🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 462
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Sofia
Даниелка и подобните й имат пълното право сами да си определят цената. Проблемът е, че трябва да има желаещи да я плащат, но по-големият проблем е кога ще я сменят със следващата. И пак опираме до това, че всеки си плаща за гяволъка.

# 2 431
Много сте изписали за Даниела отново, като мнението ми се припокрива с голяма част от мненията. Липсата на стойност при нея не считам, че произтича от факта, че не желае да работи, а по-скоро от извънредно повърхностното й виждане за свързването между мъжа и жената. Дълбоките връзки, със или без брак, изискват партньорство на ниво отвъд присъствието, женската енергия и приятното изкарване. Не мисля, че тя има опит в другия тип връзка, в която двама преминават през житейски бури. Посланията й “ как да” спират до там как да хванеш един мъж. Това е нейната тема, но това всяка жена го прави според натюрела си. Как да хванем богат мъж, който да плаща, но все пак и да ни уважава - това е нейната опитност и вероятно реалност и болка донякъде. Обаче това е пълен булшит, хора, на повърхността на събитията. След като “хванеш” някого - богат, беден, все тая, твоя човек, започва много по-интересната и дълбочинна част. Факт е, че работещите жени, които са и майки, и домакини, имат различни проблеми от тези, които само си стоят вкъщи и обгрижват дома. Но това не са нейните теми, а една дребна, незначителна част от свързването, която опира до начална фаза на взаимоотношенията и дори до някакви игри, които всички в началото, волно или неволно играят. С нищо не я намирам за опасна, а за безполезна, по-скоро, защото се движи толкова в периферията на отношенията мъж-жена, че не мога да науча нищо от нея. Както каза една потребителка, нейните писания и бабите ни са ни ги казвали. Извън шоуто, което тя ни прави, тази жена представлява една напълно подобна на много като нея жени, които искат да имат охолен живот без съществени усилия. С други думи, не се отличава с нищо - умее да говори ясно, има самочувствие, приятно поведение и дикция, и дотам.

# 2 432
Много пъти в темата чета, че Даниела поставя граници и евала за което. Да, тя каза на Мартин да не се опитва да я манипулира чрез бившия й, за което браво. Това на етап флирт и свалка, когато мъжът е прехласнат и лети в облаците, готов да сваля звезди.
Какви граници мислите, че може да поставя жена, без един трудов ден в живота си, без един собствен лев, изцяло зависима от благоразположението на мъжа си? Жена живееща на Балканите? Точно никакви граници и ще бъде с нулев авторитет, каквото каже мъжа, това ще бъде. Пък някои нека вярват в еднорози и приказки от хиляда и една нощ.
Като е много авторитетна, защо вече не е съпруга? Или вие вярвате, че два брака е отказала? Всъщност може. В Чепеларе - на съученик и на комшия, преди да дойде да гони богаташи в столицата.

П.п. Пожеланието за мен ли беше?! Че съм най-голямата фенка на Данчето! 😀😀
Ма да заповяда и да му се лепне където иска!

# 2 433
Въх, тук почнахме и да се кълнем ли? Е, в отговор на това бих казала, че пожелавам на всички, които хейтите до безобразие, да ви се падне снаха, която да се отнася по този начин с вас. Но няма да го кажа. 😎

# 2 434
Даниела грозна, Даниела ненужна на обществото, необразована, а пак от нея ви е страх. Кой е в по-добра позиция тогава?

# 2 435
А, сега пък трябва да си съпруга, че да си "авторитетна". И тези евентуални откази за брак как и защо се превърнаха в нещо лошо, трябва задължително да се омъжваш ли? Уж не сме в Ориента, пък нещо ни куца все още. Изобщо не я харесвах Даниела в началото, на външен вид я смятам за доста лошо загрозена от корекциите, но всички безумия, които се пишат по неин адрес, ми я правят все по-симпатична.

Е, то пък онова симпатично пожелание е изтрито Joy Стига сте докладвали де, разваля се забавата.

# 2 436
А Росица как от Пловдив стига до ЛА? Заминава да учи там ли? Сама?
Баща ѝ печели зелена карта и след като завършва гимназия, заминават цялото семейство.

# 2 437
Даниела грозна, Даниела ненужна на обществото, необразована, а пак от нея ви е страх. Кой е в по-добра позиция тогава?
Паразити винаги съществуват, позицията им е на паразити, понякога е добра позиция, друг път- не толкова.
Незнам защо се намесва страх, съпругата на Хепимен едва ли се страхува от даниелите, които се сменят.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 17:46 от dany_nik

# 2 438
Спирит, стига изкривява! Казах, че поставянето на граници, за което й ръкопляскат би вървяло само в началото. И като е толкова вървежна и желана, защо още не е омъжена? Защото тя нали към това се стреми? Жена, която не желае да работи, а иска да бъде издържана финасово ще иска богаташ, който да е твърдо зад гърба й, да е омъжена за него. Досега най-вероятно само любовница е била, а от това голяма файда явно няма.
И като прочета - досега ми беше безразлична, но от толкова хейт я захаресах... ма много емпатични и жалостиви тия ваши сърца! 😀

От моя страна хейт няма, коментирам конкретно, че нейните граници ще бъдат директно сгазени от мъжа с парите, от когото тя би била изцяло зависима. Балкански нрави, какво да се прави.

# 2 439
Не знам кое в границите на Даниела ви изумява. Когато Мартин я нападаше за целувката, тя го нападна с Диана. Когато тя мрънкаше за Мартина, той я нападна с бившия. Всъщност, това е една изключително първична комуникация без грам мисъл. Хората цял живот се опитват да се научат как да адресират правилно проблемите и да слушат отсрещната страна, а не да скачат с 'ама ти пък това направи', а тук това поведение е някакъв еталон.

# 2 440
  • Sofia
Предлагам да си "стиснем ръцете", че Даниела е една своеобразна съвременна гейша, на която не й достигат капацитет, достатъчно умения и умствен багаж да бъде достатъчно добра. Така добре ли е, имаме ли сделка? 😉

# 2 441
  • Stockholm
Не знам това дали е минавало, но само говори за Даниела, връзката ѝ, постиженията ѝ и идеологията  ѝ Joy Не забравяйте да си купите и книгата ѝ Joy

# 2 442
Е, то пък онова симпатично пожелание е изтрито Joy Стига сте докладвали де, разваля се забавата.
Едва ли някой от нас ги взима насериозно тези пожелания. Трети сезон гледаме заедно, знаем си магариите. 😂

Но наистина, аз ценя всяко мнение във темата, било то и коренно различно от моето. 🌹

# 2 443
Не знам това дали е минавало, но само говори за Даниела, връзката ѝ и идеологията  ѝ Joy

Това Тодор от Живот на кантар ли е ? Joy

# 2 444
Тоя кой е?
Не знам това дали е минавало, но само говори за Даниела, връзката ѝ и идеологията  ѝ Joy

Общи условия

Активация на акаунт