🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 436
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 445
Този маняк прилича на крайният продукт, когато маскират някой шеф във "Шеф под прикритие" Simple Smile тупе, очила, всичко е налице

пс (знам кой е)

# 2 446
По-назад някой беше постнал бившия на Даниела. Изглежда доста добре сложен и с мускули, по-атлетичен от Елвиса. Това за Mr Happy са слухове.
Имайте предвид, че и много обикновени работещи жени ги зарязват, оставят за по-млади любовници, малтретират и употребяват и едва се оправят след развод/раздяла, особено ако има намесени деца. На всекиго може да се случи.

# 2 447
  • Stockholm
Не знам това дали е минавало, но само говори за Даниела, връзката ѝ и идеологията  ѝ Joy

Това Тодор от Живот на кантар ли е ? Joy

Де да беше Joy

# 2 448
  • Street of Dreams
По-назад някой беше постнал бившия на Даниела. Изглежда доста добре сложен и с мускули, по-атлетичен от Елвиса. Това за Mr Happy са слухове.
Имайте предвид, че и много обикновени работещи жени ги зарязват, оставят за по-млади любовници, малтретират и употребяват и едва се оправят след развод/раздяла, особено ако има намесени деца. На всекиго може да се случи.
Обаче не ги гледат накриво в офиса после, защото имат прилични и пълни автобиографии Grinning

# 2 449
"Независимостта" на една държака е колкото независимостта на омъжена бачкаторка, живееща в дома на семейството на мъжа и. Във всеки един момент може да си тръгне гола боса и с децата (справка -Семейни отношения) Не знам дали сте запознати, но според нашето законодателство, собствеността (придобита преди брака) на починал съпруг не се наследява от съпругата и децата му. Родителите му са преки наследници.
Имаш предвид, че законнородените деца на наследодателя не наследяват баща си, а го наследяват родителите му ли?

# 2 450
Като публикувате снимка пишете на кого е. Откъде да ги знаем всичките ??

# 2 451
  • Sofia
Имайте предвид, че и много обикновени работещи жени ги зарязват, оставят за по-млади любовници, малтретират и употребяват и едва се оправят след развод/раздяла, особено ако има намесени деца.
Така е! Но има една малка, но много съществена разлика, по-голямата част от тези жени рано или късно си стъпват на краката. Докато жени тип Даниели, Мартини и подобни, тип паразити нямат този късмет. Ей хора, предполагам, че и да паразитираш цял живот на чужд гръб не е лесно!

# 2 452
По-назад някой беше постнал бившия на Даниела. Изглежда доста добре сложен и с мускули, по-атлетичен от Елвиса.
Скрит текст:
Това за Mr Happy са слухове.
Този, постнатият, е добре, да.

# 2 453
Скъпи дами,току що дописахте книгата на Даниела.Даже й дадохте материал за следващата 🙂🙃😉 Няма да ме учуди ако използва готови цитати от тук. Хубавото е ,че поне нивото на написаното ще се различава от това в първата!
 Дали да не я изпреваря!? 😂

# 2 454
  • Варна
Е, Хепимен изглежда неподдържан и някак много ми напомня на Денис на Наталия Симеонова, който за мен е силно нелицеприятен, ама ето жената си съсипа живота от любов по него.
Не знам това дали е минавало, но само говори за Даниела, връзката ѝ, постиженията ѝ и идеологията  ѝ Joy Не забравяйте да си купите и книгата ѝ Joy

# 2 455
Аз предлагам ние да напишем книга Joy

# 2 456
Мен изобщо не ме дразни Даниела. Не виждам с какво е пример за вредна жена и т.н, не би трябвало да разчитате на риалититата да възпитават децата ви и да ги държите отговорни ако утре дъщеря ви си купи “Момиче за милиони“ и си направи 15 операции, защото ако вие сте я възпитали достатъчно преди това по начинът, по който вие искате да е възпитана, тя няма дори да си помисли да го направи. Даниела няма как да ме дразни, защото за мен тя с нейната философия за живота не пречи на абсолютно никого. Много по-анти, опасни и вредни са ми едни Косара и Любомира, които го играят добри и морални момичета, а всъщност са злобни интригантки и нагаждачки (особено първата). Иначе, понеже имаше няколко такива мнения, не виждам на какво могат да завиждат на Роси, не защото не е хубава, няма хубава фигура и т.н., а защото самочувствието й е нулево и някак избледнява и стои на фон като някаква plain Jane и някак си колкото и да е хубава, е трудно да завидиш на това, защото няма присъствие. Роси си е pick me girl, напомня ми малко на Елена от С02, ако Виктор я харесваше повече, 100% щеше да му се моли и да върви след него по същия начин като нея.

# 2 457
Заглавие: "Бижута и сълзи"

# 2 458
  • Sofia
Аз предлагам ние да напишем книга Joy
Мани тогава направо ще се изпотрепем, виж сега за едната Даниела какво става! 😂

# 2 459
Мартин многократно заяви, че харесва жени с характер. Тези, с които може да играе, да се гони. Всички други са му безразлични.
Викито каза същото… Директно си заяви на Мартина, че Мартин няма дълбок интерес към нея, защото е много лесно (разбирайте “лесна”). И той е същият и тича след Бранка, макар че не е нищо особено - но буди ловецът в него. Затова и Роси няма шанс. Прекалено много показва, че ѝ пука.
[/quote]

+1. Колкото и да изгледжат различни Виктор и Мартин, гонят това, което им бяга, или уж бяга.

Общи условия

Активация на акаунт