🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 457
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 220
Според мен е ясно, че хората винаги се дразнят и настървяват най-много срещу фалшивото и неискреното.

# 2 221
Мартина съвсем не таи мили чувства към Данка.

Но има опит и знае, че ако един мъж си пада по една жена, ако почне да съска срещу нея, мъжът ще тръгне да защитава любимата колкото и обективно да е крива, грозна и зла, защитавайки така своя си избор и своите си чувства, а в същото време ще се настрои срещу злословителката или тази, разваляща му розовия облак.

Затова Мартина умно пасува по отношение на Данка. Иначе от раз би избълвала хиляди змии и гущери.

Точно така!

Гледам сте коментирали Александра, тя визуално ми е симпатична, чудя се защо от Америка ще се юрне в ергена.

А Росица как от Пловдив стига до ЛА? Заминава да учи там ли? Сама?

# 2 222
Ако нелицеприятните или да кажем по-деликатно - по-обикновено изглеждащите жени не можеха да будят трепети у мъжете, човечеството щеше да е поне наполовина по-малко досега, че и по-малко Grinning

И има една теория, че точно жените, които не разполагат с естествена красота, развиват с годините други умения за сваляне. Дори някои твърдят, че са по-отдадени любовници.

Коментар на Емануела за Даниела би бил интересен.
Ами какво се чудиш - виж красивичкия Виктор , виж грозноватия Мартин , кой ти е по -секси?
Васил😆

# 2 223
Според мен е ясно, че хората винаги се дразнят и настървяват най-много срещу фалшивото и неискреното.
Точно в това е парадоксът. Уж хората не харесват фалшивото, но Даниела си казва в прав текст, че няма да се хване с някой бачкатор и че мъжът трябва да ѝ играе по свирката. Обзалагам се, че Мартина (например) е на същото мнение, но не го казва на глас… И хората я подкрепят. В този смисъл, коя от двете е по-фалшива? 😁

# 2 224
  • София
Ами значи трябва да харесват Даниела, тя в прав текст си казва колко е меркантилна за разлика от останалите.
Съмнявам се че хейта е от съчувствие към Мартин Grinning

# 2 225
Даниела за едни неща може да е искрена (възгледите си за живота и връзките), за други не е. За мен се вижда от самолет защо хората не я харесват.
По-скоро онези, които изпитват към нея емпатия, одобряват я или се асоциират с нея, е добре да се запитат каква е причината, защо чувстват нужда да влизат в ролята на спасителя баш за нея, нямат ли си други по-стойностни каузи. Даниела е човек - провокатор и в крайна сметка получава това, което търси.

# 2 226
  • # супернатурална #
Точно в това е парадоксът. Уж хората не харесват фалшивото, но Даниела си казва в прав текст, че няма да се хване с някой бачкатор и че мъжът трябва да ѝ играе по свирката. Обзалагам се, че Мартина (например) е на същото мнение, но не го казва на глас… И хората я подкрепят. В този смисъл, коя от двете е по-фалшива? 😁

Щеше да е прекрасно, ако хората винаги разпознаваха "фалшивото и неискреното" Но...да си говорим честно, това дори в реала не е дадено на всеки.

Абе вие нямате ли по-стойностни каузи, ми сте седнали да си губите времето в тази тема Grinning

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 01:24 от Г. Краули

# 2 227
  • София
Стойностните ни каузи на всички надявам се не са в темата за Ергенът. Тук си чешем езиците( клавиатурите), поне аз. Силно се надявам да важи за всички, иначе лошо за твърде вживяващите се.

# 2 228
Аз я защитавам, до някаква степен, просто защото не виждам голяма разлика между нея, Мартина, Косара, Люба и много от другите. Целта им е една и съща, ценностите - също. Така че не виждам причина тя да е по-черната. Реалността е, че такъв тип риалитита са магнит за хора с дефицити и жажда за пари / слава.

# 2 229
Ами чешат се езици, но чак някой да си инвестира толкова времето пламенно да защитава такива съмнителни особи е странно. И някакви коментари, все едно останалите нямаме телевизори...

# 2 230
  • # супернатурална #
По-странно от това да инвестираш време в хейтене на непознат човек?

# 2 231
Далеч не всяко мнение е хейт, изключително много хора се аргументираха какво не е наред при нея.

# 2 232
Ами чешат се езици, но чак някой да си инвестира толкова времето пламенно да защитава такива съмнителни особи е странно. И някакви коментари, все едно останалите нямаме телевизори...
Чак пък пламенно? Кой тук защитава Даниела пламенно? Напротив, всички казваме, че има сто кусура и със сигурност не бих я допуснала в близкото си обкръжение. Но хейтът е малко прекален. В същото време разни Мартинки, Косари и Йоани са хвалени, а те са същият дол дренки - ако не ѝ по-лоши, защото са прикрити.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 01:39 от Lilly_85

# 2 233
Данчето отнася хейт навсякъде, не само тук и не защото е избор на ергена, а защото пропагандира паразитирането и предлагането за продажба на женското “присъствие” като нещо нормално. А то НЕ е!

# 2 234
Да, има няколко човека, които общо взето импонират на всяко мнение конкретно за Даниела и даже пишат доста идентични мнения всеки път. Те си знаят, че са от фенклуба, но за съжаление няма да успеят да привлекат много нови членове.

Общи условия

Активация на акаунт