи, но без стабилна връзка, стабилни доходи, професия или кариера. И започва отчаянието, различни връзки с мъже с по-ниски доходи, унижения, неуважение дори и от тях. Принудена е да се преориентира към сайтове за запознаства в чужбина, поне да не се излага в България. Но там намира разни немлади и небогаташи. Хваща последния влак, когато е на 40 +, но о, изненада- налага се да работи, да плаща сметки, да се мъчи да зачева деца. Изпада в депресия, започва да пие, живее със спомените си от бурната младост, не е щастлива с мъжа до себе си и си казва- защо не помислих за себе си? Защо избрах лесния път и не се образовах, за да съм независима? Защо бях толкова уверена, че мечтите се сбъдват? Какъв беше този провал  с книгата ми?

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 18:31 от silsto

# 2 466
Даниела ако е на 32, за някой 50-годишен ще е млада даже. Не всички 40-50 годишни държат да излизат с 19-годишни ученички като Мартин. Това по темата, че заможните бизнесмени искали само младо агнешко. Пълни глупости…

# 2 467
Не знам Мартин колко бижута ще и купи, ама тя още си носи сърцето от бившият. Марто, ако четеш тук- не си държиш на думата. Или е станало нещо и той е решил, че все пак тя не е неговата избраница. Или Даниела е решила, че Мартин е безнадежден лъжец и няма да се промени. Аз съм на негова стряна и го харесвам за предаването, но си личи, че е шавлив и в дългосрочен план не може да има стабилна връзка. Не вярвам нито Мартин да се хваща така лесно, нито Даниела да вярва, че като е казал това няма да го направи извън предаването с някоя друга.

# 2 468
Даниела ако е на 32, за някой 50-годишен ще е млада даже. Не всички 40-50 годишни държат да излизат с 19-годишни ученички като Мартин. Това по темата, че заможните бизнесмени искали само младо агнешко. Пълни глупости…
На 32, необразована, без професия, Майкъл Джексън в рокля. Не е само възрастта, има и други утежняващи ситуацията фактори.

# 2 469
  • Street of Dreams
Това вярно ли е, че Даниела към днешна дата още носи бижутата от бившия й?

# 2 470
Вярно е, на актуалните й сторита в инстаграм е с бижутата.

# 2 471
  • Street of Dreams
Значи вероятно не е с Мартин, в противен случай би било неуважение "поставянето й на граници". Или пък нови бижута биха били прекалено голям спойлер?

# 2 472
Ако продаде сетчето, ще си плати 10% от стойността на запорите. 😁

# 2 473
Значи вероятно не е с Мартин, в противен случай би било неуважение "поставянето й на граници". Или пък нови бижута биха били прекалено голям спойлер?
Ако изобщо й е купил Мартин.

# 2 474
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Естествено,че не са заедно. Как ги виждате заедно Мартин - живот по кръчмите и всяка седмица с нова и Даниела - дай ми 50 000 лв /месец и не ме занимавай с нещо,друго от сексуални услуги (когато преценя,че си заслужил)?
Че той тези услуги си ги осигурява без пари Laughing Да не споменавам,че Мартин не е толкова богат,че да хвърля пари на ляво и на дясно за държанки. Нито пък е толкова глупав.
Мартин би си задоволил нагона и любопитството за месец и после кой откъде е.

Аз също намирам подобни книжлета като на Даниела за малко опасни, защото пропагандират едно поведение, което в своята абсурдност и неизпълнимост вреди на жените.

И аз съм на същото мнение. Пропаганда на младите жени как не трябва да работят,а да се закачат за богаташи,които да ги издържат без нищо съществено да им дават в замяна,различно отвагина.
Да не приоритизират семейство,деца,домашен уют и някаква кариера.

Общи условия

Активация на акаунт